BEBEGİM BÜYÜYENE KADAR.. YARDIM TECRUBELI ANNELER

Ben tum bunlari deneten birjyim.Zaten arastirip durdum ilk dogdugundan beri.Sorun yemiyor olmasi ve napmam gerektigi

Googly mi me öyle bi markanın muzlu muhallebisi var bebekler onu seviyor benim kızımda sevmişti bi sen gece uyumadan ondan verebilirsin

Az da olsa yemeli,çünkü pütürlü gıdalara alışmalı,sonraki aylar çiğnemeyi öğrenmeli.eğer bu aşamalar gecikirse sonrası çok zor.iki yaşında pıtırlı gıda bile yiyemeyen kusan çocuklar var

Benim bebeğim de çok az yiyor kandırarak vetiyorum mama sandalyesi al onu oturt çizgi film aç müzik aç bi şekilde kandır çok zor bi durum ben o kadar yoruluyorum ki

Benim oğlum 12. AYına girdi ve ek gıdaya 1 hafta önce geçebildik aska ağzını açmıyordu kilitliyordu.pedagoga bile gittik 20 gün önce.kafaları yedim sadece emen bir cocuk gece saat başı uyanır Emer.sonuc okumadığım kitap , internet siteleri kalmadı sorunu bulamamıştık.en son takip ettiğim sayfadaki arkadaşların tavsiyesi ve Dr unda tavsiyesiyle emme aralığını 3 saate çıkardık ki oğlum saat başı emiyordu cocuk tok olduğu için yemiyormuş ac kalınca yedi.bu arada annem 15 gündür bende annem alıştırdı.aylarca uğraşıp doktor gezdik.tek care açken dene

Milupanın çorbaları var ikili cam kavanozda satılıyor. Benim kız seviyor bir de onu dene istersen.

Acke

Doktorlar önermiyor ama işe yarıyor. Reklamları aç yedir. Eline yeni bilmediği birşeyler ver. Oyalansın. Biberon maması denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…