bebeğim çok asileşti

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vega bu ara aynı sorular bendede var 2 yaş sendromumj diye düşünüyorum.
Uyumayı red etme.
Sürekli bi inatlaşma.
Gecen gün geriden acılıp bi tokat attıki koca kadın olsa o kadar net vururdu.
Zoruma gitti ağladım dahi nerde yanlış yapıyorum diye.
Hani ben tepkili bi anne olsam bu hareketleri benden öğrendi dicem ama cok sakin bi tipim kızıma karşı.
18 aylık benim kızımda umarım rahat atlatırız bu süreci.

kız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
Ahh gel benim kizimi gor.. 16 aylik ewde kirmadigi esya karistirmadigi yer cikmadigi masa sandalye kalmadi.. gozumun icine baka baka bilerek yapiyor inatlasiyor... uyku zaten yok aksama kadar o popo yer gormuyor... sessiz kaliyorum 2 3 sefer yapma kizim gel toplayalim edelim dedigimde kendini yerlere atiyor yalandan agliyor o zamanda görmemezlikten geliyorum sakib kalmaya calisiyorum..allah yardimcimiz olsun.

aha aynı bizimki
yok bizimki düşmüyor kendi saülama almadan adım atmaz
tencereler tavalar hergün odasından toplayıp makıneye atıyorum ıkı kişiyiz bazen 2 kere bulaşık makınesi çalışıyor
ha birde bulaşık makınesine oyuncak dolduruyor

benim bebek soğuğa alışkın çok şükür kara bile yatırdım
:) hastalanmasın zaten ya gün içinde 2 saat kovalamaca oğnadık banamısın demedi
Avatardaki sen değilsin değil mi? O yüzden kaçmasın,ben olsam bende kaçarım

demekki bizimki bebekle bile oynuyor uyutuyor birde şarkı öğrenmiş onu söylüyor ısırasım geliyor
ya bende sürekli şikayet ediyordum. bir dakika durmuyor diye tutunarak yürüyebiliyor sürekli elimden tut yürüt beni diyor
Belim kopuyor onu gezdirirken ah bir yürüse diyordum. Bu seferde koltuk tepelerinden inmeyecek demek ki
15 ay 2 yaş sendromu için erken değil mi.
2 yaş sendromu uzun sürüyormuş. Yandık yani

aynı bende oyleyim açılıp alsana diyor vuruyor sakin oluyorum
mutfakta fırını açmayı öğrenmiş kızdım hıı diye bi masumlaştı ağladım resmen ama kızıncada güldürmeye çalışıyor beni

bende aynı oldu 8 aylıkken yürüyordu ben belden sıkıntı çekince yürütme konusunda ilgilenemedim 13 aylıkken bir günde yürüdü

bende ağladığında görmezden geliyorum susuyor önceden çok ağlardı şimdi bakıyor tepki yok bende susuyor hemen

Seninkide aktif bir bebek maşallah.
Bizimki 9 aylık yürüdü şimdiden kendini ifade edeniliyor istediğini konuşarak anlatamasada hareketleriyle anlatır.
Gece yastığını değiştirir bana kızgınlıkla yapar bu benim değil tripleriyle atar yatağından aşağı şimdili nesil fazla akıllı oyuncakmış oyalanmakmış anlamıyor
Bazen o bizi oyalıyor.
Allah onlara sağlıklı uzun ömür versinde gecer bu zamanlar.
Da aklıma bu vurma olayı cok takılıyo.
İlk yaptığında elini tutup sakın bir daha anneye vurma diyip oturttum ve 10 dk kadar hiç ilgilenmedim bakmadım bile yüzüne.
Bana yapmıyor şimdi ama anneanne baba dedeye yapıyo onlara anlatamıyorum net bi dilde kızın ve ilgilenmeyin dedikce gülüyorlar.
Oda iyi bişe yapıyorum sanıyo inşallah korktuğum başıma gelmez

Benimki dediği olmazsa ağlarsa, tepkisiz de kalsam, amuda da kalksam yine susmuyor.
ilk zamanlar bizimkide oyleydi ama şimdi daha azalttı çunki yarım saat ağladı bi keresinde bakti çağre yok sustu sonra azalttik bayağı

kız benimki tenimi açıp vuruyor

kız benimki tenimi açıp vuruyor

Dışarda avmlerde oturduğum sitenin parkında cok denk geldim
Annenin sacını başını yolan bebeklerle
O yüzden cok korkuyorum.
Tepki vermezsen normalleşiyor o vurma hareketleri

4 yaş 4 aylık benim oğlum yaramaz diyeyemem ama insanı kendinden illallah dedirten bi yapısı var, ilerde bide bu hareketliliğn üstüne + birde çene ekleniyor, yemin ederim bildiğiniz çataçat kavga ediyor benimle bide hasbinallah, sen bana sabır ver nasıl bir anne bu demiyor mu? geçen ben kızarken ağzını yamultuyordu neye kızsam başıma geliyor :)
ama bek şöyle birşeyi de var erkek çocukların geçen gün dedim ki oğlm çok hastayım lütfen oyuncaklarını odadan kaldır bana yer aç cevap: TAMAM KARICIĞIM AÇMAZ MIYIM ? Babası da karıcım diye falan dolaşmaz evde bildiğin Türk erkeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…