Ahh gel benim kizimi gor.. 16 aylik ewde kirmadigi esya karistirmadigi yer cikmadigi masa sandalye kalmadi.. gozumun icine baka baka bilerek yapiyor inatlasiyor... uyku zaten yok aksama kadar o popo yer gormuyor... sessiz kaliyorum 2 3 sefer yapma kizim gel toplayalim edelim dedigimde kendini yerlere atiyor yalandan agliyor o zamanda görmemezlikten geliyorum sakib kalmaya calisiyorum..allah yardimcimiz olsun.kız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
aha aynı bizimkikızım da aynı öylee
15 aylıkken yürümeye başladı gözünün içine bakıyorduk artık yürüsün niye bu kadar gecikti diye sıpacık ayaklandığının ertesi günü uçuşa geçti resmen ben şok
çok yaramaz iki dk durmuyor yerinde oturup da oyuncaklarıyla oynadığı görülmüş şey değildir
ayakkabıları giyer evde dolanır
mutfak eşyalarını yerlere saçar
dolap kapaklarını dan dun açar kapar
tencere tavaya çat çat vurur
masaya tırmanır
ışıkları açıp kapatır ki en büyük zevkimiz
kanepede koşturur (kaç kere düştü akıllanmadı ama)
daha niceleri
Avatardaki sen değilsin değil mi? O yüzden kaçmasın,ben olsam bende kaçarımbenim bebek soğuğa alışkın çok şükür kara bile yatırdım
:) hastalanmasın zaten ya gün içinde 2 saat kovalamaca oğnadık banamısın demedi
ya bende sürekli şikayet ediyordum. bir dakika durmuyor diye tutunarak yürüyebiliyor sürekli elimden tut yürüt beni diyordemekki bizimki bebekle bile oynuyor uyutuyor birde şarkı öğrenmiş onu söylüyor ısırasım geliyor
aynı bende oyleyim açılıp alsana diyor vuruyor sakin oluyorumVega bu ara aynı sorular bendede var 2 yaş sendromumj diye düşünüyorum.
Uyumayı red etme.
Sürekli bi inatlaşma.
Gecen gün geriden acılıp bi tokat attıki koca kadın olsa o kadar net vururdu.
Zoruma gitti ağladım dahi nerde yanlış yapıyorum diye.
Hani ben tepkili bi anne olsam bu hareketleri benden öğrendi dicem ama cok sakin bi tipim kızıma karşı.
18 aylık benim kızımda umarım rahat atlatırız bu süreci.
bir johny deep değilim tabikiAvatardaki sen değilsin değil mi? O yüzden kaçmasın,ben olsam bende kaçarım
bende aynı oldu 8 aylıkken yürüyordu ben belden sıkıntı çekince yürütme konusunda ilgilenemedim 13 aylıkken bir günde yürüdüya bende sürekli şikayet ediyordum. bir dakika durmuyor diye tutunarak yürüyebiliyor sürekli elimden tut yürüt beni diyor
Belim kopuyor onu gezdirirken ah bir yürüse diyordum. Bu seferde koltuk tepelerinden inmeyecek demek ki
15 ay 2 yaş sendromu için erken değil mi.
2 yaş sendromu uzun sürüyormuş. Yandık yani
bende ağladığında görmezden geliyorum susuyor önceden çok ağlardı şimdi bakıyor tepki yok bende susuyor hemenAhh gel benim kizimi gor.. 16 aylik ewde kirmadigi esya karistirmadigi yer cikmadigi masa sandalye kalmadi.. gozumun icine baka baka bilerek yapiyor inatlasiyor... uyku zaten yok aksama kadar o popo yer gormuyor... sessiz kaliyorum 2 3 sefer yapma kizim gel toplayalim edelim dedigimde kendini yerlere atiyor yalandan agliyor o zamanda görmemezlikten geliyorum sakib kalmaya calisiyorum..allah yardimcimiz olsun.
Benimki dediği olmazsa ağlarsa, tepkisiz de kalsam, amuda da kalksam yine susmuyor.bende ağladığında görmezden geliyorum susuyor önceden çok ağlardı şimdi bakıyor tepki yok bende susuyor hemen
aynı bende oyleyim açılıp alsana diyor vuruyor sakin oluyorum
mutfakta fırını açmayı öğrenmiş kızdım hıı diye bi masumlaştı ağladım resmen ama kızıncada güldürmeye çalışıyor beni
Tabii ki,kız çocuğu.Ağaç yaşken eğilir.Evlenince zorlanmasın.Arkadaşla sakin oynuyosa evde sıkılıyordur muhtemelen.
Enerjisini atacağı bişy bulun. Halı yıkasın
ilk zamanlar bizimkide oyleydi ama şimdi daha azalttı çunki yarım saat ağladı bi keresinde bakti çağre yok sustu sonra azalttik bayağıBenimki dediği olmazsa ağlarsa, tepkisiz de kalsam, amuda da kalksam yine susmuyor.
kız benimki tenimi açıp vuruyorSeninkide aktif bir bebek maşallah.
Bizimki 9 aylık yürüdü şimdiden kendini ifade edeniliyor istediğini konuşarak anlatamasada hareketleriyle anlatır.
Gece yastığını değiştirir bana kızgınlıkla yapar bu benim değil tripleriyle atar yatağından aşağı şimdili nesil fazla akıllı oyuncakmış oyalanmakmış anlamıyor
Bazen o bizi oyalıyor.
Allah onlara sağlıklı uzun ömür versinde gecer bu zamanlar.
Da aklıma bu vurma olayı cok takılıyo.
İlk yaptığında elini tutup sakın bir daha anneye vurma diyip oturttum ve 10 dk kadar hiç ilgilenmedim bakmadım bile yüzüne.
Bana yapmıyor şimdi ama anneanne baba dedeye yapıyo onlara anlatamıyorum net bi dilde kızın ve ilgilenmeyin dedikce gülüyorlar.
Oda iyi bişe yapıyorum sanıyo inşallah korktuğum başıma gelmez
ilk zamanlar bizimkide oyleydi ama şimdi daha azalttı çunki yarım saat ağladı bi keresinde bakti çağre yok sustu sonra azalttik bayağı
kız benimki tenimi açıp vuruyor
Kınadıysan eğer kaçarı yok,başına gelir.Dışarda avmlerde oturduğum sitenin parkında cok denk geldim
Annenin sacını başını yolan bebeklerle
O yüzden cok korkuyorum.
Tepki vermezsen normalleşiyor o vurma hareketleri
yok yaAnam çağre deyince yağrın diyen arkadaş geldi aklıma,yakının mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?