ahahahsh büyümüşte küçülmüş4 yaş 4 aylık benim oğlum yaramaz diyeyemem ama insanı kendinden illallah dedirten bi yapısı var, ilerde bide bu hareketliliğn üstüne + birde çene ekleniyor, yemin ederim bildiğiniz çataçat kavga ediyor benimle bide hasbinallah, sen bana sabır ver nasıl bir anne bu demiyor mu? geçen ben kızarken ağzını yamultuyordu neye kızsam başıma geliyor :)
ama bek şöyle birşeyi de var erkek çocukların geçen gün dedim ki oğlm çok hastayım lütfen oyuncaklarını odadan kaldır bana yer aç cevap: TAMAM KARICIĞIM AÇMAZ MIYIM ? Babası da karıcım diye falan dolaşmaz evde bildiğin Türk erkeği.
Kınadıysan eğer kaçarı yok,başına gelir.
kız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
Dışarda avmlerde oturduğum sitenin parkında cok denk geldim
Annenin sacını başını yolan bebeklerle
O yüzden cok korkuyorum.
Tepki vermezsen normalleşiyor o vurma hareketleri
Kınadığımı hangi yazdığımdan cıkardınız?
Benim bebeğim 5 buçuk aylık şimdiden başımı şişirdi durmadan bağırıyor ilgi istiyor demek ki daha zor günler bizi bekliyormerhaba arkadaşlar
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım
Kesinlikle hayır! Kızlar cadı caddıııkız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
Asla vurmadim korkutmadim oyun oynadim gezdirdim surekli yapma cis dedim zararli srylere diger dagitma ve yaramazliklara karismadim dagitti kimseye gitmedim sokaklarda gezdik oglumla parklarda gezdik vurmada vardi kafa atiyodu oda kendi kendine gecti ama ben sakin davraniyodum ogluma seviyodum surekli opuyodum zamanla oda sakinlesti 2.5 yasinda simdinasıl davrandınız peki
Benim kızım çar diyimde için rahatlasin:) valla 1 yaşına kadar sessiz çocuk 1 yaşından sonra felaket yaramaz oldu koltuk tepelerimi bizim tepemizmi inat dersen o biçim gören herkes bu ne kadar hareketli diyo şimdide amuda kalkiyo düşün 3.5 yasında.tabi zamanla biraz daha iyiye gidiyo sabirkız çocukları daha hanım oluyor sankı ne zaman kız çocuğu görsem hep daha hanım hanımcık gelir bana ben hiç bizimki gibi davranışları olan kız çocuğu görmedim
aminn inşallah sakinleşirErkek adam o , buldugu boslugu dolduracak tabikide annesi
Saka bir yana ufakken ilimli sakin cocuklar buyudukce hircinlasiyor
Kucukken hircin olanlarda sakinlesiyor
Zamanla hersey düzelir azck sabir....
15 aylık daha teyzesi evde karışmıyorum ama misafirlikte kısıtlıyorumHerseyine izin verme. Mesela koltuk, sehpa'nin üzerine tirmanmasina izin verme. Ilk basta uyar, ondan sonra sert bir dil ile, biraz sesini yükselterek onu sehpa'dan kaldir. Bir daha yaparsa ceza ver, mesela bir dakika evin kösesinde dursun. Sonrada tekrar yanina git, yaptigi yalnis oldugu icin ceza verdigini söyle.
Ayni zamanda sik sik parka götür, oyun grubuna götür. Onun yasindakiler icin dans grubu gibi seyler varmi bilmiyorum fakat o sekilde stresini atabilir. Diger cocuklar ile oynayabiliyorsa demek ki biraz sosyal olmaya ihtiyaci var. Istersen yarim gün kres'e yolla. Ordada hem arkdas edinip hem biraz yorulur. Sende evdeki islerini hal edersin :)
bizimkşde sağa sola kafa atıyor yada beni görünce yalandan düşüyorBenim minik ergen oğlum da öyle 20 aylık oldu numaradan gözünü kısıp ağlıyor bir de zorluyor yaş aksın diye o zaman gülmemek için zor tutuyorum kendimi şöyle totosunu ısırmak geliyor içimden2 yaş sendromu sanırım bir de azı dişleri çıkmaya çalışıyor onun huysuzluğu da var, geçecek diye umut ediyoruz ailecek canımızı acıtan oyunlar oynamaya başladı saçımı eliyle evirip çevirip saç saç diye söyleniyor. Çok sinirli bir şey oldu istediği şey olmadığı takdirde dişlerini kendini sıkıp bağırıyor. Şu aralar hangi ağlama daha etkili diye farklı ağlama şekilleri de çıkarmaya başladı. Sesli ağlama, sessiz ağlama, boğuk ses tonuyla ağlama, gözlerinde yaş gelircesine ağlama, yaş gelmeden ağlama, kendini morartana kadar bağırarak ağlama vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?