ben kaldırtmıyorum çünki kimse benim için duzenını bozmak zorunda değil cıs diyorum uff diyorum uzaklaştırıyorumOna zarar verecek seyleri hayirdan anlayana kadar kaldirdim birde tv bile yukseye koydum bi eve girsem ev sahobine sunlari kaldiralim diyodum zaten cok yakinlarima gidiyodum
bende aynı kanıdayım fakat bunu nasıl sağlayabilirimbiraz disiplinden hic zarar gelmez diye dusunuyorum. azcik korkmasini saglamak lazim, cezanin ne oldugunu bilmeli cocuk.
merhaba arkadaşlar
15 aylık bı oğlum var ilk 6 ay çok sakin di ama artık ele avuca sığmıyor
yalandan ağlıyor devamlı beni arıyor tuvalete bile giremiyorum devamlı
anne diye sesleniyor koltukların üstü sehbaların üstü her yere çıkıyor mutfak masasına bile bi hamlede tırmanıyor
kendini kesinlikle incitmiyor bilinçl, yapıyor ama 2 yaş sendromumudur nedir
anlamadım hırçınlaştı inatlaşıyor benimle
yanında yaşıt biri olursa çok güzel oynuyor mesela geçen arkadaştaydım 4 yaşlarında ikizleri var
bir kere yanıma gelmedi 3 saat kesintisiz oynadı bu çocuğun derdi ne anlamıyorum
evde 5 çocuğa yetecek oyuncak var birlikte oyunda oynuyoruz kıtap okuyorum ama çocuk delirdi resmen
devamlı oyun istiuor evde yemek pişmiyor
birde devamlı bulduğu en ufak boşluga bır şeyler sokuyor mınder araları boş kaldıysa deliriyor resmen bişiler sokuyor aralara düz yolda yürümüyor nerede engel var yuksek var oraya tırmanıp yürüyor nasıl davranmalıyım
demekki 2 yaş sendromu hepimizin bebesiBenim oğlumda 26 aylık ve içinde sürekli dibimde odadan çikicam ben ayağa kalktıģım an benden önce kapıya koşuyor. Sürekli ben yada babası olacak yanında. Ve bizimki ilk 6 ayda çok çektirmişti bize.
15 aylık daha teyzesi evde karışmıyorum ama misafirlikte kısıtlıyorum
Disiplinli olursun :) iyi bir anne olursunAyyy teyzesi dedin ya, birak heryeri dagitsin o
Valla burda disiplin diyorum fakat anne oldugumda ne yapacagimi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?