bebeğim çok asileşti

• Konu Sahibi Konu Sahibi vega4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz disiplinden hic zarar gelmez diye dusunuyorum. azcik korkmasini saglamak lazim, cezanin ne oldugunu bilmeli cocuk.

Ona zarar verecek seyleri hayirdan anlayana kadar kaldirdim birde tv bile yukseye koydum bi eve girsem ev sahobine sunlari kaldiralim diyodum zaten cok yakinlarima gidiyodum
ben kaldırtmıyorum çünki kimse benim için duzenını bozmak zorunda değil cıs diyorum uff diyorum uzaklaştırıyorum

Benim oğlum da seninkisi gibi... 18 aylık suan. Çok hırçın istediğini yapmayınca iktiriyor, cigiriyor, yalandan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım inan ki. Tuvalete girince bile kapının önünde çığlık atıyor kafayı yemek üzereyim. Seninkisi başka çocuklarla oyun oynuyormuş benimki başka çocuk olunca iktiriyor daHa da hircinlasiyor. Allah yardimcimiz olsun

Tecrübeli anneler bir yardım edin, akıl verin..

Benim oğlumda 26 aylık ve içinde sürekli dibimde odadan çikicam ben ayağa kalktıģım an benden önce kapıya koşuyor. Sürekli ben yada babası olacak yanında. Ve bizimki ilk 6 ayda çok çektirmişti bize.

demekki 2 yaş sendromu hepimizin bebesi

Bence herseyden once sabirli olmalisiniz. Onun icin tehlikeli olan seyleri yaptiginda kizmadan sakin bir tonla uyarin yanina gidip oradan uzaklastirin. Size vuruyorsa vurmasina engel olun. Ama kesinlikle kizmayin. Cocuklar kolay yontuluyor bence sadece sabirli ve sakin olmak lazim. Birseyi cok tutturursa dikkatini dagitin.
Ceza ver diyen olmus ama bu cok yanlis olur.
Sesinizide yukseltmeyin daha cok hircinlasir.
Birde tutarli olun. Eger bir kural koyduysaniz ona her zaman uyun. Duzelir merak etmeyin. Oglunuzla ailenizle saglikli ve keyifli bir omur diliyorum.

15 aylık daha teyzesi evde karışmıyorum ama misafirlikte kısıtlıyorum

Ayyy teyzesi dedin ya, birak heryeri dagitsin o

Valla burda disiplin diyorum fakat anne oldugumda ne yapacagimi cok merak ediyorum

Her taraf manyetik , her taraf elektronik olmuş.. Onlar napsın
Kış vaktide evde kalınca eve sarıyor çocuklar

Benim kızımda 1.5 yaşında ergenliğe girmiş gibi gerçekten :))

bebeğin büyüyor annesi...2 yaş için bebeklerin ergenliği derler ama geçiyor merak etme sadece biraz sabır anneler boşuna yıpranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…