bebeğim çok hareketli

zaman_zaman

Babaannem ugg giymiş :S
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
248
1
46
Sakarya
merhaba kızlar..

23 haftalık hamileyim. bu ilk gebeliğim. bebeğim 3 hafta öncesine kadar pek hareketli değildi ama şimdi hiç durmuyor. çok hareketli sürekli tekme atma halinde veled:55:

sorum şu; anne karnında çok hareketli olan bebek doğduğunda da çok hareketli olur mu? yaramaz ya da hiperaktif olmasından korkuyorum :18::55::16:

korkutmim seniiii amaaaa benim 2 kızımda çok hareketliydi karnımda büyük kızım 4 yaşını geçti hiiiiççç oturmuyo :52::52::52::52: küçük kızım 10 aylıgı geçti 9 aylıkken yürüdü ve dogdugundan beri çooookkkk hareketli anla artık yaniiii ben evde şu şekildeyi ahaaaa:27::27::27::27::27::27::27::27::27::37::37::37::37::37::37::37:

danıştığım bazı insanlar stresli hamilelik geçiren annelerin bebeklerinin huysuz ve hareketli olduğunu söylemişlerdi de :)

Benim sıpam 16 haftadan beri hareketli 24+6 günlük oldu hala öyle :) Biraz stresten birazda bebegin yaramaz olacagından olsa gerek diycem ama ne bileyim benim teyzemin ogluda anne karnında çok hareketliydi şimdi maşallah çok uslu bende aynı şekildeymişim .

yoo stresli bi hamilelik geçirmedim ufak tefek şeyler dışında yani abartılacak hiç bişi olmadı diyebilirim ....

Benim sıpam 16 haftadan beri hareketli 24+6 günlük oldu hala öyle :) Biraz stresten birazda bebegin yaramaz olacagından olsa gerek diycem ama ne bileyim benim teyzemin ogluda anne karnında çok hareketliydi şimdi maşallah çok uslu bende aynı şekildeymişim .

ay inşallah uslu olur benim kuşumda yaa

Valla hareketlilik konusunu bilmem ama hareketsiz bebekler hakkında fikir sahibiyim :) Benim kızım karnımda çok hareketsizdi ilk adam gibi tekmesini 24. haftada hissettim neredeyse. Her kontrolde muhakkak uyuyor olurdu. Ne çikolata yemem ne hareket etmem kar etmezdi. Muayneye hangi saatte gittiysem sonuç değişmedi.
Doğdu sonuç tembelin önünde gideni. 10. ayda diş çıkardı 11 aylık emekledi 13 aylık yürüdü her derdini anlatmasına rağmen az kelime söylüyor. Acayip ehli keyif. Yatarken sere serpe yatar biberonunu tutmaz emziğine bile elini uzatmaz ağzını uzatır. Hatta bir ara korktum bu çocukda bişey var motor gelişiminde bir problemmi var diye ama herşeyi normal çok şükür. Zaten doktorun önünde hiç öyle değil çok atılgan bütün nazı bize.
Anne karnındaki şekilleri karakterlerinin tam yansıması olmasa da en azından ilk doğdukları zamanda anne karnındaki alışkanlıklarını devam ettirdikleri doğru. Mesela benim kızım karnımda son zamanlarda gece 11 ile 01:00 arası hıçkırırdı. Dogruğunda 2 ay aynı saatlerde hıçkırdı diyebilirim.

Valla hareketlilik konusunu bilmem ama hareketsiz bebekler hakkında fikir sahibiyim :) Benim kızım karnımda çok hareketsizdi ilk adam gibi tekmesini 24. haftada hissettim neredeyse. Her kontrolde muhakkak uyuyor olurdu. Ne çikolata yemem ne hareket etmem kar etmezdi. Muayneye hangi saatte gittiysem sonuç değişmedi.
Doğdu sonuç tembelin önünde gideni. 10. ayda diş çıkardı 11 aylık emekledi 13 aylık yürüdü her derdini anlatmasına rağmen az kelime söylüyor. Acayip ehli keyif. Yatarken sere serpe yatar biberonunu tutmaz emziğine bile elini uzatmaz ağzını uzatır. Hatta bir ara korktum bu çocukda bişey var motor gelişiminde bir problemmi var diye ama herşeyi normal çok şükür. Zaten doktorun önünde hiç öyle değil çok atılgan bütün nazı bize.
Anne karnındaki şekilleri karakterlerinin tam yansıması olmasa da en azından ilk doğdukları zamanda anne karnındaki alışkanlıklarını devam ettirdikleri doğru. Mesela benim kızım karnımda son zamanlarda gece 11 ile 01:00 arası hıçkırırdı. Dogruğunda 2 ay aynı saatlerde hıçkırdı diyebilirim.

karnında hıçkırdığını nasıl anlıyordun :53:

karnında hıçkırdığını nasıl anlıyordun :53:

Son aylarda özellikle gece yattoğım zamanlar en az 15 dakika süren düzenli seyirmeler oluyordu eşimde elini koyduğunda hatta dışardan baktığında gözüküyordu. Doktorum bunların bebeğin hıçkırıkları olduğunu söylemişti. Çok komik böyle gözün falan seyirir ya aynen o şekilde bir seyirme duygusu

Back
X