Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bebek hiç durmuyor sürekli hareketli normal mi bu bide benim vücudum kabarıyor şişiyor sonra iniyor alerji gibi nokta nokta neden olabilir ..
Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim bebek hiç durmuyor sürekli hareketli normal mi bu bide benim vücudum kabarıyor şişiyor sonra iniyor alerji gibi nokta nokta neden olabilir ..
Cildiye ye gidin görümcem 30 haftalık hamile ve aynı şekilde kabardı kaşınıyordu Krem ile bir iki günde düzeldi hareketleri de normal bence hareketli bir bebiş olacak demekki
Cildiye ye gidin görümcem 30 haftalık hamile ve aynı şekilde kabardı kaşınıyordu Krem ile bir iki günde düzeldi hareketleri de normal bence hareketli bir bebiş olacak demekki
AA demeniz iyi oldu bende sinek ısırığı falan diye düşündüm ama baktım hiç sinek yokken boyle oluyor korkmuştum yaş çok iyi o zaman hareketli olsun durunca çok daha fazla korkuyorum çünkü
Eltimde de olmuştu gül hastalığı demişti doktor hatta doktorun gebeliginde de olmus normalmiş yani hep eltimi gorumcemi ikizimi anlatıyorum birgün bende hamile olursam anne olursam kendimi de anlatırım