bebeğim çok hasta

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
2 yaşındaki kızıma kesin olmamakla beraber KİSTİK FİBROZİS teşhisi konuldu. Bizden Ter Testi istendi ve 15 gün sonraya verildi randevu. şimdi internette okuduğum yazılarda bu hastalığın tehlikeli olduğunu sonunun ölümle (Allah Korusun) sonuçlanabileceği yazıyor. bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı? birde ben 15 gün beklemeden özelde yaptırmak istiyorum bu testi bildiğiniz bir yer varsa yalvarırım yardımcı olun

Canm gecmis olsun.tam olarak nedir bu hastalik.ne belirtiler verdi bebisinizde dr goturdunuz

Canm gecmis olsun.tam olarak nedir bu hastalik.ne belirtiler verdi bebisinizde dr goturdunuz
nefesi daraldı geçenlerde götürdük hava verdiler antibiyotik verdiler gönderdiler. kontrol için bir doçentten randevu aldım dün ona götürdük. herşeyini sordu. ben çölyaktan şüpheleniyorum dedim. bu vereceğim test çölyakta daha önemli dedi önce bu hastalığa bakacağız dedi. bugün iş yerine gelince neymiş bu acaba diye baktım. bunları öğrendim.
kızımda tekrar eden ishal,aşırı kaka (günde 5 kere) çok yemek yeme kilo almama gibi şeyler vardı..

kızlar merhaba
2 yaşındaki kızıma kesin olmamakla beraber KİSTİK FİBROZİS teşhisi konuldu. Bizden Ter Testi istendi ve 15 gün sonraya verildi randevu. şimdi internette okuduğum yazılarda bu hastalığın tehlikeli olduğunu sonunun ölümle (Allah Korusun) sonuçlanabileceği yazıyor. bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı? birde ben 15 gün beklemeden özelde yaptırmak istiyorum bu testi bildiğiniz bir yer varsa yalvarırım yardımcı olun
çok geçmiş olsun... peki hastalıkla ilgili tanı konulurken hastalığın belirtileri bebeğinizde varmıydı... çünkü doğumdan itibaren görünen bir hastalık.. ve anne yada babadan geçiyor sizde yada ailenizde bu rahatsızlıktan muzdarip bir birey varmı...

O zaman hastane ve test merkezi acisindan daha firsatiniz olabilir. Buyuk ihtimal duzen lab. Istanbulda da vardir

çok geçmiş olsun... peki hastalıkla ilgili tanı konulurken hastalığın belirtileri bebeğinizde varmıydı... çünkü doğumdan itibaren görünen bir hastalık.. ve anne yada babadan geçiyor sizde yada ailenizde bu rahatsızlıktan muzdarip bir birey varmı...
doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.

Allah acil şifaa versin.. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen..
Dua edicem güzel sonuçlar almanız için..

Marmara Eğitim Araştırma'ya götürün. Bir tanıdığımızın kızında var dediler bu hastalık. Uzun süre tedavi gördü. Çok zor günler geçirdiler ama şu an 12 yaşında maşallah sapa sağlam.

kızınızdakı hastalık kesın degıl dımı?
İnşallah varsayımdır

Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi bişey değildir.

Bu genetik bi hastalık aile büyüklerinden aktarılır varmıydı ailede kimsede bide kanda sodyum potasyum değerleri nasıl balgam kültürü ne falan bakıldımı

doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.
bu hastalık kalıtsal bir hastalık , genetik...sizden bebeğinize geçiyor... ve tedavisi ömür boyu sürüyor...yani çocuk o hastalıkla doğuyor... olsaydı doğumdan sonra ilk kakasını yapamadığı zaman çıkardı hastanede ortaya...bizde de yok diyorsun...zaten kesin tanıda konulmamış...canını sıkma testte bir şey çıkmaz inşallah... belki hafif üşütmüştür ciğerlerini...doktor hassastır belki her ihtimali değerlendirmek istemiştir...benimde kzıım var olumlu düşün desemde insanın aklına kötü şeyler geliyor hep... ama inşallah değildir... acil şifalar diliyorum....

Allah'ım acil şifasını versin, dermansız dert vermesin.

teşekkür ederim herkeze.. aklıma kötü şeyler geliyor sabahtan beri ağlıyorum.. inşallah kesin değildir yarın teste götüreceğim.

Marmara Eğitim Araştırma'ya götürün. Bir tanıdığımızın kızında var dediler bu hastalık. Uzun süre tedavi gördü. Çok zor günler geçirdiler ama şu an 12 yaşında maşallah sapa sağlam.
nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varmı acaba

istanbul da medipol hastanesini öneririm
ssk da geçiyor
rabbim yardımcınız olsun...

Back
X