istanbuldayımHangi sehirdesiniz
Duzen laborutuvarlarini oneririm
nefesi daraldı geçenlerde götürdük hava verdiler antibiyotik verdiler gönderdiler. kontrol için bir doçentten randevu aldım dün ona götürdük. herşeyini sordu. ben çölyaktan şüpheleniyorum dedim. bu vereceğim test çölyakta daha önemli dedi önce bu hastalığa bakacağız dedi. bugün iş yerine gelince neymiş bu acaba diye baktım. bunları öğrendim.Canm gecmis olsun.tam olarak nedir bu hastalik.ne belirtiler verdi bebisinizde dr goturdunuz
çok geçmiş olsun... peki hastalıkla ilgili tanı konulurken hastalığın belirtileri bebeğinizde varmıydı... çünkü doğumdan itibaren görünen bir hastalık.. ve anne yada babadan geçiyor sizde yada ailenizde bu rahatsızlıktan muzdarip bir birey varmı...kızlar merhaba
2 yaşındaki kızıma kesin olmamakla beraber KİSTİK FİBROZİS teşhisi konuldu. Bizden Ter Testi istendi ve 15 gün sonraya verildi randevu. şimdi internette okuduğum yazılarda bu hastalığın tehlikeli olduğunu sonunun ölümle (Allah Korusun) sonuçlanabileceği yazıyor. bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı? birde ben 15 gün beklemeden özelde yaptırmak istiyorum bu testi bildiğiniz bir yer varsa yalvarırım yardımcı olun
doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.çok geçmiş olsun... peki hastalıkla ilgili tanı konulurken hastalığın belirtileri bebeğinizde varmıydı... çünkü doğumdan itibaren görünen bir hastalık.. ve anne yada babadan geçiyor sizde yada ailenizde bu rahatsızlıktan muzdarip bir birey varmı...
bu hastalık kalıtsal bir hastalık , genetik...sizden bebeğinize geçiyor... ve tedavisi ömür boyu sürüyor...yani çocuk o hastalıkla doğuyor... olsaydı doğumdan sonra ilk kakasını yapamadığı zaman çıkardı hastanede ortaya...bizde de yok diyorsun...zaten kesin tanıda konulmamış...canını sıkma testte bir şey çıkmaz inşallah... belki hafif üşütmüştür ciğerlerini...doktor hassastır belki her ihtimali değerlendirmek istemiştir...benimde kzıım var olumlu düşün desemde insanın aklına kötü şeyler geliyor hep... ama inşallah değildir... acil şifalar diliyorum....doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.
nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varmı acabaMarmara Eğitim Araştırma'ya götürün. Bir tanıdığımızın kızında var dediler bu hastalık. Uzun süre tedavi gördü. Çok zor günler geçirdiler ama şu an 12 yaşında maşallah sapa sağlam.
çok teşekkürler allah razı olsun.Geçmiş olsun bır bılgım yok ama yınede yazmak ıstedım
Umarım düşündükleri gibi degildir
Rabbim yardımcınız olsun
medipol hastanesini aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar maalesef acaba tanıdığı olan varmı?istanbul da medipol hastanesini öneririm
ssk da geçiyor
rabbim yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?