bebeğim çok hasta

inşallah inşallah değildir diyorum epey kötü bir hastalık. ama nedense içimde bir ses öyle olmadığını söylüyor. eşinle aranızda akrabalık var mı? çekinik aktarılan bir hastalık çünkü. düzen laboratuvarları gayet iyidir oraya bir sorun var mıymış ter testi diye. kızının teri nasıl

medipol hastanesini aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar maalesef acaba tanıdığı olan varmı?
muayne ücreti veriyorlar aslında..
ben geçen gün annemi götürdüm jinekologa
70 tl aldılar muayne ücreti
bu arada zeynep kamil var bebek hastanesi..

geceleri çok terliyor.

nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varmı acaba
Süreci malesef uzaktan takip ettim. Tam bilmiyorum. Değişik mamalar ve ilaçlar alıyordu. Uzun dönemler hastanede kalmışlığı var. Ama doktorlar bilgili. Bir takım testlerden geçiriyorlar sürekli kan alınıyor.

inşallah bizde yoktur.... dua edin ne olur

geceleri çok terliyor.

yazmıştım da farkında olmadan silmişim teri nasıl derken normal bi insanın terine göre tuzlu mu çünkü kistik fibrozda yoğun sodyum salgılanması olduğu için terleri aşırı tuzlu olur o şekilde elektrolit kaybederler

Kızınızı öptüğünüzde ağızınıza tuz tadı geliyor mu? Teşhis konulsa bile tedavi imkanı var. Hiç canınızı sıkmayın.

ona hiç dikkat etmedim bugün öğrendim akşam bakacağım.

İlk defa duydum böyle bir hastalık olduğunu dilerim mübarek cuma gününün hürmetine Rabbim şifa versin canım

doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah korkulan gibi bir şey yoktur.

Kanser belirtilerine bile bakarsan bir çoğu vardır bizde.

Doktorlar emin olmak için ihtimal dahi olmayacak şeyleri bazen isteyebiliyorlar.

En azından İstanbul’dasın ve şanslısın.

Ne zamandan beri böyle?

aslında bir yaşındada bir atak geçirdi ama antibiyotik verdler gönderdiler. bir hafta önce yine olunca götürdük iyi bir doktora götürdük o teşhis koydu..

Öncelikle çok geçmiş olsun.Türkiya gaztesi hastanesi ni tavsiye ederim.Lakin bu test varmı bilmiyorum.
İnşallah düşünülen gibi değildir.
Tekrar çok geçmiş olsun.

canım ablamın oğlunada yapıldı bu ter testinden 2.5 yaşında yiğenim alerjik astım tedavisi görüyor doktor onada bi bakalım diye istemiş testi %60ın üstünde çıkarsa sorun bana gösterirsin demiş ama%45 çıkmış merak etme bişeyi yoktur inşallah doktorlar ihtimalleri elemek içinde istiyolar bu tarz testleri

arkadaşlar bu testi nerede yaptırabiliriz ? istanbul için bildiğiniz sonucuna guvendığınız yer varsa bilgi verirmisiniz?

arkadaşlar bu testi nerede yaptırabiliriz ? istanbul için bildiğiniz sonucuna guvendığınız yer varsa bilgi verirmisiniz?

Biruni laboratuarlarının mecidiyeköy Şubesi yapıyor, çapa gastroenteroloji bölümü özelde yaptırmak için orayı önermişti.

ben bakırköy de bir labaratuarda yaptırdım. çok şükür birşey çıkmadı kızımda.... Aygün Labaratuarı adı internetten bulabilirsin.

teşekkür ederim arkadaşlar bende yarın için bezmialem göğüs hastalıkları bolumune randevu aldım bakalım orası yonlendirir belki yonlendirmezse bende artık özel bir lab. taptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…