kızlar merhaba
2 yaşındaki kızıma kesin olmamakla beraber KİSTİK FİBROZİS teşhisi konuldu. Bizden Ter Testi istendi ve 15 gün sonraya verildi randevu. şimdi internette okuduğum yazılarda bu hastalığın tehlikeli olduğunu sonunun ölümle (Allah Korusun) sonuçlanabileceği yazıyor. bu hastalık hakkında bilgisi olan varmı? birde ben 15 gün beklemeden özelde yaptırmak istiyorum bu testi bildiğiniz bir yer varsa yalvarırım yardımcı olun
muayne ücreti veriyorlar aslında..medipol hastanesini aradım şimdi fiyat bilgisi vermiyorlar maalesef acaba tanıdığı olan varmı?
geceleri çok terliyor.inşallah inşallah değildir diyorum epey kötü bir hastalık. ama nedense içimde bir ses öyle olmadığını söylüyor. eşinle aranızda akrabalık var mı? çekinik aktarılan bir hastalık çünkü. düzen laboratuvarları gayet iyidir oraya bir sorun var mıymış ter testi diye. kızının teri nasıl
Süreci malesef uzaktan takip ettim. Tam bilmiyorum. Değişik mamalar ve ilaçlar alıyordu. Uzun dönemler hastanede kalmışlığı var. Ama doktorlar bilgili. Bir takım testlerden geçiriyorlar sürekli kan alınıyor.nasıl bir tedavi uygulanıyor bilginiz varmı acaba
inşallah bizde yoktur.... dua edin ne olurSüreci malesef uzaktan takip ettim. Tam bilmiyorum. Değişik mamalar ve ilaçlar alıyordu. Uzun dönemler hastanede kalmışlığı var. Ama doktorlar bilgili. Bir takım testlerden geçiriyorlar sürekli kan alınıyor.
geceleri çok terliyor.
ona hiç dikkat etmedim bugün öğrendim akşam bakacağım.yazmıştım da farkında olmadan silmişim teri nasıl derken normal bi insanın terine göre tuzlu mu çünkü kistik fibrozda yoğun sodyum salgılanması olduğu için terleri aşırı tuzlu olur o şekilde elektrolit kaybederler
Allah yardımcınız olsun. İnşallah korkulan gibi bir şey yoktur.doktor şu şu şu varmı diye genelde hepsi vardı.. testi o yüzden istedi. benim bildiğim bu hastalığa sahip kimse yok.
aslında bir yaşındada bir atak geçirdi ama antibiyotik verdler gönderdiler. bir hafta önce yine olunca götürdük iyi bir doktora götürdük o teşhis koydu..Allah yardımcınız olsun. İnşallah korkulan gibi bir şey yoktur.
Kanser belirtilerine bile bakarsan bir çoğu vardır bizde.
Doktorlar emin olmak için ihtimal dahi olmayacak şeyleri bazen isteyebiliyorlar.
En azından İstanbul’dasın ve şanslısın.
Ne zamandan beri böyle?
arkadaşlar bu testi nerede yaptırabiliriz ? istanbul için bildiğiniz sonucuna guvendığınız yer varsa bilgi verirmisiniz?
ben bakırköy de bir labaratuarda yaptırdım. çok şükür birşey çıkmadı kızımda.... Aygün Labaratuarı adı internetten bulabilirsin.arkadaşlar bu testi nerede yaptırabiliriz ? istanbul için bildiğiniz sonucuna guvendığınız yer varsa bilgi verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?