- 9 Ağustos 2019
- 175
- 149
- 27
- Konu Sahibi khilall214
Merhaba arkadaşlar buraya içimi dökmek istedim. 5 aylık oğlum var, aşırı hareketli ve çok huysuz bütün günüm yemek yemeden banyo bile yapamadan onu nasıl eğlendirsem diye geçiyor, ev oyuncak dolu 10 saniye ilgileniyor hepsiyle sonra mızırdanıyor alıyorum kucağımda gezdiriyorum ama bir yerden sonra kollarım tükeniyor, şarkılar söylüyorum şebeklik yapıyorum yine ağlıyor kucağıma geliyor sürekli keyifsiz anlayacağınız. Yere koyduğumda yüzüstü dönüyor geri sırt üstü dönemiyor yine ağlıyor. Çeviriyorum yardım ediyorum tekrar yüzüstü dönüyor ben çok bunaldım artık. Ona mutsuz bunalmış gözükmüyorum tabi ki ama o görmediği zamanlar ağlama krizlerine giriyorum. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz çocuk onu görünce heyecanlanıyor gülüyor çok bozuluyorum bu duruma. Bana yardıma geliyor sağolsun ama alıp götüreyim biraz biz bakalım sen dinlen diyorlar içim hiç razı olmasa da kabul ediyorum. Orda nasıldı diye sorunca gayet keyifliydi diyorlar. Sorun bende mi anlamıyorum. Artık bu durumu kıskanıyorum bırakmak istemiyorum gelsinler istemiyorum tek başıma bakmak istiyorum bana gülsün beni sevsin benimle eğlensin istiyorum sanki annesi onlar gibi davranıyor. İşe de başlayacağım iki ay sonra zaten onlar bakacak bebeğim beni unutacak istemeyecek diye çok korkuyorum, bir yandan da dayanacak gücüm kalmadı. Götürmeleri beni rahatlatıyor dinleniyorum açıkçası. Ruh halim çok kötü sürekli ağlıyorum bana fikir verir misiniz yaşayan var mı bu durumları