Bebeğim çok kusuyor

Nage2517

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
1
0
1
34
4 aylık bş kızım var.yaklaşık 2aydır sürekli kusuyor emdikten sonra devamlı bi şekilde bu böyle olmaz dedik pirinç ununa başladım dikkat ettim ki pirinç ununda değil yalnızca benim sütümden oluyo sütümdende tattım tadında bş tuhaflıkta yok neden kusuyodur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Yediğiniz bir sey süte geciyor ve o dokunuyor.
Gidalari tek tek deneyin. O gün ne yediniz de kusuyor takip edin. Ertesi gün onu yemeyin, baska seyler yiyin takip edin.
Kizimda inek sutu alerjisi var, ben süt icip peynir yedikce kusardi, yirtinircasina aglardi. 2 ay boyunca emdigini kustu, kilo alamadi. Tecrubesizdim, anca fark ettim. Bunu fark edince süt urunlerine perhiz yaptim, yemedim aglamadi, kusmadi. Tabii doktora da gittik, kontrol ettirdik.
Doktora da gidin gitmediyseniz. Alerjiden baska, reflü, yemek borusunda darlik vb. sebeplerle de kusuyorlar.

Benim oğlum 10.5 aya kadar kustu. Alerjileri var zaten. Ama ayrıca doktor reflusu var demişti. Ama sonra ben fark ettim ki aslında reflusu yok hazım problemi vardı. Öğlen 12 de yedirdim şeyi 5 saat sonra hala kusardi. Ben yemeklerine taze nane kattım ve düzeldi. Reflu de ise yaramıyor ama hazimsizliga çok iyi geliyor

Back
X