Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar benzer durumda olanlar varsa lutfen cevap yazsin.cok endiseliyim.
Bebegim 26 günlük 3200 gr dogdu.su an 5 kilo.doktor fazla olduğunu soyluyor.2 saatin altina dusurmeyelim emzirmeyi dedi.sadece anne sütu veriyorum.
Okadar yorum okudum internette benin bebegim kadar kilo alani gormedim.ozellikle ilk ay.bir aylik olmasina daha 4 gün var bir de
Sisman obez bir bebek olacak diye korkuyorum...
Anne sütü alıp da bebekken obez denildiğini duymadım. Benim bebeğimde o civardaydı ve ben de sadece anne sütü verdim, hala daha da veriyorum. Obez de değil. Bence korkma seninki de obez olmaz. sütün yaramış bebişine ne güzel işte üzülme tam tersi sevin derim. Maşallah:))
Anne sütü alıp da bebekken obez denildiğini duymadım. Benim bebeğimde o civardaydı ve ben de sadece anne sütü verdim, hala daha da veriyorum. Obez de değil. Bence korkma seninki de obez olmaz. sütün yaramış bebişine ne güzel işte üzülme tam tersi sevin derim. Maşallah:))
Tesekkur ederim arkadasim.beni rahatlattin biraz da olsa.cumartesi kontrolumuz var.resmen endise icindeyim bebegim kilo almasin diye.cevremdeki bebekler de 6 aylik 6 kilo olunca iyice sasirdim ne yapacagimi..
Tesekkur ederim arkadasim.beni rahatlattin biraz da olsa.cumartesi kontrolumuz var.resmen endise icindeyim bebegim kilo almasin diye.cevremdeki bebekler de 6 aylik 6 kilo olunca iyice sasirdim ne yapacagimi..
Canim sadece anne sutuyle bu kiloda oluncasorun olmuyor asil 6 aylik 6 kilo olanlar sikintili bence sutun yagli ve bebise yariyor demekki masallah kuzuya
Bebegim 26 günlük 3200 gr dogdu.su an 5 kilo.doktor fazla olduğunu soyluyor.2 saatin altina dusurmeyelim emzirmeyi dedi.sadece anne sütu veriyorum.
Okadar yorum okudum internette benin bebegim kadar kilo alani gormedim.ozellikle ilk ay.bir aylik olmasina daha 4 gün var bir de
Kuzenimin kızı 1 aylik olduğunda 2 kilo almıştı o da sadece anne sütü alıyordu kuzenim hiç memeden kısmadi bebeği istedikçe emzirdi, hiç merak etmeyin herzaman kilosu çok normal bir bebek oldu şimdi de 5 yaşında gayet fit bir çocuk
Ay maallah bence hic dert wtmeyin bugun kizimi kontrole goturdum 7.aya yedi girdi ve zorla 7 kilo olmus saglikli olsunlar yeter ama hafif kilolu daha tatlis ya
Bebekler ilk 6 ay hızla kilo alirlar.6
aydan sonra hareket ettiklerinden dolayı kilo alimi yavaşlayacaktır. Benim bebeğinde boyle olmuştu en azından. bence maşallah de geç kenara:) sizde şanslı annelerdensiniz.
Maşallah hanım lar. Benim süt yaramıyor bırakmakta isteniyorym asla mama takviye ediyorum.neler yediniz sütünüz için öneriniz varmı.az olduğu için reddediyor benimki
Benim kızımda aynı senin ki gibiydi ilk ay kontrolünde doktor şaşırdı bu kadar nasıl klo almış dedi . sonraki günler kilo alımı devam etti tabi başka bi doktora götürdüm ne versiyon buna diyet yaptır tosun gibi dedi ve bebeğim ölümlerden döndü o arada ben kısıtladım uç saate bir emzirşyordum ağlaya ağlaya bi hal oldu kızım hala içime batar en son başka bi doktora götürdüm genetik dedi ben ve eşimde küçükken böyle kiloluymuşuz tabi kontrol edildikten sonra problem çıkmayınca sütümde yarıyormuş . ve şimdi 9 aylık kilo alımı durdu sabit kiloda hiç de şişman değil şükür