Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok su içiyor normal mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karakiz567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
8
3
1
27
Selamlar 2.5 aylik oğlum var haziranda doğdu pamukcuk oluşmasın diye her emzirmeden sonra 1 2 çay kaşığı kaynatılmış su veriyordum biberon almayı düşündüm biberonla su içiyor ama öyle böyle değil çekince ağlıyor günde 2 su biberonu bitiriyor ben vermek istemiyorum ev üstünde yaşıyorum kaynanam cok iciriyor çok ıyidir diyor suyun zararı yok ben endişeleniyorum malum yaz bilmiyorum su zehirlenmesi duymuşum öyle bi ihtimal varmidir konu hakkında bilgi sahibi olanlar ???

Anne sütünün çoğu su zaten ek gıdaya başlandığında su verilir.

anne sutu alan bebeğin suya ıhtıyacı yoktur ama her ıhtımale karşı yaz aylarında en fazla yarım çay bardagı verılır.... onun bobreklerı daha kuçuk fazla su zarar verebılır ...

anne sutu alan bebeğin suya ıhtıyacı yoktur ama her ıhtımale karşı yaz aylarında en fazla yarım çay bardagı verılır.... onun bobreklerı daha kuçuk fazla su zarar verebılır ...
Her ihtimale karşı da verilmemesi gerekiyor. Süt ve mama zaten çoğunlukla su içeriyor

Tok cocuk o kadar suyu icmesi mumkun degil bence benim kizim 4 aylik agzinda pamukcuk gecsin diye az bisey veriyorum su emzirdikten sonra iki cay kasigindan sonrasini cikartiyor.

Back
X