• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok uzun uyumaya başladı ve kısa süre emmeye başladı

zardacal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
79
13
3
20
Merhaba bebeğim 42 günlük oldu çok uyumuyordu normalde uyuması çok zordu ama dün geceden beri sürekli uyumaya başladı zor uyandırıyorum kısa süre emmeye başladı birde neden böyle oldu gaz çıkarıyor ama doyuyordur diymi tecrübeli olanlar yanıt verebilir mi

Merhaba bebeğim 42 günlük oldu çok uyumuyordu normalde uyuması çok zordu ama dün geceden beri sürekli uyumaya başladı zor uyandırıyorum kısa süre emmeye başladı birde neden böyle oldu gaz çıkarıyor ama doyuyordur diymi tecrübeli olanlar yanıt verebilir mi
Daha çok küçük daha çok düzeni değişecek. Uyumasına takılma.
Emme konusunda yeterli beslenme sağlanıyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Açlık huysuzluğu yapıyor mu?

Uzun dediğiniz ne kadar

29 günlük bebeğim gece ilk kez 4 saat uyudu bence korkulacak bir şey yok. Aksine uyuması iyi bir şey.

40 günden sonra bebeğimi asla uyandırmadım 😂 kendisi genel olarak zaten uyanıyordu acıkınca. 60-65 günlüktü 6-7 saat uyumus. bir uyandım kalp krizi gecirecektim 😂😂

eğer bir sağlık sorunu yoksa cocuk zaten acıktığında uyanır dert etmeyin 🥰

Kakası çişi bolsa doyuyordur merak etme. Sen karışma o acıkınca kalkar zaten.

Back
X