bebeğim çok zayıfffff

arkadaşlar lütfen birşey söyleyim bebeğim 8 ayı bitecek 5 gün sonra hala 7 kilo bu durum beni çok üzüyo kendimi kötü bi anne gibi hissediyorum benim gibi bebeği zayıf olan var mı
senağlama

ahhh canım üzülme desemde benımde ıcım içimi yerdi halada yer 5yasındakı kızım hep zayıftı istahsız halada oyle 5yasında 14kılo buna bakamamışsınız cop gıbı bacaklara bak dıyen dengesizler cok oluyor yarım dılım ekmegı zor yer yemedıgı zaman cıldırcak gıbı oluyorum suandada elınde yarım dılım cıkolatalı ekmek 2saatır beklıyor elınde kahvaltısı yanı canları sagolsun hasta olmasınlarda yeter

sen kiloyu boşver canım arkadaşların da dediği gibi önemli olan sağlıklı büyümesi..
ya bazı insanlar kiloya ne kadar takık..zayıfsa zayıf..
bir de bazıları da haddine gibi başkasının cocuğu ile kıyaslar..
bir arkadaşım war her ay beni arayıp kızımın kilosunu boyunu sorar..kendi kızı 15 gün büyük..ben de hep 1 kilo altta söylerimsırnaşık şey

çok tş ederi arkadaşlar içimi rahatlattınız sanki üstlerinde görevmiş gibi azı olan konuşuyo işte bir gün bak desen kaçacak delik ararlar. ayrıca hiç kimsebir bebeği annesinin düşündüğü kadar düşünemez

canım bebeğinin boyu kaç? doktorlar hangi ayda kaç kilo olmasından ziyade boy kilo oranına bakıyolar. benim kızımında kilosu az ama boyu da az olduğu için zayıf durmuyo. 8 aylık kontrolümüzde 7650
68cm idi. doktor normal diyor. biz de idrar kan tahlili yaptırdık hiç bişey cıkmadı. ben 56 eşim 66 kilo doktor en son siz nesiniz ki bebeğiniz ne olsun gibisinden bir bakış attı yada ben öyle anladım. yeseler kilo alırlar ama benim kızım iştahsız 9 aylık olucaz hala anne sütü ağırlıklı besleniyo herşeyden kıyır kıyır yiyo. bizimkiler de böyle en doğrusu içimiz kan ağlıya ağlıya durumu kabul etmek. inşallah iştahsız bebeklerin hepsinin iştahı acılır. ben zayıflığından ziyade vitaminsiz kalıyormudur diye düşünüyorum. ayrıca benim kayınvalidem bana şakısını bile yapamaz. büyükler başımızın tacı ama lafını esirgersen tepene cıkıyorlar. sende şaka yollu yapıştır lafını.

arkadaşlar benim oğlum da 9 aylık ve 7.300 gr.herkes ne zayıf diyor insan bir yerde takıor anne olunca.kendimizi yıpratıyoruz aslında..ailelerimiz çok anlayışlı sağlıklı olsun yeter diyrlar ama düşünmeden edemiyoruz işte.yani yanlız değiliz kim bilir bizim bebeklerimiz gibi kaç bebek varzayıf hareketli ve sağlıklı.kimbilir kaç kişi var böyle kendini paralayan yine bizim gibi.:61:

arkadaşlar benim oğlum da 9 aylık ve 7.300 gr.herkes ne zayıf diyor insan bir yerde takıor anne olunca.kendimizi yıpratıyoruz aslında..ailelerimiz çok anlayışlı sağlıklı olsun yeter diyrlar ama düşünmeden edemiyoruz işte.yani yanlız değiliz kim bilir bizim bebeklerimiz gibi kaç bebek varzayıf hareketli ve sağlıklı.kimbilir kaç kişi var böyle kendini paralayan yine bizim gibi.:61:

ahhh canım üzülme desemde benımde ıcım içimi yerdi halada yer 5yasındakı kızım hep zayıftı istahsız halada oyle 5yasında 14kılo buna bakamamışsınız cop gıbı bacaklara bak dıyen dengesizler cok oluyor yarım dılım ekmegı zor yer yemedıgı zaman cıldırcak gıbı oluyorum suandada elınde yarım dılım cıkolatalı ekmek 2saatır beklıyor elınde kahvaltısı yanı canları sagolsun hasta olmasınlarda yeter

Benim de kızım çok zayıf iştahsıs budurm beni çok yüzüyor yediremiyorum agzını açmıyor zorla veriyom 8 buçk aylık eltimin de kızı var aramzda 1 ay var onun kızı çok iştahlılı kilosun çok çokk ii maşllh yemek vermeyince aglıyor bu durum da beni üzüyor offf

Back
X