Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebegim cokmu zayif?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
morboncuk,massallah canim sanirim iki bebisin var Aallah bagislasin,iki kardesdemi isdahsiz yoksa digeri isdahli digeriisdahsizmi,?

mersel maşallah de sütün iyi yaramış bebeğine emzirmeye devam et .ekgıdalara geçince kilo alışı biraz yavaşlıyo benim oğlum 2. ayın sonunda 7200 kg dı 3300 doğdu .tam bi tosun paşaydı.hastanede öyle seviyorlardı.boyuda 59.5 di.6. ayın sonunda 10kilo 800 gramdı.sonra kilo alması yavaşlamaya başladı.şu an 16 aylık ve15 kilo boyuda85 cm şu an için çok iyi diyor doktoru

mersel maşallah de sütün iyi yaramış bebeğine emzirmeye devam et .ekgıdalara geçince kilo alışı biraz yavaşlıyo benim oğlum 2. ayın sonunda 7200 kg dı 3300 doğdu .tam bi tosun paşaydı.hastanede öyle seviyorlardı.boyuda 59.5 di.6. ayın sonunda 10kilo 800 gramdı.sonra kilo alması yavaşlamaya başladı.şu an 16 aylık ve15 kilo boyuda85 cm şu an için çok iyi diyor doktoru

maşalllah canım senin yavrucuğuna da...
dün doktora gittik, genel bir kontrol için. 50 günlük şuan. kilosu 5.360 geldi. boyu 56 cm.
3400 doğmuştu. doktorda çok iyi dedi. 3 ay sonundaki bir kız bebek gelişimindeymiş kızım.
maşalllaaahhh diyelimmm.
allah hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin.

canım üzülecek bir şey yok gayet güzel gidiyor benim helin 3370 gr geldi ve 3 aylıkken 4600-4700 civarındaydı şimdi 17 aylık 0lacak ve daha 8 kilo bile değil denemediğim kilo aldırıcı mama kalmadı ama tık yok :((( bir ara gayet beslenmesini gayet güzel yapıyordu ama şimdi o da yok:( tek teselli edici yanı gayet sağlıklı ve neşeli bir bebek :))

canım üzülecek bir şey yok gayet güzel gidiyor benim helin 3370 gr geldi ve 3 aylıkken 4600-4700 civarındaydı şimdi 17 aylık 0lacak ve daha 8 kilo bile değil denemediğim kilo aldırıcı mama kalmadı ama tık yok :((( bir ara gayet beslenmesini gayet güzel yapıyordu ama şimdi o da yok:( tek teselli edici yanı gayet sağlıklı ve neşeli bir bebek :))

evet canim haklisin,artik takmiyorum zaten.kilosu cok iyi olupda sagligi,yerinde olmasaydi Allah korusun.Allahima binlerce sukurler olsun ki sagligi keyfi yerinde bir bebek...cokda hareketli bi saniye olsun durmuyorki yerinde kipir kipir:)inanirmisin bugun 5 bucuk aylik oldu yavas yavas emekliyor .ama geri geri:)doktor zayif olsada gelisiminin önde oldugunu söyledi:dance:

hem canim bosver ,bizim bebisler formda kalmak isdiyor galiba;))baksana diyete simdiden baslamislar:roflol:sende takma artik canim hem bak elimizden geleni yapmamiza ragmen yine sonucda istahlarinin kendilerine göre olmasi demekki ytiyor,ac olsalar yerler heralde,yalniz istahsiz bebegi olan anneler anlar halimizi,Rabbim baska dert vermesin insallah.

maşalllah canım senin yavrucuğuna da...
dün doktora gittik, genel bir kontrol için. 50 günlük şuan. kilosu 5.360 geldi. boyu 56 cm.
3400 doğmuştu. doktorda çok iyi dedi. 3 ay sonundaki bir kız bebek gelişimindeymiş kızım.
maşalllaaahhh diyelimmm.
allah hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin.

massallah bebisini canim,kilosu gayet guzel.amin canim...

canım hiç üzülme ,düşük doğum ağırlıklı doğan bebekler biraz geriden geliyor ,benim kızımda 2570 doğdu ,2490 a düştü hastane çıkışı ,5 aylıkken 6 kilo civarıydı ,hemen hemen aynı yani ,şimdi yaşıtlarını yakaladı ,11 aylık ve 10 kilo ..sende üzülme ek gıdaya başlayınca ,muhallebiler le pirinç unuyla filan beslenmeye başlasın kilo alır ..

AŞkım hıÇ dert etme benım kızımda 6 aylık geÇen ay 6 kılo cıvarıydı.dıŞardakılere hıÇ kulak asma ve bebeĞını dıĞer bebeklerle asla kıyaslama.yalnız sÜtÜnÜ neden saĞıp verıosun.almıyomu gÖĞsÜnÜ.??

AŞkım hİÇ dert etme benİm kızımda 6 aylık geÇen ay 6 kİlo cİvarıydı.dıŞardakİlere hİÇ kulak asma ve bebeĞİnİ dİĞer bebeklerle asla kıyaslama.yalnız sÜtÜnÜ neden saĞıp verİosun.almıyomu gÖĞsÜnÜ.??

ilk dogdugu zamanlarda,3 ,4 gun yalnizca gögsumu emmeye alissin diye ,gögsumu verdim,cemmesi cok zayif oldugundan sutu tam cekemiyordu gögsum hepden sut doluyordu tas gibi olmusdu,cok rahatsizlandim ates felan,biraz sagip kasikla veriyordum biborana alismasin die,2 ay böyle devam etti,tabi sIK SIK mememi verdim ama sutu cekemedi icin sinirlenip agliyordu,kasikla zor oluyordu bende alsinda nasil alirsa alsin die biberona basladim böylelikle bizim beyfendi alisdi biberona,o kadarda inat ettim ama almadi bi turlu gögsumu.

Back
X