bebeğim damağı ve dudağı yarıklı doğacak

korkmana gerek yok tek operasyonla çözüyolar buna şükür ya eli kolu olmasaydı..tabi buda olmasaydı iyiydi ama haline şükret

Moralini bozma cok sukur caresi olmayan bi durum degil keske olmasaymis ama ameliyat ile duzeltiliyor baska sikinti vermesin allah

çok geçmiş olsun benim komşumun çocuğunda vardı onu hamileyken anlamamışlar doğunca sürpriz olmuş keşke olmasaydı ama rabbım başka sıkıntı vermesin sana tek tavsiyem iyi bir doktora götürün ameliyatla düzelir çok az izi kalmıştı

Çok geçmiş olsun,peki bu haftaya kadar anlamamışmıydınız bu sorunu?
Neden böyle bir sorun olmuş,dr nasıl bir bilgi verdi acaba?

her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum

bebeğinin günahı ne cnm daha neler var şükretmekten ve dua etmektn başka bişey gelmez elimizden
bnm ark.cocugundada vardı 2 kere ameliyat oldu 7 yaşında suan en sonki ameliyatı 18 yaşında olacak
estetik yanı suan hiç birşeyi yok belli bile değil üzülme daha fazla bebeğinide üzme

drlar hersey normal görünüyor baska sorun görünmüyor diyorlar. ama ben yapı olarak cok paniğim. acaba baska seylerde varmıki endişesi taşıyorum. etrafımda hiçkimsede yok görmediğim birsey. cok korkuyorum arkadaslar

canım benim sakın üzülme stres yapma çok çok geçmiş olsun, diğer arkadaşlarında deği gibi tedavisi olan bir durum bu inşallah bebek doğunca kolaylıkla atlatırsınız bu durumu...

canım birde sen hazılıklarını yaparken özel bir durumda olduğundan dolayı yarık damak dudaklı bebekler için özel olarak tasarlanmış biberonlar var onları araştır onlardan nasıl temin edebileceğini bul , hatta alabilirsen al birtane bulunsun derim. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ıspartada doğum yaptım. anne karnında 37. haftada bebeğimin karaciğerinde tümör tespit edildi ve aynı gün ebebğim dünyaya geldi. sonra antalya tıpta yattık bir süre tadavi için. yanımda yatan bebekte aynı durum vardı ve doktorlar bu bahsettiğim emzikli biberondan almalarını istemişti. ondan dolayı biliyorum bende. dediğim gibi sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı diyeim. seni çok iyi anlıyorum. biz atlattık sayılır darısı sizin başınıza inşallah canım...

canım, allah başka sıkıntılar vermesin, sonuçta tedavisi olan birşeymiş..hem mutsuzum, hazırlık yapmıyorum deme öyle..bebeğin çok üzülür..daha çok sevmen lazım onu, konuş bebeğinle,bebekler anne karnında annesinin hissettiklerini anlayabiliyorlar biliosun..üzme bebeğini de kendini de...

arkadaslar destekelrinize cok ihtiyacım var. benim durumumda olanlar varsa lütfen yazsınlar

Gecmis olsun canim. Uzulme simdi ne estetik ameliyatlar yapiliyor. Allah beterinden korusun,

Vesveselere kapilma. Bol bol tespih cek. Nette cok guzel vesvese dualari var

Tedavisi olan bir rahatsızlık neyse ki , şimdiden geçmiş olsun.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim , sizin sevginizle güzel bebeğiniz çok mutlu bir çocuk olacak eminim ki.

Canım benim üzülme ins başka sıkıntılar yasamazsin rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin yavrunu kucağına bebisi de daha fazla uzme bu arada benim amca kızına da aynı şeyi söylediler bizde doğuma kadar öyle üzüldük ki ama doğduğu gün bebisiniz sapasağlamdı. Ins seninki de öyle olur olmasa bile tedavisi var ins bebisi üzmek yok annesi tamam mi

allahım bir mucize yollasın bana insallah. uykularım yok arkdaslar. düşünmekten beynim ağırlaştı. eşimlede uzaklaştık birbirimizden. dua ediyorum bol bol. sizlerde dua edin bana mubarek gün buna cok ihtiyacım var.

şuan da bebeğinin senın sakıinliğine, huzuruna ve mutululuğuna çok ihtiyacı var arkadaşım bunu sakın aklından çıkarma, senin yaşadıklarının, hissettiklerinin dafa fazlasını yaşamış ve başından geçirmiş ve hala mücadele eden biri olarak söylüyorum bunu biz güçlü olmazsak bebeklerimize sevgi, ilgi, mutluluk, huzur veremeyiz. bak şuan ben hala her hafta hastanede 2 tüp kan vermek zorunda olan ,bebğinden kan alınırken bile oğluma güleryüzle "bebeğim herşey senin ve bizim iyiliğimiz için sabredicez" diyip sakın davranıp, bebğimide sakinleştiribilen bir anne olarak senden de aynı cesaret ve gücü, bebişine sevgi ve ilgiyi göstermeni bekliyorum.
herşey bizim için herşeyin hayırlısı Allah tarfından diyorum ve üzülerek hiç vakit kaybetme bebişinin canınıda boş yere sıkma derim ....

mutsuzluğa kapılmayın lütfen
daha bu sabah haberlerde yüz nakli olan iki insanı gösterdiler
Türkiye'de yüz nakli yapılıyor. bunun mu çaresine bakamayacaklar
siz hazırlıklarınızı tamamlayıp doktor araştırmasını yapın
sizin bütün duygularınızı algılayıp hissediyor bebeğiniz

bir yakınımın bebeğide öyle doğdu 1 operasyonla hiç bir şeyi kalmadı teyzesi arhanımızın. şu an 2 yaşında çok yaramaz maşallah, zekasındada hiç bir şey yok. yakınımda üzülmüştü fakat bebeği olacağı için sevinmiştide onlar bize Allahın bir armağanı hiç moralini bozma daha kötü dertlerden korusun Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…