arkadaslar ben 28 haftalık hamileyim bebeğim dudak damak yarıklı doğacak
arkadaslar ben 28 haftalık hamileyim bebeğim dudak damak yarıklı doğacak
Çok geçmiş olsun,peki bu haftaya kadar anlamamışmıydınız bu sorunu?
Neden böyle bir sorun olmuş,dr nasıl bir bilgi verdi acaba?
her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum
bebeğinin günahı ne cnm daha neler var şükretmekten ve dua etmektn başka bişey gelmez elimizden
bnm ark.cocugundada vardı 2 kere ameliyat oldu 7 yaşında suan en sonki ameliyatı 18 yaşında olacak
estetik yanı suan hiç birşeyi yok belli bile değil üzülme daha fazla bebeğinide üzme
her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum
canım birde sen hazılıklarını yaparken özel bir durumda olduğundan dolayı yarık damak dudaklı bebekler için özel olarak tasarlanmış biberonlar var onları araştır onlardan nasıl temin edebileceğini bul , hatta alabilirsen al birtane bulunsun derim. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ıspartada doğum yaptım. anne karnında 37. haftada bebeğimin karaciğerinde tümör tespit edildi ve aynı gün ebebğim dünyaya geldi. sonra antalya tıpta yattık bir süre tadavi için. yanımda yatan bebekte aynı durum vardı ve doktorlar bu bahsettiğim emzikli biberondan almalarını istemişti. ondan dolayı biliyorum bende. dediğim gibi sen içini ferah tut herşeyin hayırlısı diyeim. seni çok iyi anlıyorum. biz atlattık sayılır darısı sizin başınıza inşallah canım...
bir yakınımın bebeğide öyle doğdu 1 operasyonla hiç bir şeyi kalmadı teyzesi arhanımızın. şu an 2 yaşında çok yaramaz maşallah, zekasındada hiç bir şey yok. yakınımda üzülmüştü fakat bebeği olacağı için sevinmiştide onlar bize Allahın bir armağanı hiç moralini bozma daha kötü dertlerden korusun Allah.her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?