bir yakınımın bebeğide öyle doğdu 1 operasyonla hiç bir şeyi kalmadı teyzesi arhanımızın. şu an 2 yaşında çok yaramaz maşallah, zekasındada hiç bir şey yok. yakınımda üzülmüştü fakat bebeği olacağı için sevinmiştide onlar bize Allahın bir armağanı hiç moralini bozma daha kötü dertlerden korusun Allah.
her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum
merak etme kız kardeşim 1990 da yarık dudak damak doğdu. çok ağır bir vakaydı. şimdi 22 yaşında görsen izi bile yok. estetik ameliyatlar ve ortodontistler herşeyi hallettiler. bu geçebilecek bişey. kalıcı hasar verecek olanlarından korusun rabbim
Arkadaşım bende sıkıntılı günler yaşıyorum ama hamdolsun diyerek rabbim daha kötüsünden korusun diyorum, rabbim bebeğimin aklını zihnini korusun daha fazlasını yaşatmasın diyorum...
bence sen o rahatsızlığa hiç hiç takılma çok basit operasyonlarla hallediliyo, benim bebeğimin sol bacağı gelişmemiş ama simdiden protez yaptırırız diye araştırıp dua ediyoruz, rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğimin şifasını versin, daha fazlasını yaşatmasın diye..
Sende içini ferah tut çünkü hayatta bizden daha kötü durumda olanlar var telafisi olmayan, tedavisi yapılmayan dertlerle ugrasıyo. Rabbim hepimizin bebeğini korusun, seninde benimde yardımcım olsun şifalarını versin inşallah
arkadaslar benim durumumda olanlar bu konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen yazın
arkadaşım bu mesajı okur musun bilmem,ama hiiiiiç korkma.seni en iyi ben anlarım,çünkü 2009 haziran ayında yarık dudaklı bir erkek bebek sahibi oldum.her türlü korku ve endişeyi yaşadım ama herkesin yazdığı gibi endişe etme.usta ellerde çok iyi opere edilirse belli belirsiz bir izin dışında birşeyi kalmaz bebeğinin.en zor an ne biliyor musun?ameliyathane kapısında beklemek.onu atlattın mı,çok çabuk iyileşiyor bebiş.sen endişelenmek yerine şimdiden iyi bir estetik cerrah ve anestezi uzmanı ara.ben atlattım,sen de atlatacaksın emin ol.allah beterinden korusun canım...
canım benim çok üzüldüm. inşallah gerek kalmaz onlara. bol dua et bende dua ediyorum. allah yardımcımız olsun inşallah. kaç aylık hamilesin
Canım bende su aan 28 haftalık hamiileyim, senin bebğine kavusmana az bir zamanın kalmış yada belki kavusmussundur bile :)))
Canım okadar çok dua ediyoruz ki, rabbimin mucizesi o kadar çok ki elimizden dua etmekten baska bişey gelmiyo. insan hayatta bizden daha kötü durumda olanları gördükçe hayatına şükrediyo, inşallah Rabbim bize bir kolaylık gösterir...
öncelikle YAŞI UZUN OLSUN annesi...yazdıklarımı ne zaman okursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun diyorum.benim oğlumda yalnız damak yarıklığı vardı.2 kez ameliyat oldu.şu an oldukça sağlıklı,5 yaşında bir delikanlı...oldukça teferruatlı bir bakıma ihtiyacı olucak bebeğinin ama emin ol her şey çok güzel olucak...
drlar hersey normal görünüyor baska sorun görünmüyor diyorlar. ama ben yapı olarak cok paniğim. acaba baska seylerde varmıki endişesi taşıyorum. etrafımda hiçkimsede yok görmediğim birsey. cok korkuyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?