bebeğim damağı ve dudağı yarıklı doğacak

arkadaslar ben 28 haftalık hamileyim bebeğim dudak damak yarıklı doğacak
Canım bunun için sıkma kendini derecesi önemli o da beslenmesi için...ameliyatla düzeliyor bir kaç kere ameliyat olup düzeliyor. Doktor arkadaşımın çocuğu da öyle doğdu..canını sıkma bunun için..allahtan Daum sendromu vs si yok..şükür buna da

Doğumdan sonra Pediatri dış hekimi ve plastik cerrahi ile konuşun...derecesine göre damaga vida takiyorlar geçici olarak

Canim bebegin nasil oldu ameliyat nasil geçti. ..damaginda var mıydı

çok teşekkür ederim. gerçekten aklıma gelmeyen şeyleri çıkardınız. önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Size deçok geçmiş olsun inşallah yavrucak şimdi çok iyidir. Siz emzirmeye ameliyattan ne kadar süre sonra başladınız

Evet biraz
Canim peki konusmayi etkiliyor mu...
da olsa etkiliyor kimisi derecesine göre geç konuşuyor. Sen çocuğuna sevgi ve merhametinle battıktan sonra hersey yoluna girer...benim kızımın kresinde öyle bir kız var..annesi doğduktan sonra eziyet etmiş kıza komşuları şikayetçi olmuş babaanne si 2 yaşında torununu kurtarmış elinden..düşünsene 2 yaşına kadar annesi ona işkence yapıyormuş..kocası da farketmemis

Tabi canım sevgi önemli allah yardimcilari olsun inşallah hepsi çok iyi olur...anne kötü davranırsa özgüveni eksik olur..

Evt derecrsionemli benim yakiniminda cocuguna supriz sekilde dogmustu sadece dudak yarigi kolaymis ameliyati ama damak yarik oldumu kotu emziremiyosun hemen ameliyat yapiyolar 2 3 defa ameliyat oldu normal hayatina devam ediyo okula gidiyo ama konusmasi yasitlari gibi de biraz kisik burundan geliyo gibi uzulme derdi veren Allah dermaninida verir canim

Merhaba, konu eski ama belki bir bilen çıkar diye yazmak istedik. Arkadaşımın bebeği ciddi bir damak yarığı ile doğdu. Henüz 1,5 aylık ve iki gündür hiç bir şey yemiyor. Konuyu bugüne kadar takip eden doktor çok ilgisiz.

Prof. Özhan Bekir Çelebiler i bulduk bu konuda fakat randevuları çok dolu. Kendisine ulaşmaya çalışıyor. Var mı tanıyan? Cep numarasını bilen?

Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…