- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Canim yalniz birseyi duzeltmek isterim.cocugun anneye yapismasi annenin cok ilgili oldugunu gostermez tam tersine annenin cocuga guvenli baglanmayi saglayamadigini gosterir.Siddetle ne alakasi var anne olarak cok ilgiliymisimki demekki benden ayrilmiyor kotu muamele giren cocuk hic o kisinin yanina gidermi cok cok sukur 7 aylik oldu ve erken dogum riskim oldugu halde kimseye gondetmiyor ve bakiminida cok guzel yapiyorum
yok dışımdan birşey deyip de arkamdan konusturmak istemem banane:)evet uzmanlar temasın da iyi olduğunu söylüyorlar
ama ben kudurmasaydı o kadar almazdım herhalde
aferin içinden de
bu arada ne çabuk 3 ay olmuş maşallah
Aynen oyle evdede durmak istemiyor gecen disari cikmak istiyodu gorumcem hemen altimizda oturuyor esim oraya iniyodu oda indi 10 dk sonra aglayarak ciktilaroyyyyy dream
bazı bebekler imkan yok kucaktan başka yerde durmuyor çatlayana kadar ağlıyor
benim 1 no çok usluydu 2 no da kucakçı
bu arada başka yerde deme haaa hele gelininize hiç deme öyle alıştırmışsın en kızılan laftır
Maşallah erken yürümüş.Yurumeye basladi biraz baya yuruyor evin icinde
Merhâba benimde öyle 15 aylik oglum hep peşimde yapcak bişey yok çok yoruluyo insan amaMerhaba 11 aylik erkek cocugum var 7 aylikta hamileyim oglum evde dahil heryerde kucagimda oyun oynarken bile yerde basinda oturcam misafirliktede zaten kucagimdan inmiyor yoruldumben agirlastim ilk baslar kolaydi gunlerim yaklastikcada cok yoruluyorum ne bamyo wc mutfak heryerde pesimde kucagima gelmek istiyo bi is zaten yapamiyorum ona bisey hazirlarken bile kuca konusan bi cocuk olsa konusarak belki halledebilirim ama anlamiyorda anneme flnda gondermek istemiyorum ozluyorum yardim edin napmam lazim
Bebegim emme reddi yasiyordu cabaladim emmeye basladi sonra ertesi gun hapini bilemedigimden hamile kaldim emziremedigim icin hala onun pismanligini yasiyorum oglum kendikendine kesildi gelisimi beslenmesi cok guzel kaliteli vakitleri cok yasatiyorum ona onune oyuncaklari dokup te gitmiyorum yaniBaştan hamile kalmamak lazımdı. Artık yapacağın bir şey yok. Çok şey yazardım ama hamile halinle üzmek istemiyorum. Burdan bebeği olan ve ikinciyi isteyenlerin de kulağına küpe olsun, birincinin en azından iki yıllık emme dönemi bitmeden ikinciye hamile kalmayın ki bu hem karnınızdaki bebege gerekli olan vücut kaynaklarınız hem de emen bebeğe gerekli olan vücut kaynaklarınız için önemli ve o yüzden doktorlar bas bas bagiriyor iki yıl ara verin diye. Yoksa hem bedensel hem de ruhsal acıdan yarim kalır bebekleriniz. Tam onun kucağa, ilgiye ve öğrenmeye aç olduğu dönemde diğeri dünyaya gelir ikisi de yarim kalır.
Yok yatili asla gonderemem gezmeyi cok seviyorzatenGönder canım biraz alissin bı şey olmaz bı kaç saatten inada değişiklik olur bende yatılı anlamıştım gönderme diycektim
Siddetle ne alakasi var anne olarak cok ilgiliymisimki demekki benden ayrilmiyor kotu muamele giren cocuk hic o kisinin yanina gidermi cok cok sukur 7 aylik oldu ve erken dogum riskim oldugu halde kimseye gondetmiyor ve bakiminida cok guzel yapiyorum
Bebek doğunca gönderirseniz annem eve bebek getirdi beni istemiyor diye düşünür en azından şimdi ara ara gotururseniz alışmış olurYok yatili asla gonderemem gezmeyi cok seviyorzaten
Çocuğunuz size bağlı değil “bağımlı”.Merhaba 11 aylik erkek cocugum var 7 aylikta hamileyim oglum evde dahil heryerde kucagimda oyun oynarken bile yerde basinda oturcam misafirliktede zaten kucagimdan inmiyor yoruldumben agirlastim ilk baslar kolaydi gunlerim yaklastikcada cok yoruluyorum ne bamyo wc mutfak heryerde pesimde kucagima gelmek istiyo bi is zaten yapamiyorum ona bisey hazirlarken bile kuca konusan bi cocuk olsa konusarak belki halledebilirim ama anlamiyorda anneme flnda gondermek istemiyorum ozluyorum yardim edin napmam lazim
Benim icinde oyle 19 yadinda biri olarak11 aylık bebek tabi ki size bağlı olacak kime olacaktı ?
Bebeğiniz 4 aylıkken hamile kalmışsınız.
2.bebek için çok erken bir zaman bana göre
Alıştırma değil. Benimki 4 yasında hala kucak istiyoroyyyyy dream
bazı bebekler imkan yok kucaktan başka yerde durmuyor çatlayana kadar ağlıyor
benim 1 no çok usluydu 2 no da kucakçı
bu arada başka yerde deme haaa hele gelininize hiç deme öyle alıştırmışsın en kızılan laftır
Evimiz sobali oldugu icin o usumesin diye baska odalara cikarmiyorum cikmiyorumda gun boyunca beraber oynuyorum yemegini yedirip uyutuyorum oglen uykusunda bile beraber yatiyiruz aksama kadar ac kalip yemek yapamayinca esim disardan biseyler aliyor artik ondan ayrida hicbiryere gitmem bu sekilde guvenini sagliyamiyorsam vay halimeCanim yalniz birseyi duzeltmek isterim.cocugun anneye yapismasi annenin cok ilgili oldugunu gostermez tam tersine annenin cocuga guvenli baglanmayi saglayamadigini gosterir.
Yaş 19 mu gerçekten ?Benim icinde oyle 19 yadinda biri olarak
Bu konuda maalesef yapilck bisi yok benimde 16 aylik oglum var o da ayni durmda wc ye gidiyorum kapinin onunde ben cikana kadar agliyor bende care bulamadimMerhaba 11 aylik erkek cocugum var 7 aylikta hamileyim oglum evde dahil heryerde kucagimda oyun oynarken bile yerde basinda oturcam misafirliktede zaten kucagimdan inmiyor yoruldumben agirlastim ilk baslar kolaydi gunlerim yaklastikcada cok yoruluyorum ne bamyo wc mutfak heryerde pesimde kucagima gelmek istiyo bi is zaten yapamiyorum ona bisey hazirlarken bile kuca konusan bi cocuk olsa konusarak belki halledebilirim ama anlamiyorda anneme flnda gondermek istemiyorum ozluyorum yardim edin napmam lazim
19 muNeden 2. Çocuk için bu kadar acele ettiniz yaşınız 19 mu?,böyle durumlar da olan hep büyük olana oluyor en çok ilgiye ihtiyacı olduğu zamanlarda küçükle ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz Doğumdan sonra daha da zor mutlaka aile fertlerinden birinden destek almanız lazım, bir de daha önce şiddet görmüşsünüz ne diyelim ?
Elinden tutup yurutMaşallah erken yürümüş.
Yani bu şekilde bir düzen kurmalısınız.
Onu oyalayacak şeyler bakın internetten, oyun kurun.
Ama dikkat süreleri çok kısa oluyor, benimki 1buçuk oldu kendi 10 dakika falan oyalanır o da ben de ayaktaysam.
Anneanneye göndermek çok mantıkli, 2-3 saat gitse bile çok iyi gelir, vicdan yapacak bir şey yok.
Bende ayni internetten beraber oynucagimiz oyunlara bakarim egitici oyuncaklar siparis ettim onlarla oynariz ama dediginiz gibi cabuk sikıliyorlarMaşallah erken yürümüş.
Yani bu şekilde bir düzen kurmalısınız.
Onu oyalayacak şeyler bakın internetten, oyun kurun.
Ama dikkat süreleri çok kısa oluyor, benimki 1buçuk oldu kendi 10 dakika falan oyalanır o da ben de ayaktaysam.
Anneanneye göndermek çok mantıkli, 2-3 saat gitse bile çok iyi gelir, vicdan yapacak bir şey yok.
Zaten şiddet derken sizin gördüğünüz şiddetten bahsettim ve evladınızın da etkilendiğini yazmışsınız ,çocuğunuza kötü davrandığınızı nerde söylemişim ben göremedim de? bu şartlar da neden hamile kaldığınızı merak ettim, çocuğunuz size güvenli bağlanmamış bunu da göz ardı etmeyinSiddetle ne alakasi var anne olarak cok ilgiliymisimki demekki benden ayrilmiyor kotu muamele giren cocuk hic o kisinin yanina gidermi cok cok sukur 7 aylik oldu ve erken dogum riskim oldugu halde kimseye gondetmiyor ve bakiminida cok guzel yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?