E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 12 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #1 3.5 aylik bebegim 2 aydir dizanteri ve geciremiyorum bir turlu. Lutfen buna benzer bir olay gecmis anneler bana ulasabilirmisiniz yardimmmm.....
3.5 aylik bebegim 2 aydir dizanteri ve geciremiyorum bir turlu. Lutfen buna benzer bir olay gecmis anneler bana ulasabilirmisiniz yardimmmm.....
U Umuthafsa Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2017 12 5 1 37 2 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #2 Benim de bebeğim bi aylık dizanteri oldu ne yaptınız nolur geçti deyin ne yapmalıyım ilac alıyo geçmezse iğne olacak
Benim de bebeğim bi aylık dizanteri oldu ne yaptınız nolur geçti deyin ne yapmalıyım ilac alıyo geçmezse iğne olacak
E elemtu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 69 3 16 2 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elemtu #3 Umuthafsa .!.: Benim de bebeğim bi aylık dizanteri oldu ne yaptınız nolur geçti deyin ne yapmalıyım ilac alıyo geçmezse iğne olacak Genişletmek için tıkla... Ne zamandir ilac kullaniyorsunuz
Umuthafsa .!.: Benim de bebeğim bi aylık dizanteri oldu ne yaptınız nolur geçti deyin ne yapmalıyım ilac alıyo geçmezse iğne olacak Genişletmek için tıkla... Ne zamandir ilac kullaniyorsunuz