Bebeğim Doğunca 2 yaşından sonra benden onu ayıracağını söyledi

Hey yarabbim ya bu nasıl vicdansızlıktır bu nasıl bir zulumdur o bebeğe lütfen şu an hamileyken içki içtiğini söyleme.Kardeşim şu hamile halinle seni incitmek istemiyorum ama eşin eğer ki içki içiyorsan az bile söylemiş sana.Lütfen kırılma darılma gerçekçi oluyorum sadece ne hakkın var o şekil de bebeğe zarar vermeye.

neden parçaparça yazıyorsunuz,tamamını yazın bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım.ne sorununuz var eşinizle:50:

arkadasin eski konularini okursan parcalari birlestirmis olursun sevgili egem:1::1:

bugun alkol almadım almayıda dusunmuyorum ama benden alabılırmı koparabılırmı :S bebegımı :S

Boşandığın eşinden hamile kaldın + sigara tiryakisisin + alkol kullanıyorsun.
Ve bu bebeği doğurmak mı istiyorsun ?
İşte böyle durumlarda bebeğin doğmaması, inanın bana daha iyi.
Böyle aciz, alkolik benim için alkolü ve sigarayı bile bırakamayan bir annenin çocuğu olmak istemezdim.
Yazık hem de çok yazık.
Ben de olsam eşinizin yerinde, alır giderdim çocuğumu.

bugun alkol almadım almayıda dusunmuyorum ama benden alabılırmı koparabılırmı :S bebegımı :S
Eğer ki alkol problemini kanıtlarsa pek ala alır.Bu durum da alması da bence evla olur.Bugün alkol almamanız isabet olmuş lütfen almayın şu gebelik sonlanana kadar.

birgün almamakla bu sorunu çözemezsin.içkiyide sigarayı da hayatından tamamen çıkar.bebeğinin sağlıklı olması için çabala.belki eşin de sana karşı değişir.lütfen kendine de bebeğinede yazık etme:50:

yazık günah değilmi ufacık masum bebeğe madem eşinizin sizden bebeğinizi alma düşüncesi bile kahrediyorken nasıl olurda hamileyken alkol alıp günde 2 paket sigara içersin yapma bunu eşin haklı bu konuda kusura bakma! ben 3 aydır bebek için uğraşıyorum ve üç aydır tek damla alkol almadım saçımı bile boyatmadım doktorum gebeliğe hazırlık aşamasında bile alkol ilaç ve sigara kullanımını bırak kimyasaldan uzak dur dedi .. bir doktordan acilen yardım al lütfen o bebeğe zarar verme acı çektirme yavruna!

Son düzenleme:
hamılesın ve içkıden bahsedıyosun o zman sana sunu deyım eşin az bıle demıs sana gunah deılmı o bebege bende hamıleyım hergun dusunuyorum ne yesem bebegıme kalsıyum vıtamın yapar dıye senın gıbı bızde dertlenıp ıckı ıcelım o zman varmı ole bısey ya ayıp sana

ıcmıyorum ıcmeme kararı aldım ama ondan degıl onun aklına gıren bırı var yada hayatında bırı var ınanın bılmıyorum hersey suan saka gıbı gelıyor :S

katiliyorum, tam ben yazicaktim ki bu yorumu gördüm.

böyle konulari görünce, iceriginin ciddiyetinden süphe duyuyorum.

konu sahibine: belkide esin seni korkutmak icin demistir, alkolü birak diye..

Ciddiyetini geçtim. Önceki konularına baktım. Şok geçirdim.
Günde iki paket sigara ne demek Allah Aşkına ?
Hem de hamileyken .
Ve de alkol.
Ha eşi, "çocuğu alıp gideceğim" demese , hala devam edecek içmeye.
Ben böyle insanlardan anne olmayacağına inanıyorum.
Hadi tamam , ben de arada sigara içiyorum.
Ama ben köpeğimin yanında bile sigara içmezken ! Sen, küçücük yavrucağın karnında, içindeyken nasıl bile bile onu zehirlersin ?
Allahım... Nolur, anne olmayı gerçekten isteyen ve hak edenlere bebek ver.
İsteyenlerde çıkışsın bana, umurumda değil.
Söz konusu küçük yavrucaklar olunca ve böylesine acımasızlıklar görünce, duyunca deliriyorum.​

ıcmıyorum ıcmeme kararı aldım ama ondan degıl onun aklına gıren bırı var yada hayatında bırı var ınanın bılmıyorum hersey suan saka gıbı gelıyor :S

bak canım eşinin hayatında kim olursa olsun ne yaparsa yapsın bunun bedelini o minicik masum yavruna ödetmeee! sen annesin o bebeği kucağına aldığında hayata bakış açın tamamen değişecek bırak eşin ne hali varsa görsün sorunlarım var diye bir korkak gibi içkiye sigara sığınma yapma bunu kendine!

Ciddiyetini geçtim. Önceki konularına baktım. Şok geçirdim.
Günde iki paket sigara ne demek Allah Aşkına ?
Hem de hamileyken .
Ve de alkol.
Ha eşi, "çocuğu alıp gideceğim" demese , hala devam edecek içmeye.
Ben böyle insanlardan anne olmayacağına inanıyorum.
Hadi tamam , ben de arada sigara içiyorum.
Ama ben köpeğimin yanında bile sigara içmezken ! Sen, küçücük yavrucağın karnında, içindeyken nasıl bile bile onu zehirlersin ?
Allahım... Nolur, anne olmayı gerçekten isteyen ve hak edenlere bebek ver.
İsteyenlerde çıkışsın bana, umurumda değil.
Söz konusu küçük yavrucaklar olunca ve böylesine acımasızlıklar görünce, duyunca deliriyorum.​

bazı şeyleri farkında olmadan yapar oldum...
kendimi dinlemez oldum
ama ben oncemde alkolle aramda bir bağ yoktu alkolle aramdaki zemini hazırlayanda eşim oldu... sigara evet hep hayatımdaydı ama ınanın suan kendımı okadar garıp hıssedıyorumkı :S

her kadında annelik içgüdüsü hamileyken başlarmış..ama anlaşılan sende bunun zerresi yok...kocan almadan inşallah o bebeğe birşey olmaz..hamilesin kalbini kırmak istemem ama bu kadar da dşüncesiz davranmamalısın..

bak canım eşinin hayatında kim olursa olsun ne yaparsa yapsın bunun bedelini o minicik masum yavruna ödetmeee! sen annesin o bebeği kucağına aldığında hayata bakış açın tamamen değişecek bırak eşin ne hali varsa görsün sorunlarım var diye bir korkak gibi içkiye sigara sığınma yapma bunu kendine!

haklısın :S tek korkum haber bile vermeden kaçırması

kolay bebek sahibi olanlar neden karnindakinin kiymetini bilmezler,

surda adetim gecikti diye catliyorum INSALLAH hamileyimdir diye,

her ay binlerce kisi bebek sahibi olmak icin dört dönüyor,

kimi kavusuyor bebegine kimi icin son yine hüsran,

ama nedense o karnindaki melege mucizeye,

sahip olamayan binlerce kisinin her gece sahip olmak icin yalvardigi agladigi o yavruya,

neden deger vermiyorsun,

RABBIM bu sansi herkese vermiyor,

bu yuzden karnindakinin kiymetini bil,

ona daha fazla zarar verme,

birseylerin acisini ondan cikarma,

onun hic birseyden haberi yok,

masum bir melek o:14:

bazı şeyleri farkında olmadan yapar oldum...
kendimi dinlemez oldum
ama ben oncemde alkolle aramda bir bağ yoktu alkolle aramdaki zemini hazırlayanda eşim oldu... sigara evet hep hayatımdaydı ama ınanın suan kendımı okadar garıp hıssedıyorumkı :S

Eğer alkol, eşin yüzünden almaya başladıysan, geçmişe dayanmıyor. Yani bu durumda alkolik değilsin.
Çünkü alkolik olmak, geçmiş yıllara dayanır yani uzun soluklu bir tiryakiliktir.
Aslında daha yazacaktım ama vazgeçtim, burada yazacağın hiçbir şey seni anlamama yetmez.
Çünkü ben, bebekleri aşırı seviyorum ve inşallah anne de olacağım ileride. Çocukluğumdan beri tek hayalim anne olmak.
Hatta benim için şuan her şeyin ötesinde bir duygu.
Ve bu yüzden, ne sigara , ne alkol, ne başka bir şey... Bir bebeğin hayatını riske atmak için asla bir bahane olamaz bunlar.
Allah hayırlar versin.​

Back
X