- 30 Temmuz 2016
- 35
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevda_masali2304
-
Benimle ilgilenmediği kadar oğlumla daha çok ilgileniyor evet lohusayım ve bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordumBilemedim..biraz zaman verin belki düzelir, henüz lohusasınız değil mi?
Oğlunuzla ilgileniyor mu
Bilemiyorum acaba soğudumu yoksa bu uzaklık ona yaramadı mı çünkü eşim affedirsiniz o konulara düşkün birisi e lohusalık sürecinde de olmadığı için benden bu yüzden uzaklaştığını düşünüyorumSeninle beraber bi zahmet bebeğe baksın da anlasın nasıl zor olduğunu.
3 haftada zaten toparlanamazsın kendini suçlama bu konuda.
Benimle ilgilenmediği kadar oğlumla daha çok ilgileniyor evet lohusayım ve bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordum
Haklısınız çoçuk büyütmek gerçekten çok zormuş ama önceden en azından bir makyaj yapıp eşime güzel görünmeye çalışıyordum e şimdide zamanım olmayınca o yüzden kendimi saldığımı düşündüm e bide kilolar eklenince tabiKendinizi salmanizi istemiyorsa yatili yardimci alsin sorun sizde degil kesinlikle kendinizde aramayin tamam elinizden geldigince bakin kendinize ama cocuk buyutmek kolay mi
Oda olabilir çünkü doğum yaptıkdan sonra aşırı derecede sinirleniyorum en ufak bişeye sabrım kalmadı gibi hissediyorum ama doğumdan önceki ilgisi yoğun olduğu için o ilgiyi doğumdan sonra da aradım eşimden özellikle hastanede bana karşı çok soğuktu doğumdan sonra bir kaç çift söz söylemesini bekledim ama hiç ilgilenmedi benimle oğluma karşı süper bir babam zaten çoçukları çok seven biri ama bana niye böyle bazen tavrımı anlasın diye akşamları bir kaç saat duruyorum yanında olmadı mı hadi ben gidiyprum yatmaya sen okey oynamaya devam et telefonda diyorum 5 dk sonra yanıma çıkıp geliyor hadi gel yanıma diye e ben demeden ilgilenmesini istiyorum neyi yanlış yapıyorum ki acabaSabır gerek biraz, siz yine ilgilenin onunla, farklı hissediyor demekki belki anne olarak görüyor şuan sizi. En kötü evlilik terapistine filan gidersiniz.
Şunu da unutmayın şuan hormonal durumunuz yüzünden de bazı şeyleri abartıyor olabilirsiniz
Ne demek istiyorsun yani çok görmemek mi lazım bu durumları sizce ?Yahu bu konulardan gına geldi.yeni baba olmuş adam.bazı erkeklerde doğumdan sonra sendroma girebiliyorlar .bi süre sizi sadece anne ve kutsal varlık , dokunulmaz ilan edebilir..bu durum bikaç ay alabilir.eğer beş-altı aydan fazla sürerse beraber bir pskologa gidebilirsiniz..
Oda olabilir çünkü doğum yaptıkdan sonra aşırı derecede sinirleniyorum en ufak bişeye sabrım kalmadı gibi hissediyorum ama doğumdan önceki ilgisi yoğun olduğu için o ilgiyi doğumdan sonra da aradım eşimden özellikle hastanede bana karşı çok soğuktu doğumdan sonra bir kaç çift söz söylemesini bekledim ama hiç ilgilenmedi benimle oğluma karşı süper bir babam zaten çoçukları çok seven biri ama bana niye böyle bazen tavrımı anlasın diye akşamları bir kaç saat duruyorum yanında olmadı mı hadi ben gidiyprum yatmaya sen okey oynamaya devam et telefonda diyorum 5 dk sonra yanıma çıkıp geliyor hadi gel yanıma diye e ben demeden ilgilenmesini istiyorum neyi yanlış yapıyorum ki acaba
UmarımBiraz sabırlı olun, sanırım tek önerim bu olacak. Zamanla düzelir umarım
Tabikide hayır, sadece böyle olması çok uzun sürerse problem var demektir.şuan kafasında duygu dengeleme olayı yaşıyor.sana yaklaşsa belki kendini tutamıcak bişiler isticek ama yeni doğum yaptın sana zarar vermekten korkuyor..ağrına sancına süt vermene şahit oluyor.bazı erkekler böyle şeyleri önce yadırgar.zamanla kabullenir.bu seni sevmediği anlamı taşımaz.lütfen şuan sadece kendine ve çocuğuna odaklan.eşin kendi içinde kabullenecek zatan bi süre sora.erkekler işte.çeşit çeşit modelleri var.idare etmek hep kadında malesefNe demek istiyorsun yani çok görmemek mi lazım bu durumları sizce ?
Yok sakin kendinizi suclamayin 3 haftaxa kilolar gitmez anne nasil makyaj yapsin yeri geliyor zor banyo yapiyoruz madem ilgilenmiyor sorumluluk verin esinize emzirin gazini o cikartsin mesela benim esimde oglumuz ilk dogdugunda gelir oglunu kucagina alir sallanan koltuga gecer tv bakardi ama ben o konuda hassas degildim hicbirimiz ayni olamayiz siz gayet olurundasiniz asla yanlisiniz yok esiniz hatali kendinizi zorla simarttirin gelirken biseyler isteyin mesela gecicek gecicek simdi hayatinjz degisti ama kolay adapte olucaksiniz korkmayinHaklısınız çoçuk büyütmek gerçekten çok zormuş ama önceden en azından bir makyaj yapıp eşime güzel görünmeye çalışıyordum e şimdide zamanım olmayınca o yüzden kendimi saldığımı düşündüm e bide kilolar eklenince tabi
Asıl mesele budur bence.Bilemiyorum acaba soğudumu yoksa bu uzaklık ona yaramadı mı çünkü eşim affedirsiniz o konulara düşkün birisi e lohusalık sürecinde de olmadığı için benden bu yüzden uzaklaştığını düşünüyorum
Evet öyle yüzdendr canım sen kendini üzme. Bi 2 hafta dahafta geçsin sen kendine iyice geleceksin eşin ozaman farkedipost ilgilenecek senle.Bilemiyorum acaba soğudumu yoksa bu uzaklık ona yaramadı mı çünkü eşim affedirsiniz o konulara düşkün birisi e lohusalık sürecinde de olmadığı için benden bu yüzden uzaklaştığını düşünüyorum
Haklısınız belkide bana zarar vermekten korkuyor ama yatağa gelip telvizyon karşısında bari sabahlamasa o bile yetecek bana. ilk çoçuklarda hep böyle oluyor sanırımı ikinciye biraz daha tecrübe sahibi oluyolarTabikide hayır, sadece böyle olması çok uzun sürerse problem var demektir.şuan kafasında duygu dengeleme olayı yaşıyor.sana yaklaşsa belki kendini tutamıcak bişiler isticek ama yeni doğum yaptın sana zarar vermekten korkuyor..ağrına sancına süt vermene şahit oluyor.bazı erkekler böyle şeyleri önce yadırgar.zamanla kabullenir.bu seni sevmediği anlamı taşımaz.lütfen şuan sadece kendine ve çocuğuna odaklan.eşin kendi içinde kabullenecek zatan bi süre sora.erkekler işte.çeşit çeşit modelleri var.idare etmek hep kadında malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?