Merhaba hanımlar kk uzun zamandır takıp ediyorum acaba benimkini benzer sorunlar yaşayan olurda yazarmı diye ama henüz denk gelmedim o yüzden uye olup sizlerden ben fikir almak istedim.
Oğlum doğalı 3 hafta oldu ve eşimde hastaneden bugüne kadar aşırı derecede değişiklik var öncede işe gitmeden beni öpen adam öpmez oldu sabahlara kadar televizyonun karşısında uyuya kalıyor yatağa gelmiyor elinde bir telefon sürekli okey oynuyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı kendimi kötü hissetmeme neden oluyor acaba beni beğenmiyormu veya doğumdan sonra kendimi saldığım için itici mi buluyor anlamıyorum eski ilgisi sevgisi yok artık bana karşı.
Ben oğlumu uyutur uyutmaz hemen yanına gidiyorum bir kaç saat bari olsa beraber geçirelim diye ama onun umrunda bile olmuyor kaç defa dile getirdim bu durumu iki öpüyor sarılıyor saçmalama felan diyor ama ertesi gün yine aynı sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu yüzden de evde suratım sürekli asık geziyorum içimden gülmek bile gelmiyor eşim öyle yaptıkca yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden tşk ederim