- 30 Temmuz 2016
- 35
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevda_masali2304
-
Ben nasıl banyo yaptığımı bile anlamaıyorum bazen acaba çoçuk uyanacakmı diye düşüncesiyle şuğursuz bir şekilde girip çıkıyorum.. Sorumluluğu veriyorum sağolsun oda gocunmadan yapıyor oğlumla ilgileniyor sütüm azaldığı için mamaya başladık o yüzden akşamları felan mamasını o veriyor gazını çıkartıyor hatta uyuttuğu zamanlar bile oluyor babalığında sıkıntı yokda işte birazda beni göz önünde bulundursa keşkeYok sakin kendinizi suclamayin 3 haftaxa kilolar gitmez anne nasil makyaj yapsin yeri geliyor zor banyo yapiyoruz madem ilgilenmiyor sorumluluk verin esinize emzirin gazini o cikartsin mesela benim esimde oglumuz ilk dogdugunda gelir oglunu kucagina alir sallanan koltuga gecer tv bakardi ama ben o konuda hassas degildim hicbirimiz ayni olamayiz siz gayet olurundasiniz asla yanlisiniz yok esiniz hatali kendinizi zorla simarttirin gelirken biseyler isteyin mesela gecicek gecicek simdi hayatinjz degisti ama kolay adapte olucaksiniz korkmayin
DemiAsıl mesele budur bence.
İnşallah umarımEvet öyle yüzdendr canım sen kendini üzme. Bi 2 hafta dahafta geçsin sen kendine iyice geleceksin eşin ozaman farkedipost ilgilenecek senle.
İnşallah bir an önce düzelir her şey.Demibir kere sormuştum hatta hani illa ilişkiye girmek zorunda değiliz başka yollardan da tatmin edebilirim seni dedim gerek yok dedi ben beklerim dedi hatta bir kere istedi teklif etti bana ama olmayacağının nedenlerini anlattım birdaha da üstelemedi bu dönemde nasıl onu uzaklaştırmadan duracam onu bilemiyorum işte
Dün mesela bir markete gittik söylene söylene bi kaldı büyük yerlere gitmemiz şartmiymış bugün çıkmasak olmazmıymış morelim bozuk eve döndüm sonra aldı eline telefonu başladı okey oynamaya bende koltuğa uzandım bekledim bekledim telefonu bırakacak gibi durmadı bende hadi sana iyi geceler okey oynamaya devam et dedim odama geçtim 2 dk geçmeden aradan yanıma geldi morelimi düzeltmek için uğraştı sonra kucakladı içeri götürdü yanımda dur bir yere gitme dedi sonra yine açtı telefonu bu seferde benim uykum geldi beni rahat bırak ben gidecem dedim odama geçtim. Yani anlıyacağınız birlikte vakit geçirmemize izin vermiyor kendisiKesinlikle eşinize zaman falan vermeyin aranız iyice soğuyabilir bu süreçte. Boşvermen, kendisinin anlamasını beklemeyin. Konuşun beklentilerinizi söyleyin bebek doğdu diye eve tıkılıp kalmayın. Akşamları bebeğinizi alıp hergün uzun yürüyüşler falan yapın. Birlikte zaman geçirin.
İki yaşını mı ? Çok sabırlısınız ozaman ben nasıl sabredem böyle tavırlara :/Kocaniz tekrar degisip eski haline donecektir. Biraz sabirli olun. Kizim iki yasini bitirmek uzere anca normal yasantimiza donuyoruz. Bebeginizin minik hallerinin tadini cikarin.
Valla ben de gelemem boyle seylere ama iki cocukla ugrasirken bir ara bosverdim. Baktim adam eski hallerine donmeye basladi. O iki yil nasil gecti anlamadim zaten.İki yaşını mı ? Çok sabırlısınız ozaman ben nasıl sabredem böyle tavırlara :/
Ama mutlaka birseyler yapmalısınız. Böyle devam ederseniz eşinize iyice rehavet çöker. Zorlansanızda bebeğiniz durmasada birlikte birseyler yapmanızın şart olduğunu bilmeli. Siz kendi başınıza yapmadınız bu çocuğu ,bunu iyice anlatmalısınız ona. Bırakın 2 saat bebeğinizi ona baksın, altını temizlesin gece pışpışlasın. Kıymamazlık yapmayın.Dün mesela bir markete gittik söylene söylene bi kaldı büyük yerlere gitmemiz şartmiymış bugün çıkmasak olmazmıymış morelim bozuk eve döndüm sonra aldı eline telefonu başladı okey oynamaya bende koltuğa uzandım bekledim bekledim telefonu bırakacak gibi durmadı bende hadi sana iyi geceler okey oynamaya devam et dedim odama geçtim 2 dk geçmeden aradan yanıma geldi morelimi düzeltmek için uğraştı sonra kucakladı içeri götürdü yanımda dur bir yere gitme dedi sonra yine açtı telefonu bu seferde benim uykum geldi beni rahat bırak ben gidecem dedim odama geçtim. Yani anlıyacağınız birlikte vakit geçirmemize izin vermiyor kendisi
Ne kadardır istiyorsunuz Bebek ?Nankörlükten başka bişey değil benim gözümde.
Allah size mucizeyi yasamayi nasip etmis kiymet bilmeyip neler yapiyor
Benim esim her ay etrafimda dört dönüyor acaba bu ay bebek oldu mu diye ama yok
canım daha 3 hafta olmuş bence geçicidir ama lohusalık bittikten sonra salmayın kendinizi :)Merhaba hanımlar kk uzun zamandır takıp ediyorum acaba benimkini benzer sorunlar yaşayan olurda yazarmı diye ama henüz denk gelmedim o yüzden uye olup sizlerden ben fikir almak istedim.
Oğlum doğalı 3 hafta oldu ve eşimde hastaneden bugüne kadar aşırı derecede değişiklik var öncede işe gitmeden beni öpen adam öpmez oldu sabahlara kadar televizyonun karşısında uyuya kalıyor yatağa gelmiyor elinde bir telefon sürekli okey oynuyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı kendimi kötü hissetmeme neden oluyor acaba beni beğenmiyormu veya doğumdan sonra kendimi saldığım için itici mi buluyor anlamıyorum eski ilgisi sevgisi yok artık bana karşı.
Ben oğlumu uyutur uyutmaz hemen yanına gidiyorum bir kaç saat bari olsa beraber geçirelim diye ama onun umrunda bile olmuyor kaç defa dile getirdim bu durumu iki öpüyor sarılıyor saçmalama felan diyor ama ertesi gün yine aynı sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu yüzden de evde suratım sürekli asık geziyorum içimden gülmek bile gelmiyor eşim öyle yaptıkca yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden tşk ederim
Yahu bu konulardan gına geldi.yeni baba olmuş adam.bazı erkeklerde doğumdan sonra sendroma girebiliyorlar .bi süre sizi sadece anne ve kutsal varlık , dokunulmaz ilan edebilir..bu durum bikaç ay alabilir.eğer beş-altı aydan fazla sürerse beraber bir pskologa gidebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?