Bebeğim doğunca kocam değişti ..

Ben nasıl banyo yaptığımı bile anlamaıyorum bazen acaba çoçuk uyanacakmı diye düşüncesiyle şuğursuz bir şekilde girip çıkıyorum.. Sorumluluğu veriyorum sağolsun oda gocunmadan yapıyor oğlumla ilgileniyor sütüm azaldığı için mamaya başladık o yüzden akşamları felan mamasını o veriyor gazını çıkartıyor hatta uyuttuğu zamanlar bile oluyor babalığında sıkıntı yokda işte birazda beni göz önünde bulundursa keşke

Asıl mesele budur bence.
Demi bir kere sormuştum hatta hani illa ilişkiye girmek zorunda değiliz başka yollardan da tatmin edebilirim seni dedim gerek yok dedi ben beklerim dedi hatta bir kere istedi teklif etti bana ama olmayacağının nedenlerini anlattım birdaha da üstelemedi bu dönemde nasıl onu uzaklaştırmadan duracam onu bilemiyorum işte

İnşallah bir an önce düzelir her şey.

Kesinlikle eşinize zaman falan vermeyin aranız iyice soğuyabilir bu süreçte. Boşvermen, kendisinin anlamasını beklemeyin. Konuşun beklentilerinizi söyleyin bebek doğdu diye eve tıkılıp kalmayın. Akşamları bebeğinizi alıp hergün uzun yürüyüşler falan yapın. Birlikte zaman geçirin.

Kocaniz tekrar degisip eski haline donecektir. Biraz sabirli olun. Kizim iki yasini bitirmek uzere anca normal yasantimiza donuyoruz. Bebeginizin minik hallerinin tadini cikarin.

Eger be im kocam hamileligimde veya lohhsalikta veya bundan sonra yani anne olduktan sonra benden sogusa inan zerre umrumda olmazdi ve atesi yakmak icin kilimi kipirdatmazdim..eger bundan dolayi soguyan erkek varsa da bi zahmet cehennemin dibine gitsin...

Dün mesela bir markete gittik söylene söylene bi kaldı büyük yerlere gitmemiz şartmiymış bugün çıkmasak olmazmıymış morelim bozuk eve döndüm sonra aldı eline telefonu başladı okey oynamaya bende koltuğa uzandım bekledim bekledim telefonu bırakacak gibi durmadı bende hadi sana iyi geceler okey oynamaya devam et dedim odama geçtim 2 dk geçmeden aradan yanıma geldi morelimi düzeltmek için uğraştı sonra kucakladı içeri götürdü yanımda dur bir yere gitme dedi sonra yine açtı telefonu bu seferde benim uykum geldi beni rahat bırak ben gidecem dedim odama geçtim. Yani anlıyacağınız birlikte vakit geçirmemize izin vermiyor kendisi

Ama mutlaka birseyler yapmalısınız. Böyle devam ederseniz eşinize iyice rehavet çöker. Zorlansanızda bebeğiniz durmasada birlikte birseyler yapmanızın şart olduğunu bilmeli. Siz kendi başınıza yapmadınız bu çocuğu ,bunu iyice anlatmalısınız ona. Bırakın 2 saat bebeğinizi ona baksın, altını temizlesin gece pışpışlasın. Kıymamazlık yapmayın.

esınız sanırım lohusalık depresyonuna gırmıs
bu adamlar nıye dogurmus gıbı davranır anlamam
gecıcı bı surec oldugunu umuyorum
zamanla gozlemleyın bence suan ustune dusmeyın hıc
bebısınız hayırlı olsun koklaya koklaya öpün mınnosu :)

canım daha 3 hafta olmuş bence geçicidir ama lohusalık bittikten sonra salmayın kendinizi :)

Öyle demeyin arkadaşım 2 aylık logusayken aldatildi tokat yedi kocasından

Belki size oyle geliyordur siz bebisinizle ilgilenin kafanıza cok takmayın lohusalık piskolojiside olabilir. Esinize verin oglunuzu bazen ilgilenmesi icin

Düzeliyolar cnm.ben de aynı süreci yaşadım..bana deli divane olan adam çocuk olunca kendini geri çekti..ama lohusalıktan çıkınca o da düzeldi.

Bende tam tersi bi durum du 3 hafta olmamis kocam günleri sayiyordu nezaman yapacaz die her erkek farkli birde bizimki sezeryan oldu 7 hafta mesafe demisti doktor benim koca 5 hafta ancak dayandi
Sen biraz depresyondasin dogumdan sonra bende korkunc hisler doguyordu bebegim kucamda uyusun uyansin die aglardim bise olacak die aglardim hep agladim kocami istemiyordum fena depresxondaydim sokaga cikinca geri eve girerdim ayy cok zor ya 40 cikana kadar neler yasadim koca destegi sart onla konus bence biraz ilgilenmesini iste disari cikin gezin sende sik sik banyo yap sacini git kestir kuaförde biraz bakim yaptir sana iyi gelir kendine yeni kiyafetler falan Al gececek bu günler bebegin okadar cabuk büyücekki sonra özliceksin minnak halini Allah uzun ömür versin

Tam tersi onun yanında çok neşeli ve enerji dolu olun sizi takmıyosa sizde o yok gibi davranın onun gibi bişeylerle uğraşın bi kız arkadaşınıza mesaj atarken kahka atın oyun oynarken telde kazandığınız veya heycanlandığınız için gülümseyin çaktırmadan dikkatini çekin
Sizi hep yorgun bitkin gördüğü için değişikliği farkedip ilgisini size yönlendirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…