35+2 haftalıkken suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım
Sezaryanla olduğu için sütüm 3-4 gün sonra geldi ve mamaya kan şekeri düşmesin diye erken başladık size sorum sütüm çok yok yaklaşık 5-6 saat emziriyorum doymuyor gibi sürekli ağlıyor ve meme arıyor böyle olunca mecbur mama takviyesi yapıyorum sütüm kalitesini nasıl arttırırım lütfen yardımcı olurmusunuz ?
35+2 haftalıkken suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım
Sezaryanla olduğu için sütüm 3-4 gün sonra geldi ve mamaya kan şekeri düşmesin diye erken başladık size sorum sütüm çok yok yaklaşık 5-6 saat emziriyorum doymuyor gibi sürekli ağlıyor ve meme arıyor böyle olunca mecbur mama takviyesi yapıyorum sütüm kalitesini nasıl arttırırım lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Bol bol emzirin benimde ilk zamanlar sütum azdı neredeyse bir ay uğraştım zamanla çoğaldı hatta oğlumu görenler sadece anne sütü verdiğim inanmiyolar di o kadar ki tombuldu sizde bolca emzirin her agladiginda emzirin doyup doymadigini bezini kirletmesinden anlarsınız bide zaten bebekler doysada sürekli refleks olarak aranirlar eğer yinede doymuyor diye düşünüyorsanız çok az mamayi biraz fazla suyla hazırlayıp verebilirsiniz ben arada öyle yapıyordum sütü artırmak için bence mercimek ve incir bol süt yapar
Evet ama Açlıktan ağladığını hissediyorum dayanamıyorum mama veriyorumbütün bu faydalı bilgilere şunu eklemek isterim, bebeğinizin mide kapasitesi şu an yaklaşık bir tatlı kaşığı kadar :) anne sütü en iyisi sabırla emzirmeye devam... kolaylıklar dilerim.
ama annesi iyilik yapıyım derken kötülük yapmayın bebeğinize.Evet ama Açlıktan ağladığını hissediyorum dayanamıyorum mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?