Bebek Beslenmesi Bebeğim doyuyorumu doymuyorum anlamıyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

asyamavvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
3
0
36
37
Arkadaşlar. Benim 3 aylık bir oğlum var. Şu an 5.280 kg. 62 cm boyu var. En son izlemde ebe 200 gram eksik almış dedi. Aylık 600 gr alması lazımmış. Geçen ay iyi kilo almıştı. Su vermeye başladım bu ay ebe ondan olabilir dedi. Birde bebeğim iki göğsümüde 10 dakka bike sürmeden emiyo bitiriyor. Sonra emmek istemiyo kafasını çeviriyor. 10 ar dakkayı doldursun diyorum ama memeyi ağzına götürünce ağlıyo istemiyo enziğini istiyo. Acaba doyuyormudur. Yoksa süt gelmediği için mi istemiyo anlamadım.

Ben kendime hep sürekli şunu söylüyordum:aç bebek asla durmaz,gerçekten de öyle eğer açsa asla sakin kalmıyorlar

Kesinlikle katılıyorum aç bebek asla sakinleşmiyo uyumuyo dr danışıp mama başlasan iyi olabilir tartısı az,bu ay da bak tartı artışına sonra mama dene bence

Önümüzdeki hafta Birdaha gidicem. Bakalım olmazsa öyle yapacağım. Sakinleşiyor. Öyle çok Ağlamıyo sadece kafasını çevirip mızmızlanıyor emziğini alınca geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…