Bebeğim durmuyor yardımmmm

Halismulis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
33
5
1
32
Allah rızası için akıl verin bna 3 aylık bebeğim var sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alyorum 1 dk sonra tekrar ağlıyo zıplatıyorum susuyo sıkılınca yine ağlıyo inanın ne uyku var artk bende evden dışarya çıkamıyorum kıyamet koparyo yemek yapamyorum wc gidemyorum gaz olsa belirli aralıklarla olmaz mi doktor gaz dedi ama saatimiz yok 24 saat böyleyiz

Allah rızası için akıl verin bna 3 aylık bebeğim var sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alyorum 1 dk sonra tekrar ağlıyo zıplatıyorum susuyo sıkılınca yine ağlıyo inanın ne uyku var artk bende evden dışarya çıkamıyorum kıyamet koparyo yemek yapamyorum wc gidemyorum gaz olsa belirli aralıklarla olmaz mi doktor gaz dedi ama saatimiz yok 24 saat böyleyiz
Erkek cocugumu

Zıplatınca susuyor demişiniz , doktorunuz dediği gibi gaz olabilir belki...
Bazı bebeklerin huyu da böyle olabiliyor malesef. Beş ay ağladı benim de oğlum sonra sonra düzeldi. Etrafı keşfetmeye de başlamış olabilir , ilgi bekliyodur belki...
Güle güle büyüt canım , geçecek inşallah...

Canım hafif ılık zeytinyagiyla karnına falan masaj yapsan acaba gazi varsa rahatlar mı ki, çok zor Allah yardımcın olsun ama geçecek bugünler

17 aylık oğlum var aynen dediğin gibi doğduğunda beri öyle. Gaz da yoktu bizde dr götürdüm kac kere ama huyu buymuş. Allah sabır ve kuvvet versin

Erkek bebekler için idrar yollarına baktırin benim bebegim öleydi aglardi enfeksiyon cikti

Zıplatınca susuyor demişiniz , doktorunuz dediği gibi gaz olabilir belki...
Bazı bebeklerin huyu da böyle olabiliyor malesef. Beş ay ağladı benim de oğlum sonra sonra düzeldi. Etrafı keşfetmeye de başlamış olabilir , ilgi bekliyodur belki...
Güle güle büyüt canım , geçecek inşallah...
Canim galiba huy arabaya biniyoruz ağlıyo bebek arabasına koyuyoruz yine ağlıyo umarım geçer ama hiç ama hiç umudum yok ne yemek yetebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum uyku yok çevrem bile şaşıp kalıyor hasta olursam onada bakamam diye korkuyorum

17 aylık oğlum var aynen dediğin gibi doğduğunda beri öyle. Gaz da yoktu bizde dr götürdüm kac kere ama huyu buymuş. Allah sabır ve kuvvet versin
Amin sanada inşallah canım benim çok zor yaşayan bilir

Canim aslında 1 aylıkken bakmıştı doktorum sıkıntı yoktu ilk günden beri böyle ama tekrar gidince baktıralım çok sağol
Benim 40dan sonra çıktı canım şimdi dikkat ediyrm antibtytk kullandım geçti şimdi bezini çok brkmyrm haftada 3 kez yikiyrm çünkü enfeksiyon olunca ağlıyo ve o zamanda gaz da oluyo sıkıntı oluyo inşallah geçer ağlaması beni çok üzüyordu ilk zama lar onunla ağlıyordm

Kucağına alıp pıt pıt vurma
Beyaz gürültü
Karnına yağ ile gaz masajı (youtubedan bak)
Gaz damlası
Tenine değerek kalbinin üzerine yatırmak
Bunları denedinmi
Benim oğlumda öyleydi gaz sansıcısundan
Bazı bebeklerde daha fazla olabiliyor

Canım hafif ılık zeytinyagiyla karnına falan masaj yapsan acaba gazi varsa rahatlar mı ki, çok zor Allah yardımcın olsun ama geçecek bugünler
Tatlım zeytinyağı acı elma yağı biogaiga zinco metsil aguline omx kimyon rezene denediklerim huy galiba gaz olsa gittikçe azalırdı bence bizimki gittikçe fena oluyo

Benim 40dan sonra çıktı canım şimdi dikkat ediyrm antibtytk kullandım geçti şimdi bezini çok brkmyrm haftada 3 kez yikiyrm çünkü enfeksiyon olunca ağlıyo ve o zamanda gaz da oluyo sıkıntı oluyo inşallah geçer ağlaması beni çok üzüyordu ilk zama lar onunla ağlıyordm
Bende ağlıyorum geçmiş olsun sizede kontrolümüzde yaptırayım canım

Teyzemin bebegi de durmadan agliyordu ona da doktorlar gaz var demis ama hic susmayinva tekrar doktora gitti ve bebegin kemikleri bloke olmus dedi yani dogumda kemikmi ne kaymis ondan cocuk agliyormus. Tedavi oldu ve allaha sükür sustu cocuk.

Kucağına alıp pıt pıt vurma
Beyaz gürültü
Karnına yağ ile gaz masajı (youtubedan bak)
Gaz damlası
Tenine değerek kalbinin üzerine yatırmak
Bunları denedinmi
Benim oğlumda öyleydi gaz sansıcısundan
Bazı bebeklerde daha fazla olabiliyor
Canim sürekli kucağıma alıp gazını çıkarttım pıt pıt vurarak gaz ilacı bir sürü denedim omx zinco biogaiga metsil aguline vb ayrıca çörek otu yağıyla zeytinyağıyla acı elma yağıylada masaj yaptım kalbime değerek durmuyo hep zıplatılmak istiyo bunlara rağmen değişmediği için huy mu artık diyorum

Teyzemin bebegi de durmadan agliyordu ona da doktorlar gaz var demis ama hic susmayinva tekrar doktora gitti ve bebegin kemikleri bloke olmus dedi yani dogumda kemikmi ne kaymis ondan cocuk agliyormus. Tedavi oldu ve allaha sükür sustu cocuk.
Çocuk doktoru mu anlamış canım onu

Çocuk doktoru mu anlamış canım onu
Evet cnm cocuk doktoru anlamis.
Inanirmisiniz bebek haftalarca agladi ne kucakta durdu ne yatinca durdu uykuya daliyordu 15 dakika sonra uyaniyordu acidan. Sadece kucakta bir pozisyon vardi öyle duruyordu tüm aile sirayla bebisi tutuyorduk ki hem annesi hemde bebek biraz dinlensin..
bence bi doktora gösterin cocugu iyice bi kpntrol etsin etini kemigini

Canim sürekli kucağıma alıp gazını çıkarttım pıt pıt vurarak gaz ilacı bir sürü denedim omx zinco biogaiga metsil aguline vb ayrıca çörek otu yağıyla zeytinyağıyla acı elma yağıylada masaj yaptım kalbime değerek durmuyo hep zıplatılmak istiyo bunlara rağmen değişmediği için huy mu artık diyorum
Belki olabilir canım
Benim oğlumda 5 aylık
Daha bir aydır biraz daha iyi
Bir sürü şey denemek gerekiyor malesef
Ben duş aldırarak sakinleştirirdim
Bütün gaz ilaçlarını denedik bize nurse harveys iyi gelmişti
Ana rahmi sesini dinletiyorum hala onunla uyuyor
Atak dönemleri var birde
Bizde her hafta doğru ilerledi
Bi onada bak istersen
Bulabilrsem özelden atayım sana

Belki olabilir canım