Bebeğim durmuyor yardımmmm

Evet cnm cocuk doktoru anlamis.
Inanirmisiniz bebek haftalarca agladi ne kucakta durdu ne yatinca durdu uykuya daliyordu 15 dakika sonra uyaniyordu acidan. Sadece kucakta bir pozisyon vardi öyle duruyordu tüm aile sirayla bebisi tutuyorduk ki hem annesi hemde bebek biraz dinlensin..
bence bi doktora gösterin cocugu iyice bi kpntrol etsin etini kemigini
Gidince söyleyim bir baksın çok sağol

erkek çocuklarında sünnet derisi dar olabiliyor.kuvvet tarzı bir yere ılık suya oturtup biraz pipisinin ucunu çok zorlamadan hafif indirip kaldırın ici en güzel öyle temizliyormuş.rahatlarsa sorunu o olabilir.

erkek çocuklarında sünnet derisi dar olabiliyor.kuvvet tarzı bir yere ılık suya oturtup biraz pipisinin ucunu çok zorlamadan hafif indirip kaldırın ici en güzel öyle temizliyormuş.rahatlarsa sorunu o olabilir.
öle birşey yapmayın çok zararlı çocuk için doktorlar hic bir şekild e yapmayın diyolar

Allah rızası için akıl verin bna 3 aylık bebeğim var sürekli ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alyorum 1 dk sonra tekrar ağlıyo zıplatıyorum susuyo sıkılınca yine ağlıyo inanın ne uyku var artk bende evden dışarya çıkamıyorum kıyamet koparyo yemek yapamyorum wc gidemyorum gaz olsa belirli aralıklarla olmaz mi doktor gaz dedi ama saatimiz yok 24 saat böyleyiz
Ay aynı bizde öyleyiz 3 aylık oğlum var ne uyuyor ne de duruyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı bende bilemiyorum yanlız değilmişim yanlız değilmişsin Bizede dr gaz dedi

Doktorumuz hafif darlık var ama ondan olmaz ve acil sünnet gerektirmez dedi tatlım

Ay aynı bizde öyleyiz 3 aylık oğlum var ne uyuyor ne de duruyor sürekli ağlıyor ne yapacağımı bende bilemiyorum yanlız değilmişim yanlız değilmişsin Bizede dr gaz dedi
Kiz nerde okuduysam gaz belirli saatlerde olur diyorlar hep zıplatmak zorunda kalıyoruz inan biryere gitmeyi geçtim wcye gidemiyorum

Back
X