• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen de başka bir ilaç daha al ondan gizlice iç sen de onu sakla.
ne vahşettir ya kendi çocuğunu öldürmeye çalışmak. Bundan baba olmaz zaten.
Allah sana hayırlı güzel evlat versin canım.

yani olan olmuş ama seni eleştirmedendegeçemeyeceğim üzgünüm.eğer adam hazır değilse neden kalkışıyorsunki böyle bir işe baştan sölemiş adam.şimdi vicdansız karaktersiz oldu (ha bana görede öyle) ama objektif olarak bakmak lazım.eşimde evlendiğimiz ilk günden istedi bebeği.ben istemedim.bu benim en doğal hakkım.ikimizde istemeliydik.bende korundum hatta ondan kısmi gizli korundum (aylık iğne dedim 3 aylık yaptırdım) bir sorumluluk bir can dünyaya geliyor.sırf o istiyor diye olamazya.sonra derler ne içim anne yada baba die.eşim beni ikna etti çok üzüldüm haline ve bebeği bende düşündüm.şuan en doğru kararı vermişim.hemen çocuk yapmamakla diyorum.zaten gebelik zor bir süreç.en güçlü kadın bile okadar zayıf oluyorki.kendimi hiç böyle savunmasız hissetmemiştim.hamile halinizle bütün herşeye göğüs gerebileceğinizi düşünüyormusunuz.onun iyi bir baba olacağını.aldır diyemem dilim varmaz.ama sonuçlarına katlanman gerekecek.o hayatına devam edecek belkide umrunda olmayacaksın.sen evde çocuk bakacaksın o dışarda gezecek.bunlarda olabilir ha allahtan ümit kesilmez.belkide 360 derece değişir.ama ihtimale göre bi can getirilmez dünyaya.sonrada adama anca hakaret etmek düşer bize.vicdansız karaktersiz düşüncesiz diye sayarız.ama en büyük düşüncesizliği siz yapmışsınız.üzdüysem özür dilerim.

Korunmak bir vicdansızlık değildir. bu gayet normal birşey çocuk istemiyorsan korunursun. vicdansızlık olan anne karnındaki bebeğin düşmesi için elinden gelini yapmaktır

canım senin adına üzüldüm senin için ne kadar özel günler ama karşı taraf seni anlamıyor ama demesi kolay amam sen bu durumu çok düşünüpte kendini üzmemeye çalış aksi halde bebişine zarar verebilirsin bunu unutma
Babalık annelik gibi değil, anne bebek rahmine düştüğü anda bebeğini sevmeye başlarmış ama erkeklerde böyle bir durum yok onlar bebekleriyle vakit geçirdikçe babalık duygusunu hissetmeye ve bebeklerini sevmeye başlarlarmış
senin eşinde senin hissettiklerini hissedemiyor ama doğduktan sonra oda bebeğini sevmeye başlayacaktır emin ol
bide içime doğdu bu bebek Allah'ın iznile doğacak ve çok başarılı bir insan olacak
inş sorunsuz hamileliğini tamamlarsın sağlıklı güzel bir bebek sahibi olursun Allah yardımcın olsun

Rabbim hakkinda hayirlisi neyse onu versin..Üzüldüm senin adina.Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.

ayy valla bencede gizlice al iç ilacı dicem bende ayy ne kötü bi durum bebeği olsun diye her ay ağlayıp zırlayanlar var tedavi görüp bebeği olamayanlar var bide böyleleri var rabbim ıslah etsin.allah büyüktür rabbim ömrünü uzun etsin ama baba olmayı istemeyen birine çocuk doğurmak ne kadar doğru orası tartışılır???

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki :43::43::43:

Niye ağlayıp sızlıyosunuz Allah aşkına? Alt tarafı hamilesiniz, hasta değil. Bir koşu gidip alın eczaneden, gizli gizli için. Sanki herşeyi eşlerimizle paylaşıyoruz da bunu da onlardan bekliyoruz.

Oturup ağlamak yerine alın bir şişe/kutu her neyse alın, saklayın, için.

evet bende onu anlamıyorum amansız bi hastalık gibi lanse ediliyor.kadın isterse neler yapamaz.ya da adresini versin biz gönderelim ilacı insanlık namına...

Okuyunca gözümden 2 damla yaş süzüldü.2 senedir çocuğum olmuyo etrafımda elti olsn komşu olsn arkadaş olsn tüm hamileler kasım kasım kasılıp karınlarını ağzıma sokuyolar.hergünüm acı çekmekle geçiyo hergünüm rabbime dua etmekle geçiyo bnmde kucağımı doldursun diye.Ne diyim Allah eşine akıl fikir versin bu yanlışının farkına varsın.

Okuyunca gözümden 2 damla yaş süzüldü.2 senedir çocuğum olmuyo etrafımda elti olsn komşu olsn arkadaş olsn tüm hamileler kasım kasım kasılıp karınlarını ağzıma sokuyolar.hergünüm acı çekmekle geçiyo hergünüm rabbime dua etmekle geçiyo bnmde kucağımı doldursun diye.Ne diyim Allah eşine akıl fikir versin bu yanlışının farkına varsın.

allahım inşallah sana en kısa ızamanda bir çocuk nasip eder .. bütün isteyenlerre versin rabbim..

tedavi görüyomusunuz neden olmuyo bebeğiniz.allah büyük senin yüzünüde güldürür inş.sabırla bekliyoruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

allahım inşallah sana en kısa ızamanda bir çocuk nasip eder .. bütün isteyenlerre versin rabbim..

Amin inş. Tüm isteyenlerin kucağını doldursun.

tedavi görüyomusunuz neden olmuyo bebeğiniz.allah büyük senin yüzünüde güldürür inş.sabırla bekliyoruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

6 ay tedavi gördüm eşimde de bende de bi problem çıkmadı.Doktorum aşıla dediği için tedaviyi bıraktım 6 aydır gitmiyorum.3 ay daha beklicem olmazsa aşılama yaptırıcam.Bu süreç çok yıpratıcı kimse anlayış göstermiyo.Kafayı sıyırma noktasına geldim artık kimseye derdimi anlatamıyorum bşy desem adım kıskanca çıkıcak yanlış anlaşılmaktan korkuyorum kimsenin yüzünü görmek dahi istemiyorum.Rabbimden tek dileğim çok aratmasın.Olanlarınkini de rabbim anasına babasına bağışlasın.

öncelikle şunu belirtmek isterim ben sadece üzüntümü paylaşmak istedim yani bana çok ağır gelmişti bu paylaşıp rahatlamak istedim ilacı almak kolay ya içindeki yarayı kapatmak? allahım dua eden herkesden kat ve kat razı olsun olmayanlarada daha fazla hasret çektirmeden versin inşallah . dun eşim kürtajla ilğili bilimsel şeyler okuyodu açta dinimizdeki yerine bak dedim okudu okudu çok büyük günah olduğunu görünce korktu ilaçlarımı sakladığı yerden çıkardı ve ilaçlarını iç dedi rabbim sesimi duydu karşısına geçtim ve çok şükür rabbime doğru yolu buldun dedim . düşük olunca günah olmayacağını sanıyodu ama okuduğu yazıdı düşüğü ve kürtaja sebebiyet veren ister annesi ister babası olsun büyük günahtır yazıyodu ve üç büyük günahların arasındaydı oturdu bi de allah tövbeyi kabul edermi gibisinden yazılar okudu ve yine saynen şöyle yazıyodu dilediğine kabul eder dilediğine etmez ...:16: çok şükür rabbime inş hiç değişmez ve son olarak geçim sıkıntısıyla yapılan kürtaj büyük günahtır allah zaten onun rıskını veriri diyodu bana döndü dediki biz geçim sıkıntısıyla aldırmıycazki :53: bende seninki daha kötü ya gezip tozmak için aldırcaktın senin nedenin geçim sıkıntısından daha da kötü daha da aşağıda deim inşş doğru yolu kaybetmez sizden ricam nolur dualarınızı eksik etmeyin

6 ay tedavi gördüm eşimde de bende de bi problem çıkmadı.Doktorum aşıla dediği için tedaviyi bıraktım 6 aydır gitmiyorum.3 ay daha beklicem olmazsa aşılama yaptırıcam.Bu süreç çok yıpratıcı kimse anlayış göstermiyo.Kafayı sıyırma noktasına geldim artık kimseye derdimi anlatamıyorum bşy desem adım kıskanca çıkıcak yanlış anlaşılmaktan korkuyorum kimsenin yüzünü görmek dahi istemiyorum.Rabbimden tek dileğim çok aratmasın.Olanlarınkini de rabbim anasına babasına bağışlasın.

senin için dua edicem Rabbim en kısa zamanda sana bebiş nasip etsin inşş,senin bu yazdıklarını şu bebeği istemeyen adama okutsak yeterli gelir sanırım aslında 1 saat takılsa burda :)avare üzme kendini stres yapma kendini dışarıya soyutlama bende bi düşük yaşadım 5 ay önce yaşadığım acıyı anlatamam sana bi et parçası diyen bile oldu ama yaşayan bilir off...kendini rahatlatmanın bi yolunu bul stresten bebeği olmayanları biliyorum kötü düşünme

konunun tatlıya bağlanmasına sevindim.

ayaklarını uzatıp yat, mümkün olduğu kadar dinlenmeye bak.
progestan ın iğneleri var, onlar daha etkilidir.
hatta vajinadan sıkılan jeller var. düşük tehlikesinde onlar en iyi ilaç olarak görülüyor. bilgin olsun.

Allahın ömür ve baht versin bebeğinize... ama tedbiri elden bırakma...

öncelikle şunu belirtmek isterim ben sadece üzüntümü paylaşmak istedim yani bana çok ağır gelmişti bu paylaşıp rahatlamak istedim ilacı almak kolay ya içindeki yarayı kapatmak? allahım dua eden herkesden kat ve kat razı olsun olmayanlarada daha fazla hasret çektirmeden versin inşallah . dun eşim kürtajla ilğili bilimsel şeyler okuyodu açta dinimizdeki yerine bak dedim okudu okudu çok büyük günah olduğunu görünce korktu ilaçlarımı sakladığı yerden çıkardı ve ilaçlarını iç dedi rabbim sesimi duydu karşısına geçtim ve çok şükür rabbime doğru yolu buldun dedim . düşük olunca günah olmayacağını sanıyodu ama okuduğu yazıdı düşüğü ve kürtaja sebebiyet veren ister annesi ister babası olsun büyük günahtır yazıyodu ve üç büyük günahların arasındaydı oturdu bi de allah tövbeyi kabul edermi gibisinden yazılar okudu ve yine saynen şöyle yazıyodu dilediğine kabul eder dilediğine etmez ...:16: çok şükür rabbime inş hiç değişmez ve son olarak geçim sıkıntısıyla yapılan kürtaj büyük günahtır allah zaten onun rıskını veriri diyodu bana döndü dediki biz geçim sıkıntısıyla aldırmıycazki :53: bende seninki daha kötü ya gezip tozmak için aldırcaktın senin nedenin geçim sıkıntısından daha da kötü daha da aşağıda deim inşş doğru yolu kaybetmez sizden ricam nolur dualarınızı eksik etmeyin

ne kadar sevindim anlatamam tüylerin diken diken oldu Allah doğru yolu göstermiş inşş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın rabbim bizede nasip eder inşallah

sana hep dua edicem üzülme bebeğin zamanını bekliyodur benim annemde bna 3 yıl sonra hamile kalmış iltihap varmış doktor fitil verince o ay oluvermişim ve beni 4 aya kadar bilememiş :) inşş sana da büyük bi sürpriz olsun bebeğin

benim abim de buna benzer sözler kullandı "aman aman aman çocuk muuuu" demiş daha ilk günden ..büyük konuşmuş samırım 11-12 sene oldu hala çocuğu olmuyor ve kendi de çok istiyor olmasını.....ah ah eşin de vuru kafasını ya !
üzülme canım Allah ömür vermişse ne mutlaka doğar bebeğin..inan zaten bebeği görünce bin pişman olur.....ilginç genelde kadınlar der gezeyim tozayım sonra olsun diye..sen dinlen devamlı ilaç içemesen de yorma kendini devamlı yat uyu...iş -yemek isterse "çok ağrım var kalkamıyorum" de gitsin! kendi yapsın hazır alsın ilaç saklamayı bilir mi!!!!!ya bi kere Allah vermesin insnaın aklına gelir;ya bu kadın düşük yaparken kanaması çok fazla olursa die........yazık ya...sen bol bol dua et..bol bol su iç ..kendin içn bişi yap ye ve wc için kalk sadece..ne misafir al ne de git düşük tehtidi var kusura bakmayın kalkamıyorum bile yerimden deyip kabul etme kimseyi..küsen küssün!!!
dediğim gibi Allah yaşatacaksa ne olursa olsun gelir dünyaya...ömrü yoksa eşin ve sen ne yaparsanız yapın hangi doktora ilaca başvurursanız başvurun yaşamaz....dua et ümitli ol ve dinlen...

şimdi gördüğm mesj nı ilacını vermiş sana ;gözü kokmuşş çok sevindim ..inşallah sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza..emin ol inşallah kucağına aldı mı çok pişman olur senden çok sever yavrusunu...
benim de günüm çok az kaldı 14 gün sonra biz de kavuşuruz inşallah yavrumuza sağlıklı akıllı hayırlı şekilde..darısı sana inşallah canım..

Back
X