Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani olan olmuş ama seni eleştirmedendegeçemeyeceğim üzgünüm.eğer adam hazır değilse neden kalkışıyorsunki böyle bir işe baştan sölemiş adam.şimdi vicdansız karaktersiz oldu (ha bana görede öyle) ama objektif olarak bakmak lazım.eşimde evlendiğimiz ilk günden istedi bebeği.ben istemedim.bu benim en doğal hakkım.ikimizde istemeliydik.bende korundum hatta ondan kısmi gizli korundum (aylık iğne dedim 3 aylık yaptırdım) bir sorumluluk bir can dünyaya geliyor.sırf o istiyor diye olamazya.sonra derler ne içim anne yada baba die.eşim beni ikna etti çok üzüldüm haline ve bebeği bende düşündüm.şuan en doğru kararı vermişim.hemen çocuk yapmamakla diyorum.zaten gebelik zor bir süreç.en güçlü kadın bile okadar zayıf oluyorki.kendimi hiç böyle savunmasız hissetmemiştim.hamile halinizle bütün herşeye göğüs gerebileceğinizi düşünüyormusunuz.onun iyi bir baba olacağını.aldır diyemem dilim varmaz.ama sonuçlarına katlanman gerekecek.o hayatına devam edecek belkide umrunda olmayacaksın.sen evde çocuk bakacaksın o dışarda gezecek.bunlarda olabilir ha allahtan ümit kesilmez.belkide 360 derece değişir.ama ihtimale göre bi can getirilmez dünyaya.sonrada adama anca hakaret etmek düşer bize.vicdansız karaktersiz düşüncesiz diye sayarız.ama en büyük düşüncesizliği siz yapmışsınız.üzdüysem özür dilerim.
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki![]()
Okuyunca gözümden 2 damla yaş süzüldü.2 senedir çocuğum olmuyo etrafımda elti olsn komşu olsn arkadaş olsn tüm hamileler kasım kasım kasılıp karınlarını ağzıma sokuyolar.hergünüm acı çekmekle geçiyo hergünüm rabbime dua etmekle geçiyo bnmde kucağımı doldursun diye.Ne diyim Allah eşine akıl fikir versin bu yanlışının farkına varsın.
allahım inşallah sana en kısa ızamanda bir çocuk nasip eder .. bütün isteyenlerre versin rabbim..
tedavi görüyomusunuz neden olmuyo bebeğiniz.allah büyük senin yüzünüde güldürür inş.sabırla bekliyoruz Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Amin inş. Tüm isteyenlerin kucağını doldursun.
6 ay tedavi gördüm eşimde de bende de bi problem çıkmadı.Doktorum aşıla dediği için tedaviyi bıraktım 6 aydır gitmiyorum.3 ay daha beklicem olmazsa aşılama yaptırıcam.Bu süreç çok yıpratıcı kimse anlayış göstermiyo.Kafayı sıyırma noktasına geldim artık kimseye derdimi anlatamıyorum bşy desem adım kıskanca çıkıcak yanlış anlaşılmaktan korkuyorum kimsenin yüzünü görmek dahi istemiyorum.Rabbimden tek dileğim çok aratmasın.Olanlarınkini de rabbim anasına babasına bağışlasın.
öncelikle şunu belirtmek isterim ben sadece üzüntümü paylaşmak istedim yani bana çok ağır gelmişti bu paylaşıp rahatlamak istedim ilacı almak kolay ya içindeki yarayı kapatmak? allahım dua eden herkesden kat ve kat razı olsun olmayanlarada daha fazla hasret çektirmeden versin inşallah . dun eşim kürtajla ilğili bilimsel şeyler okuyodu açta dinimizdeki yerine bak dedim okudu okudu çok büyük günah olduğunu görünce korktu ilaçlarımı sakladığı yerden çıkardı ve ilaçlarını iç dedi rabbim sesimi duydu karşısına geçtim ve çok şükür rabbime doğru yolu buldun dedim . düşük olunca günah olmayacağını sanıyodu ama okuduğu yazıdı düşüğü ve kürtaja sebebiyet veren ister annesi ister babası olsun büyük günahtır yazıyodu ve üç büyük günahların arasındaydı oturdu bi de allah tövbeyi kabul edermi gibisinden yazılar okudu ve yine saynen şöyle yazıyodu dilediğine kabul eder dilediğine etmez ...çok şükür rabbime inş hiç değişmez ve son olarak geçim sıkıntısıyla yapılan kürtaj büyük günahtır allah zaten onun rıskını veriri diyodu bana döndü dediki biz geçim sıkıntısıyla aldırmıycazki
bende seninki daha kötü ya gezip tozmak için aldırcaktın senin nedenin geçim sıkıntısından daha da kötü daha da aşağıda deim inşş doğru yolu kaybetmez sizden ricam nolur dualarınızı eksik etmeyin
sana hep dua edicem üzülme bebeğin zamanını bekliyodur benim annemde bna 3 yıl sonra hamile kalmış iltihap varmış doktor fitil verince o ay oluvermişim ve beni 4 aya kadar bilememiş :) inşş sana da büyük bi sürpriz olsun bebeğinAmin inş. Tüm isteyenlerin kucağını doldursun.
6 ay tedavi gördüm eşimde de bende de bi problem çıkmadı.Doktorum aşıla dediği için tedaviyi bıraktım 6 aydır gitmiyorum.3 ay daha beklicem olmazsa aşılama yaptırıcam.Bu süreç çok yıpratıcı kimse anlayış göstermiyo.Kafayı sıyırma noktasına geldim artık kimseye derdimi anlatamıyorum bşy desem adım kıskanca çıkıcak yanlış anlaşılmaktan korkuyorum kimsenin yüzünü görmek dahi istemiyorum.Rabbimden tek dileğim çok aratmasın.Olanlarınkini de rabbim anasına babasına bağışlasın.