• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim düşsün diye eşim ilaçlarımı içirmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah razı olsn dualarınız için.Konu sahibi arkadaşım eşinin doğru yolu bulmasına inan ki çok sevindim rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inş.Tüm olmayanlara da bu duyguyu tattırsın.:49:

öncelikle şunu belirtmek isterim ben sadece üzüntümü paylaşmak istedim yani bana çok ağır gelmişti bu paylaşıp rahatlamak istedim ilacı almak kolay ya içindeki yarayı kapatmak? allahım dua eden herkesden kat ve kat razı olsun olmayanlarada daha fazla hasret çektirmeden versin inşallah . dun eşim kürtajla ilğili bilimsel şeyler okuyodu açta dinimizdeki yerine bak dedim okudu okudu çok büyük günah olduğunu görünce korktu ilaçlarımı sakladığı yerden çıkardı ve ilaçlarını iç dedi rabbim sesimi duydu karşısına geçtim ve çok şükür rabbime doğru yolu buldun dedim . düşük olunca günah olmayacağını sanıyodu ama okuduğu yazıdı düşüğü ve kürtaja sebebiyet veren ister annesi ister babası olsun büyük günahtır yazıyodu ve üç büyük günahların arasındaydı oturdu bi de allah tövbeyi kabul edermi gibisinden yazılar okudu ve yine saynen şöyle yazıyodu dilediğine kabul eder dilediğine etmez ...:16: çok şükür rabbime inş hiç değişmez ve son olarak geçim sıkıntısıyla yapılan kürtaj büyük günahtır allah zaten onun rıskını veriri diyodu bana döndü dediki biz geçim sıkıntısıyla aldırmıycazki :53: bende seninki daha kötü ya gezip tozmak için aldırcaktın senin nedenin geçim sıkıntısından daha da kötü daha da aşağıda deim inşş doğru yolu kaybetmez sizden ricam nolur dualarınızı eksik etmeyin

dualarım seninle kardeşim Allah ım hep böyle geç kalmadan zamanında dogruya ermemizi sağlasın.. çok ama çok sevindim.. Allah ım sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin..

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki :43::43::43:

ailesel durumunu bilmiorumm ama bence toplan annene git düşük tehliken geçene kadar. ilacınıda al düzgün. eşininde burnu sürter biraz.. sonra dönersin evine..bebeğinede sanada yazık ezdirme kendini..

öncelikle şunu belirtmek isterim ben sadece üzüntümü paylaşmak istedim yani bana çok ağır gelmişti bu paylaşıp rahatlamak istedim ilacı almak kolay ya içindeki yarayı kapatmak? allahım dua eden herkesden kat ve kat razı olsun olmayanlarada daha fazla hasret çektirmeden versin inşallah . dun eşim kürtajla ilğili bilimsel şeyler okuyodu açta dinimizdeki yerine bak dedim okudu okudu çok büyük günah olduğunu görünce korktu ilaçlarımı sakladığı yerden çıkardı ve ilaçlarını iç dedi rabbim sesimi duydu karşısına geçtim ve çok şükür rabbime doğru yolu buldun dedim . düşük olunca günah olmayacağını sanıyodu ama okuduğu yazıdı düşüğü ve kürtaja sebebiyet veren ister annesi ister babası olsun büyük günahtır yazıyodu ve üç büyük günahların arasındaydı oturdu bi de allah tövbeyi kabul edermi gibisinden yazılar okudu ve yine saynen şöyle yazıyodu dilediğine kabul eder dilediğine etmez ...:16: çok şükür rabbime inş hiç değişmez ve son olarak geçim sıkıntısıyla yapılan kürtaj büyük günahtır allah zaten onun rıskını veriri diyodu bana döndü dediki biz geçim sıkıntısıyla aldırmıycazki :53: bende seninki daha kötü ya gezip tozmak için aldırcaktın senin nedenin geçim sıkıntısından daha da kötü daha da aşağıda deim inşş doğru yolu kaybetmez sizden ricam nolur dualarınızı eksik etmeyin

sevindim cnm sağlıkla doğsun inş. bebeğinn...

ben böyle bir adama bebek doğurmazdım.akıl fikir versin Allah ona da sana da.zaten önceden sorunlarınızda varmış bence sen daha dikkatli olup korunmalıydın.

esinin bu yeni durumuna sevindim ama bi yandan da sasirdim, Senin esin hep böyle okuduklarinla mi karar vericek? ayrica niyette cok önemlidir, hatta bazen yaptiklarindan cok niyet önemlidir canim, esine bir zahmet bunu da söyle.

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah, bence esinin gercekten biraz burnunu sürttür. annene gitme ama evde de pek pas verme derim ben.

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve düşük tehtidim var doktor progestan verdi eşim baştan beri bebeği istemiyo aldıralım diye tutturdu ağladım sizladım şimdilik kapandı konu şimdide bebek düşsün diye progestan ilacımı bende saklıyo içmeyeyim diye o kadar üzgünüm ki :43::43::43:

canım korkam bende 4 kez düşük yaptım progestan içtiğim halde
eğer rabbim o bebeği sana verecekse verir
sen canını sıkma eşinde gerçekten çok vicdansız senelerdir evlat sahibi olabilmek için uğraşan bi çift olarak
eşine söylemni istediğim bişe var gezip tozmayı bebğimin bi tırnağına değişmem nefsine yenik düşüp
daha sonra olmama durumunu hiç bi düşünmüyo acaba bence bukadar fani düşünüp nefsine yenik düşmesin

Son düzenleme:
umarım herşeye rağmen bebeğin seninle olur.. Allah yardımcın olsun.. çok zor bi durum olsa gerek.. keşke elimizden birşey gelse.. ama dualarım sizinle.. umarım aramıza katılır.. ve babasıda bi gün pişman olur..

çok sevindim inşallah bebeğine bişey olmaz sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir ben inanıyorum ki bebeğinizin yüzünü görünce ben ne yapmışım keşke öyle şeyler düşünmeseydim bu bizim bebeğimiz mi şimdi der kendi canından bile çok sever onu bide gülücükler atmaya başladığı zaman çok çok daha farklı olur herşey Allah sizi mutlu eder inşallah
doktor kontrolüne giderken eşinide al yanına kalp atışlarını o da duysun bak bu bizim bebeğimizin kalp atışları o daha çok küçük bize ihtiyacı var de

Son düzenleme:
sorunun çözülmesine çok sevindim
inşallah Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip eder yavrunu

benim de düşük tehdidim vardi hamileliğimin baslarinda
progestan verdi doktorum ama ben içmedim fikirlerine çok önem verdiğim bir dostumun önerisiyle
kendimi de yavrumu da Allaha emanet ettim
çok şükür minik maymunum doğdu da 15 aylık oldu bile :)
onu senin rahmine düşüren de koruyan kollayan da Rabbim
o dilerse olmayacak şey mi var?
sığın ve dua et...
ha bi de hergün 1-2 hurma ye :56:
hem senin için hem bebeğin için kesinlikle mucize :49:

konuyu okuyunca çok üzülmüştüm. şimdi durumun düzeldiğini görmek mutluluk verici. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :nazar:

ilk mesajlarında çokkk üzülerek okudum ve bol dua ettim ( 6 yıldır bebek özlemi çekiyorum :5:) ve şükür ki dualarımız kabul olmuş Rabbim ıslah etmiş eşini daim olsun inşallah tatlım gözün aydın RABBİM sıkıntısız gebelik nasip etsin inş sağlıklı hayırlı evladını kucağına almak ve analı-babalı büyütmek nasip etsin :49::emir_bebek::nazar::16:

Korunmak bir vicdansızlık değildir. bu gayet normal birşey çocuk istemiyorsan korunursun. vicdansızlık olan anne karnındaki bebeğin düşmesi için elinden gelini yapmaktır

elbette vicdansızlıktır ancak buna zemini hazırlayanda annedir malesef.babayı sadece babayı suçlamakta bana göre yanlış.ayrıca baba kucağına alınca baba olduğunu anlıyor anne gibi ilk hamile kaldığını öğrendiğinde değil.onlardan aynı düşüncelerde olmalarıonı beklemek sadece gelmeyecek otobüsü beklemek gibi bişey.onu demek istedim.

elbette vicdansızlıktır ancak buna zemini hazırlayanda annedir malesef.babayı sadece babayı suçlamakta bana göre yanlış.ayrıca baba kucağına alınca baba olduğunu anlıyor anne gibi ilk hamile kaldığını öğrendiğinde değil.onlardan aynı düşüncelerde olmalarını beklemek sadece gelmeyecek otobüsü beklemek gibi bişey.onu demek istedim.

korunmak demek yumurtanın döllenmemesi demektir. yanlış anlamışsınız gibime geldi yazdığımı. korunma olmasa çocuk sayısı eskiler gibi çok olurdu.
Kocan tevbe ettiğine göre artık onu değil ayıplamak tebrik edebiliriz. Nihayet insafa geldi. Sen bebeğini kucağına alınca seni de tebrik ederiz artık

Son düzenleme:
GOZUN AYDın canım hem anne olacagın ıcın hemde esın dogru yolu bldugu ıcın allah herkesın gonlune gore versın hayrlı bır ewlat getrrsın ıns dunyaya..

Back
X