Merhaba
10 aylık bir kızım var 32 haftalık doğdu şuanda fiziki gelişimi normal 72 cm 10 kilo ama dişleri çıkmadı henüz emeklemiyor ve yatar pozisyondan oturur pozisyona geçemiyor(ama oturttuğun zaman kendisi çok rahat oturup oyuncaklarıyla oynuyor).Bunları yapamadığı için de daha sıralama işine bile geçemedi bırakın yürümeyigerçekten çok üzülüyorum.Prematüre anneleri yardımlarınızı ,görüşlerinizi ve tabiki tecrübelerinizi bekliyorum...
bende 30 haftalık doğum yaptım şimti düzeltilmiş olarak bir yaşında emekliyor adımlarını güzel atıyor ama tam olarak yürüyemiyor bende çok bekledim emeklemesini üzülme zamanla oda olur ama haraktleri nasıl mesala ara sıra onu yüz üstü uzatsan ve ayakları arkadan yavaşça itekleyip ona destek versen bu işe yarıyor inan bizimde kilo bakımından sıkıntımız var bir yaşında ama hala 8 kilo bu konuda ne yapabilirim nasıl beslerim yardımcı olursan sevirim
Konu oldukça eski prematüre ikizlerim var sizin durumunuz nedir acaba?Acaba bebeginiz ne yaptı şuan ben aynı durumdayım lüyfen cevap verin
Ah canımcım keşke herşey kitapta yazdığı gibi olsa bebişlerimiz tobot değil ki kullanma klavuzu olsun. İçiniii çoook rahat tut. Etrafında seni demolize eden varsa takılma. Bazı önemli noktalr var. Onlara dikkat et. Zaten senden önce doktor bunu farkeder.Merhaba
10 aylık bir kızım var 32 haftalık doğdu şuanda fiziki gelişimi normal 72 cm 10 kilo ama dişleri çıkmadı henüz emeklemiyor ve yatar pozisyondan oturur pozisyona geçemiyor(ama oturttuğun zaman kendisi çok rahat oturup oyuncaklarıyla oynuyor).Bunları yapamadığı için de daha sıralama işine bile geçemedi bırakın yürümeyigerçekten çok üzülüyorum.Prematüre anneleri yardımlarınızı ,görüşlerinizi ve tabiki tecrübelerinizi bekliyorum...
10 aylık oturuyor ama emeklemiyor yatarken kendinş oturur pozisyona getirmiyor ama dönüyor sıralama yok çekyatta ayakta duruyor kendi başına bırakınca dişüyorKonu oldukça eski prematüre ikizlerim var sizin durumunuz nedir acaba?
Peki sizinkide benimki gibimiydi yanierken dogum olmamasina ragmen oglum 12 aylik olana kadar emeklemedi. 1 ay emekledi 13 aylikken yürüdü. hic emeklemese de olurdu bir gelişim basamagi değil bu.
oğlum 8 aylikken desteksiz oturabildi onu hatırlıyorum. dönmesini kendi basina oturur pozisyona gelmesini hatırlamıyorum maalesef. bence aşırı bir durumdan bahsetmiyorsunuz henüz. emekleme sart değil kesinlikle.10 aylık oturuyor ama emeklemiyor yatarken kendinş oturur pozisyona getirmiyor ama dönüyor sıralama yok çekyatta ayakta duruyor kendi başına bırakınca dişüyor
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?