Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar iki aylık kızım var bnm son zamnlarda 5 dk emiyor başlıyor ağlamaya yatırıyorum susuyor sakinleşince yeniden vermeye çalışıyorum. Neden olabilir sizce
Sütünüz az mı geliyor acaba?bebiş çekmeye üşeniyorsa,çektikçe gelecek ama sabredemiyormu ki?ya da sütün tadıyla ilgili bir sıkıntı mı dicem 5 dk emiyor diyorsunuz
Sütünüz az mı geliyor acaba?bebiş çekmeye üşeniyorsa,çektikçe gelecek ama sabredemiyormu ki?ya da sütün tadıyla ilgili bir sıkıntı mı dicem 5 dk emiyor diyorsunuz
Bende bunları düşündüm ma gece yapmıyor aynı şeyi yada sürekli yapmıyor bazen emiyor ağlıyor yatırınca susuyo. Doktor kilo alımı normal dedi ama sürekli süt gelmiyor ben sağarak kontrol ettim çektikçe geliyor ama üşeniyormudur dediğin gibi
Gaz oluşuyordur canım. Ya da o an sütün fazla tazikli geliyordur. Emzirirken açıyı korumaya çalış. Gaz oluşumunu engelle. Ya da iki dk emzir dediğin gibi dinlensin sonra birdaha emzir bişeycik olmaz:))
Gaz oluşuyordur canım. Ya da o an sütün fazla tazikli geliyordur. Emzirirken açıyı korumaya çalış. Gaz oluşumunu engelle. Ya da iki dk emzir dediğin gibi dinlensin sonra birdaha emzir bişeycik olmaz:))
Evet bazen fazla çektiğinde yutkunurken hava yuttuğunu duyuyorum zaten ondan snra canı acıyor heralde kıyamam ağlıyor. Sağol cnm cevap verdiğin için iki aylık olduk ama o gazdan ne çektik halada çekiyoruz