- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi karabela06
-
Canım şırınga kullan mama yada sağdıcım sütü verirken biberon verme. Bebeği yatağa yatır yanına uzan memeni ağzına koy çimdik yaparak Eti'ni sıkıştır o emmek için çırpınır zaten. Göğsüne önce sütünü sağ biraz kahve kısma sür kokusunu alsın bebiş. Süt kokusu burnuna gelince emer inşl bende çok uğraştım İnan sabahlara kadar ağladım o ağladı. Sütümü sağıp şırıngaya çektik ben göğüs Eti'ni ağzına verirken eşim şırıngayla akıtıyordu süt geldikçe oda daha hırsla yapışıyordu. Sonra tutmayı öğrendi gece yanımda açıyordum o kedi bulup emiyordu :) sikon üç falan hikaye onu asla emmedi.Rizeli-53 canim canhiras bagira bagira deniyorum ama agzina bir turlu koyamiyorum.biberona da alisti simid sanirim.napicam bilmiyorum.anne sutu girsin de agzina artik ne yapayim kendi pskolojim bozuldu her gun aglamaktan.istahim hic yok,sirf sut olsun diye sivi alimina gayret ediyorum
Canım ya çok üzüldüm gerçekten benimde hala göğüs ucum vişne çekirdeği kadar. 18 ay emzirdim Yok yok . Sütünü sağsan biraz büyüyene kadar bebeğingogus kitlem cok buyuk canim ucu da olmadigi icin eti skistirsam da hemen agzindan cikiyor.siringayi dun denedim kesinliklr tatmin olmadi cok bagirdi.umidimi kesiyorum artik napayim
Ayy canım yakın zamanda dogum yapmışız meme ucun yara mı yok mu noye tutmuyor canımS Sermin3694 yaptim canim benim.bebegim 13gunluk bugun.gel gor ki ben benlikten ciktim tam lohusa moduna girdim.bebegim refleksi oldugu halde meme ucumdan dolayi ememiyor.silikon uc ta fayda etmiyor cok agliyor.kendimi cok hirpaladim bu gecen surecte.sagarak ve mama takviyesi ile gidiuorum doktor tavsiyesi ile.sarilik cikmisti sukur atlattik.emzirebilseydim cok tahatliyacaktim ama her gun deniyorum olmuyor.sanirim boyle gidecek.cok uzuyorum kendimi
Daha veklesın annesı 2 hafta falan daha ıyı canım cok sulur vaktınde gelsinYok çok şükür zamanını bekliyor miniğim sancılarım var ama dayanıyorum bakalım :))
Çok şükür 37 olduk ya :)) doğsa sorun yok. Hala kendime inanamıyorum o kadar sancım ağrım var ki :))Daha veklesın annesı 2 hafta falan daha ıyı canım cok sulur vaktınde gelsin
Acılmanda olabılır canım aartık gelsede sıkıntı olmaz hattq 38 39 da gelmesı en guzeli canım ben 40 ı gecınce strese gırıyor ınsan ve kakasını yapmıştı benımkı oyuzden gelsin canım rahat rahat kurtul kucagına al ınş bebişini canımÇok şükür 37 olduk ya :)) doğsa sorun yok. Hala kendime inanamıyorum o kadar sancım ağrım var ki :))
Bende gelsin istiyorum sağlıklıca zaten . İnan su hamilelik stresinden Doğum daha kolay. İnilh açılmam oluyordurAcılmanda olabılır canım aartık gelsede sıkıntı olmaz hattq 38 39 da gelmesı en guzeli canım ben 40 ı gecınce strese gırıyor ınsan ve kakasını yapmıştı benımkı oyuzden gelsin canım rahat rahat kurtul kucagına al ınş bebişini canım
İnşallah canım hayırlısıyla kucagıns al zaman gectıkte aynem kucagına almak ıstıtor artık insan eger acılman ve sancın olursa canım zaten 2. Dogumun kolay olur merak etme haner et bana emi bebehıme tek bakıyorum zaman bulamıyorum eskısı gıbı gıremıyorumBende gelsin istiyorum sağlıklıca zaten . İnan su hamilelik stresinden Doğum daha kolay. İnilh açılmam oluyordur
Anlıyorum seni canım Allah kolaylık versin yenidoğan bakmak kadar zor bişey Yok. Ay inşlh kolayca kucağıma alırım sağlıkla dua et :))İnşallah canım hayırlısıyla kucagıns al zaman gectıkte aynem kucagına almak ıstıtor artık insan eger acılman ve sancın olursa canım zaten 2. Dogumun kolay olur merak etme haner et bana emi bebehıme tek bakıyorum zaman bulamıyorum eskısı gıbı gıremıyorum
Canım ya çok üzüldüm gerçekten benimde hala göğüs ucum vişne çekirdeği kadar. 18 ay emzirdim Yok yok . Sütünü sağsan biraz büyüyene kadar bebeğin
Canım emmiyorsa elinden geleni sen yaptın yapacak bişey Yok. Sağıp vermeye devam et ama gerçekten anne Sütü çok değerliRizeli-53 hala durum ayni canim emmiyor alisti biberona sagip veriyorum mama ile.gel gor ki cok uzuluyorum,anne sutu almasi onemli uzulme siyorlar ama ne bileyim eksik hissediyorum sanki beni sevmeyecek baglanmiyormusuz gibi.lohusalik durumundan mi bilmiyorum bu dusunceler insallah degisir.cok dua ediuorum Rabbim tum annelere evlatlarini emzirebilmeyi nasip etsin,bol sut olsun.senin durum ayni mi @karabela06,emebildi mi canim?
Malesef canm benimde hala emmiyo bu saaten sonrada almaz diyolar yarın 20 günlük olacak benmde biberona alıştı hangi mamayı kullanoyorsun bende makina aldım onunla sağıp ceriyorum ama çok gelmiyo onunladaRizeli-53 hala durum ayni canim emmiyor alisti biberona sagip veriyorum mama ile.gel gor ki cok uzuluyorum,anne sutu almasi onemli uzulme siyorlar ama ne bileyim eksik hissediyorum sanki beni sevmeyecek baglanmiyormusuz gibi.lohusalik durumundan mi bilmiyorum bu dusunceler insallah degisir.cok dua ediuorum Rabbim tum annelere evlatlarini emzirebilmeyi nasip etsin,bol sut olsun.senin durum ayni mi @karabela06,emebildi mi canim?
Peki sütün çok geliyormucanim hic belli olmuyormus biliyomusun.emmiyor ama umut etmek istiyorum hala.kimbilir nasip belki bi gun olur.aptamil pronutra kullaniyorum elimden geldikce sagmaya calisiyorum doysun buyusun de artik napalim
yok canim fazla degil.buna da bin sukur diyorum artik.oldugu kadar yapicam.Peki sütün çok geliyormu
Kizlar gogus ucunuza sutunuzu bulastirip oyle tutturmayi deneseniz ? Belki kokusu tadi gelince yapisir
sen emziriyodun canim degil mi nasil mastit oldun acaba.daha mi sık emzirmen gerekiyormus.ben 3 saatte bir sagmaya calsiyorum ama gece zaten cok yorgun oldugumdan sagmaya kalkmiyorum.bilmiyorum mastit olacak kadar zaten asiri bir sutum yok.sen mesela sagdiginda ne kadanr cikiyor kac ccKızlar ben mastıt oldum dıkkat edın sık sık sagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?