Bebeğim emmiyo lütfen yardım

Ay canım tek gogsumu sagıyorum tıkanıklıktan sanırım 30cc bile olmuyor oda 4 saatte bır sagmays calılıyorum sabah sagınca ucundaki yara danda oluyormuş cnm mastıt sık sık bosalt canım bide ucunda yara olursa ona zeytinyağı tahın ın uzerındekı yagı surup gecırmeye calıştım krem falan gecırmedi

Kızlar sağdığım sütümü bebeğime veriyorum kusuyo içtikten sonra ama mamada öyle olmuyo böyle bir sorun yaşayam varmı zaten emmiyo sağdığımıda kusunca çok üzülüyorum :-(

sen bebegini emzirebiliyordun cok sukur degil mi.emzirdikten sonra kalan sut 30cc ise bence zaten iyi kalan miktar acisindan

Kızlar sağdığım sütümü bebeğime veriyorum kusuyo içtikten sonra ama mamada öyle olmuyo böyle bir sorun yaşayam varmı zaten emmiyo sağdığımıda kusunca çok üzülüyorum :-(

canim bazen benimki de kusuyor uzukuyorum.sagdigin sutu buzdolabina hemen koymuyorsun degil mi zaten uzerinden biraz zaman gectikten sonra iciyordur.anne sutu Allah tarafindan antibakteriyeldir canim,oda sicakliginda 5-6saate kadar dayanabiliyor.yine de uzerinden gectiyse sen bebege vermeden biraz sicak suyun icine koyup biberonu ilitip ver.midesi usuyor o yuzden kusuyor olabilir

Hemen dolaba koyuyorum ama çıkarınca ısıtıyorum sıcak suyla bize hastanede hemşireler dolaba koyun demişti

Oda sıcaklığında en fazla 3 saat, buzdolabında 3 gün

Oda sıcaklığında en fazla 3 saat, buzdolabında 3 gün
yok canim oda sicakliginda 8saate kadar bile dayanabilirmis,havalae sicak malum biz zaten emziremedigimiz icin bir sonraki porsiyonu oluyor bebegin.en fazla 2 saattir disari suresi.onu da ilistirmak lazim demisti doktorum ilk gunlerde mide hassas oldugu icin

Kızlar facebookta emzirme desteği ile ilgili bi grup var biliyor musunuz bilmiyorum. Burdan adını vermek yasak mı onu da bilmiyorum. İsterseniz özelden gönderebilirim. Çok yardımcı oluyorlar. Ben onlar sayesinde mamayı bıraktım.

bana da yazabilir misin rica etsem bir bakalim,kismet gercekten.Rabbim kimseyi daha buyuguyle sinamasin bebekler saglikli olsunlar.ama emebiliyorlarsa da buyuk nimet gercekten

Ö
özelden sitenin adını yazabilirmsinz bildğim kadarıyla isim vermekte sıkıntı yok herkes herşeyi yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…