- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi karabela06
-
Ay canım tek gogsumu sagıyorum tıkanıklıktan sanırım 30cc bile olmuyor oda 4 saatte bır sagmays calılıyorum sabah sagınca ucundaki yara danda oluyormuş cnm mastıt sık sık bosalt canım bide ucunda yara olursa ona zeytinyağı tahın ın uzerındekı yagı surup gecırmeye calıştım krem falan gecırmedisen emziriyodun canim degil mi nasil mastit oldun acaba.daha mi sık emzirmen gerekiyormus.ben 3 saatte bir sagmaya calsiyorum ama gece zaten cok yorgun oldugumdan sagmaya kalkmiyorum.bilmiyorum mastit olacak kadar zaten asiri bir sutum yok.sen mesela sagdiginda ne kadan cikiyor kac cc
Onuda denedim nafileKizlar gogus ucunuza sutunuzu bulastirip oyle tutturmayi deneseniz ? Belki kokusu tadi gelince yapisir
Ay canım tek gogsumu sagıyorum tıkanıklıktan sanırım 30cc bile olmuyor oda 4 saatte bır sagmays calılıyorum sabah sagınca ucundaki yara danda oluyormuş cnm mastıt sık sık bosalt canım bide ucunda yara olursa ona zeytinyağı tahın ın uzerındekı yagı surup gecırmeye calıştım krem falan gecırmedi
Kızlar sağdığım sütümü bebeğime veriyorum kusuyo içtikten sonra ama mamada öyle olmuyo böyle bir sorun yaşayam varmı zaten emmiyo sağdığımıda kusunca çok üzülüyorum :-(
Hemen dolaba koyuyorum ama çıkarınca ısıtıyorum sıcak suyla bize hastanede hemşireler dolaba koyun demişticanim bazen benimki de kusuyor uzukuyorum.sagdigin sutu buzdolabina hemen koymuyorsun degil mi zaten uzerinden biraz zaman gectikten sonra iciyordur.anne sutu Allah tarafindan antibakteriyeldir canim,oda sicakliginda 5-6saate kadar dayanabiliyor.yine de uzerinden gectiyse sen bebege vermeden biraz sicak suyun icine koyup biberonu ilitip ver.midesi usuyor o yuzden kusuyor olabilir
Oda sıcaklığında en fazla 3 saat, buzdolabında 3 güncanim bazen benimki de kusuyor uzukuyorum.sagdigin sutu buzdolabina hemen koymuyorsun degil mi zaten uzerinden biraz zaman gectikten sonra iciyordur.anne sutu Allah tarafindan antibakteriyeldir canim,oda sicakliginda 5-6saate kadar dayanabiliyor.yine de uzerinden gectiyse sen bebege vermeden biraz sicak suyun icine koyup biberonu ilitip ver.midesi usuyor o yuzden kusuyor olabilir
yok canim oda sicakliginda 8saate kadar bile dayanabilirmis,havalae sicak malum biz zaten emziremedigimiz icin bir sonraki porsiyonu oluyor bebegin.en fazla 2 saattir disari suresi.onu da ilistirmak lazim demisti doktorum ilk gunlerde mide hassas oldugu icinOda sıcaklığında en fazla 3 saat, buzdolabında 3 gün
ahh keskee neleri yapmadim.koynumda yatirmaya calisiyorum gazini aldiktan sonra.sorun benim meme ucumda yoksa bebek emmek istiyorTen teması uygulayın, işe yaradığını söyleyen çok kişi var :)
Meme ucunuz yoksa, Aventin göğüs ucları satılıyor bi bakın istersenizahh keskee neleri yapmadim.koynumda yatirmaya calisiyorum gazini aldiktan sonra.sorun benim meme ucumda yoksa bebek emmek istiyor
Hiç bi işe yaramadı bendeMeme ucunuz yoksa, Aventin göğüs ucları satılıyor bi bakın isterseniz
iki boyunu da kullandim canim biraz aliyor hemen sinirlenip birakiyor malesef
bana da yazabilir misin rica etsem bir bakalim,kismet gercekten.Rabbim kimseyi daha buyuguyle sinamasin bebekler saglikli olsunlar.ama emebiliyorlarsa da buyuk nimet gercektenKızlar facebookta emzirme desteği ile ilgili bi grup var biliyor musunuz bilmiyorum. Burdan adını vermek yasak mı onu da bilmiyorum. İsterseniz özelden gönderebilirim. Çok yardımcı oluyorlar. Ben onlar sayesinde mamayı bıraktım.
özelden sitenin adını yazabilirmsinz bildğim kadarıyla isim vermekte sıkıntı yok herkes herşeyi yazıyoKızlar facebookta emzirme desteği ile ilgili bi grup var biliyor musunuz bilmiyorum. Burdan adını vermek yasak mı onu da bilmiyorum. İsterseniz özelden gönderebilirim. Çok yardımcı oluyorlar. Ben onlar sayesinde mamayı bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?