D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.401 29 118 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #61 burcusami .!.: Malesef engelli bebegi vermiyolar 4 buçuk aylıktı benim kızım da kaybettim, vermediler Genişletmek için tıkla... Siz neden kaybettiniz
burcusami .!.: Malesef engelli bebegi vermiyolar 4 buçuk aylıktı benim kızım da kaybettim, vermediler Genişletmek için tıkla... Siz neden kaybettiniz
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.401 29 118 7 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #62 joynss .!.: İkili test kesin bir sonuç vermez. Sadece ihitmalden bahseder. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş
joynss .!.: İkili test kesin bir sonuç vermez. Sadece ihitmalden bahseder. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş
burcusami Elifim💕Ömer’im,Eren’im,Emre’m💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.605 17.111 298 36 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #63 Dilasare .!.: Siz neden kaybettiniz Genişletmek için tıkla... Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim
Dilasare .!.: Siz neden kaybettiniz Genişletmek için tıkla... Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.401 29 118 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #64 burcusami .!.: Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim Genişletmek için tıkla... Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
burcusami .!.: Kromozom bozukluğu vardı bizde de engelli ydi meleğim Genişletmek için tıkla... Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
burcusami Elifim💕Ömer’im,Eren’im,Emre’m💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.605 17.111 298 36 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #65 Dilasare .!.: Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık
Dilasare .!.: Rabbim sabır versin Sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.401 29 118 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #66 burcusami .!.: Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum
burcusami .!.: Çok şükür kızımdan sonra sağlıklı 2 paşam oldu biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık Genişletmek için tıkla... Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum
burcusami Elifim💕Ömer’im,Eren’im,Emre’m💙 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.605 17.111 298 36 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #67 Dilasare .!.: Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun
Dilasare .!.: Maşallah subhanallah Sağlıkla büyüsünler inşallah Benimde oğlum var 7 yaşında ikinci gebeliğim böyle oldu işte Bakalım tekrar düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun
D Dilasare Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2018 1.401 29 118 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilasare #68 burcusami .!.: Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnşallah ,Amin
burcusami .!.: Amın inşallah hepsi, Allahın izniyle yine olur sağlıkla kavuşursun Genişletmek için tıkla... İnşallah ,Amin