Çocuk Hastalıkları Bebeğim fışkırarak kusuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var . süt olmadığından. Mama kullanıyoruz aptamil o da.
yaklaşık 10 gündür mama olarak evolvia kullanıyoruz. Şeker yok diye bebeğim ilk defa 10günde 2 defa fışkırrarak kustu mamadan sonra. Dün bunu sevmediğin düşündüğmz için aptamile geçtik ama bugun mamadan sonra tekrarda fışkırarak kustu.
Bunu yaşayan varmı
Ne hapmalıyım neden olur yardımcımolursanız çok sevinirm

Canim bebek reflusunde fiskirtarak kusar bebek diye biliyorum ama sen bi doktora sor tabi o daha iyi bilgilendirir seni

merhaba arkadaşlar 2 buçuk aylık bir kızım var . süt olmadığından. Mama kullanıyoruz aptamil o da.
yaklaşık 10 gündür mama olarak evolvia kullanıyoruz. Şeker yok diye bebeğim ilk defa 10günde 2 defa fışkırrarak kustu mamadan sonra. Dün bunu sevmediğin düşündüğmz için aptamile geçtik ama bugun mamadan sonra tekrarda fışkırarak kustu.
Bunu yaşayan varmı
Ne hapmalıyım neden olur yardımcımolursanız çok sevinirm
Reflu olabilir mi doktora sorun belki test yapar özel mama kullanmak lazım aptamil ar bu durumlar için kullanılan mamadir

Reflu başlangıcı olabilir doktora götürün bence test filan yapar boyle durumlar için özel mamalar var aptamil Ar mesala ondan kullanmak gerekir

Reflü canım, ilerlemeden bir çocuk doktoruna ordan çocuk Gastroenteroloji bölümüne gidin. Benim oğlum 40 gunlukken bi başladı, suan 3 yaşında bu yasa kadar devam etti. Çünkü alışkanlık haline getirmiş. Istedigini yapmazsan bogurup kusuyor. Aklı ermeden geçer inşallah. Çok geçmiş olsun:dua:

Reflüdür bnm oğlumdada vardı ama aptamil ar işe yaramadı golden goat kullandık onunla geçti

Kesinlikle ihmal etmeyin başka bir sıkıntısı var mı

Kesinlikle ihmal etmeyin başka bir sıkıntısı var mı
Başka hiç bişeyi yok . Mamadan sandımmondanda değil elimde şuan aptamil var birde evolvia var hangisini kullancağımıda şaşırdım. Her öğün yapmıyor 1 hafta önce bir yaptı birde bunson 2 günde birer kere yaptı Şehir dışındayım En azından bir haftalık hafifletmek için ne yapabilirm

Reflü canım, ilerlemeden bir çocuk doktoruna ordan çocuk Gastroenteroloji bölümüne gidin. Benim oğlum 40 gunlukken bi başladı, suan 3 yaşında bu yasa kadar devam etti. Çünkü alışkanlık haline getirmiş. Istedigini yapmazsan bogurup kusuyor. Aklı ermeden geçer inşallah. Çok geçmiş olsun:dua:
Şimdilik nasıl bir yol izlemeliyim şehir dışındayım

Back
X