- Konu Sahibi Yarenannesi
Sekeri duserse uyanamayabilir sen yinede dortte emzirmeye calis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır..önümüzdeki ayın 7 sinde kontrolu var..Bebeğinizin tiroid fonksiyon testleri yapıldı mı?
Sen 3 saatte bir uyandırma yada 4 saatten sonra çünkü 4 aydan sonra normal öyle olması benim oğlum 4buçuk aylık gece 6 7 kez kalkıyor keşke benim oğlum da öyle kalksaBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
ayy maşallahh ne güzel tabi anne olanlar daha iyi bilirler ama annem hep söyler sadece gece değil ben bebekken normalde de hiç uyanmazmışım hep uyurmuşumBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Bebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Bnmkide oyle sıknti yok uyusunki buyusun acikinca zaten kalkar uc aylik on saat uyuyormus yaklask cnm arastirBebeğim 3 aylık ve geceleri ..hic uyanmıyor...7.8saat aç uyuyor..bu normal mi? Benimki gibi olan varmı? Kilo kaybı olurmu böyle??
Azicik azicik aglayip uyanip uyiyordur siz duymuyorsunuzdur belki çünkü annenin bu dönemde beyni yoruluyor. yine de sorun olmaz uyanmasa da :)Evet ama emmiyor..çogu zaman. .emince çok az emiyor..o kalkmayınca bende kalkamiyorum bazen
Canım Ablamın kızı da böyleydi uyandıramazdık bile.
Dr götürdük zayıflayınca. sarılık çıktı. sarılıktan çok uyurmuş bebekler acıkmazlarmış
Dr götür bence yine bir.
Her şey normal çıkarsa sıkıntı yapma.