- 15 Aralık 2014
- 69
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi scorpion274
-
Canm aksam olunca isiklara kapatip evde gece moduna girmiyomusunuz benimde 1 aylik bebegim var bu rutini uyguluyom tv yok isiklar kapli ses yapmiyorzKızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin
Işıkları kapatsam çığlık atıyor çimcime kendi kendine oyun oynuyor Nasıl yaptın gündüz uykularını pekiCanm aksam olunca isiklara kapatip evde gece moduna girmiyomusunuz benimde 1 aylik bebegim var bu rutini uyguluyom tv yok isiklar kapli ses yapmiyorz
Valla su anlik alisma modundayiz ama gece daha fazla uyumya basladi gunduzleei o kadar uyumuyor emziriyom gazini cikariyom uyutmaya calisiyom bu hel bole suruyo bazen konusiyorum onla odayi tam karanlik yapma biraz los olsun bide ole dene bakalim gercekten cok zormus ya allah sabir versinIşıkları kapatsam çığlık atıyor çimcime kendi kendine oyun oynuyor Nasıl yaptın gündüz uykularını peki
Valla çözüm bulursan haber et cnım.kızım 3,5 yasında ve ben sırf bu yüzden dişlerimi sıkıyorum artık sinirden.dogdu gündem beri uyku yok piskolojım bozuldu doktorumuz çocuk piskologuna yönlendirdi bizi.piskolojık oldugunu söyledi.dogdugundn beri mi bu piskolojık sorun anlamadım valla.allah kolaylık versin inşallah düzelirKızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin
Gündüz yaptırmamaya bak. Belki bi yeri agrıyor cay kaşığıyla bebeklere yönelik ilaç var ver . İstersen doktora götür sole. Belki gazı var anlat . Bellide açtır mama verır doktorKızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin
gerçi senin durum daha kötü arkadaşım sabah 5 e kadar hal kalmaz insanda gündüz uykusu nasıl cokmu uyur gündüzKızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?