Bebeğim geceleri uyumuyor önerisi olan varmı

Canım ninni açsan pc den..Ben kendim söyleyip uyutuyordum ve alışkanlık yapınca ninniyi duyar duymaz uyurdu...Papatya çayıda verebilirsin hem soğuk algınlığına da iyi geliyor (doktor önermişti) yatırmadan önce banyo sonra ninni düzenini oturttursan..Ama önemli bir aayrıntı kesinlikle her gece aynı saat olması gerekli. Benim bebeğim 4 aydan itibaren hep 8.30 da yatar şimdi 17 aylık oldu ve kendi kendine uyuyor..Bebekler kuralları sever ama senin kararlı olman gerek...

benim bi tanıdığım gece aynı saatlerde yıkayıp aynı uyku kıyafetini giydiriyordu, bebek akşam banyo yapınca uyku için secilen kıyafetide giyince uyuma zamanı olduğunu anlayıp daha rahat uyuyordu , ilk bikaç zaman uğraştırabilir ama siz pes etmeden devamn ederseniz belki sizinkide düzene girer.

Saçma gelebilir ama benimki hiç uyumazdi aglardi. En sonunda sac kurutma makinasini calistirinca uyudugunu ve hafif hafif bacaklarına karnına tuttugumda sakinlestigini farkedince nasıl rahatladım anlatamam. Dene bence

kızım sabahtan akşama uyur aksamdan sabaha uyanık kalirdı aç mı gaz mı bi yerimi agriyor diye herşeyi denedim.2 ay aynı sorunu yaşadım ve sonunda anladım ki gece gündüzü kariştirmiş.bi anda isigi kapatamadım ortaligi inletiyordu isigin dozunu yavas yavas azalttım akşam uyutacagimda 1 hafta icinde oturdu cok şükür

Evet az önce yatırdım çok zor muş

Ay Can'ım benim inşallah yakın Zaman'da düzelir kafayı yiyecek yoksa

Anne karnında da olabiliyormuş aslınfa be hamileyke pek uyumazdım sen?

Âmin Can'ım sabah kaçta uyandırayım saatte yazar MSI'ın yardımı olur bana sağol canım

Eline birşey verdiğimde hemen ağzına götürüyor diş mi anlamadım açıkçası dıpduğundan beri böyle çünkü gündüz uykusunu alırsa gece yatamaz diye biliyorum

Ah Can'ım inşallah alışkanlık olmamıştır

Âmin Can'ım sabah kaçta uyandırayım saatte yazar MSI'ın yardımı olur bana sağol canım
Günde kaç kez uyuyor? Ona göre ayarlamanız gerek. 3 kere öğle uykusu uyuyacaksa,5de uyutmayacağınız ićin 8de uyandırmak gerek,ama 2 uyku uyuyorsa 10da kaldırabilirsiniz uykudan. 10da kalktı 12de uyur,2de uyanır en geć, 4e doğru tekrar uyutup 5de uyandırırsınız,bir daha aksama kadar uyutmazsınız.
Siz gece uyuduğu saatide dikkate alarak uyandırın derim,zaten rutine dönene kadar bir kaç gün siz uyandırırsinız,sonra kurulu saat gibi uyanmaya başlar hep aynı saatlerde.

bebeğiniz gündüz uykusunu da alsın mutlaka. Belli bir düzende gidin. Ve akşam ne olursa olsun. 8 den geç yatırmaın. Yavrucak uyukusuzluktan ve yorgunluktan uyumuyodur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…