Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek hasretiyle yanıp tutusanlar burayaa![]()
buyrun şekerim beni çağırmışın![]()
ahh bacım ahhh.. biride benim :)
ne zamandır istiyosun bebiş?kac yıllık evlisin acep![]()
bacımmmmmm..15 ay oldu evleneli bebiş isteğimizde 10 ay oldu çoook zor du sebepsiz dediler her ay kafayı yedim ..en sonunda eşim varikosel ameliyatı oldu 1,5 ay önce..beni üzen önce eşim tahlil yaptırmasına rağmen anlamadılar.sayı yüksek diye böyle yaklaşık boş yere 5 ayımız geçtiii..
bak bir dokun bin ah işit fazlası var özet geçtim :)
benim eşimde 1 yıl evvel varikosel cift taraflı oldu .. fakat degerleri normal suanda genede gebelik yok :18::18:
inşallah tatlım inşallah bu ay bebişin sana gelir..
keçiboynuzunu mutlaka yapmışındır.birde zeytinyağına incir batırıp yiyorlarmış duydunmu ?
ben doktoruma aşılama yap dicemyiter yaa
eşim direk aşılama olsun istemedi cnmm, normal yoldan olsun diyorr...
hiçbirşey yemedim,içmedim benn ... doktorumun verdikleri ilaclar haric hicbişiiii![]()
Ben ogluma iki aylik hamisken esim varikosel ameliyati oldu
kizlar %7'si hareketliydi sperminin o yuzden umudunuzu kaybetmeyin
Allah hayirli zamanda hayirli evlatlar nasib etsin hepimize amin...
benimkide öyleydi ama şimdi tamam diyorda dr.yanaşmaz bi tek benim istememle olmaz ..inş çok bekletmez bebişler
hadiiiiiii canımmayyy ne güzell sağlıklı güzel ömrü olsun bebişinin ..
aminn inş cümlemizin
tatlım insallah cok bekletmez bebeklerimiz subatta geliverir bizleree![]()
amiiiiiinnnnnnnnnnn inşallahhh![]()
kızlar bizde 6 aydır deniyoruz geçen gün dr gitti eşim hareketsizlik sorunu var bizdede hep hamilelik topiklerinde gezer dururdumda infertilite bölümlerine bakmazdım kaç gündür infertilite topiklerini okuyup duruyorum beni daha neler bekliyo acaba diye![]()
kızlar bizde 6 aydır deniyoruz geçen gün dr gitti eşim hareketsizlik sorunu var bizdede hep hamilelik topiklerinde gezer dururdumda infertilite bölümlerine bakmazdım kaç gündür infertilite topiklerini okuyup duruyorum beni daha neler bekliyo acaba diye![]()
bu sorunu yaşayan her erkek varioksel ameliyatı olmak zorundamı yada o son çaremihiçççç korkma artık herşeyin tedavisi var en fazla ameliyat yada ilaç takviyesi canım..
1,5 ay önce eşimde aynı nedenden dolayı ameliyat oldu
tatlım eşine tedavi yada ameliyat önerdi mi doktorunuz?
bu sorunu yaşayan her erkek varioksel ameliyatı olmak zorundamı yada o son çaremi
haftaya pazartesi ultrason randevusu var sonuca göre bişeyler söylicekmiş
çoğunlukla ameliyat..bazılarına ilaç tedavisi yapılsada ameliyat olma ihtimali yüksek inş hayırlı sonuçlar çıkar![]()
bu sorunu yaşayan her erkek varioksel ameliyatı olmak zorundamı yada o son çaremi
haftaya pazartesi ultrason randevusu var sonuca göre bişeyler söylicekmiş