- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
ya canım bişey sorucam iltihap enfeksiyonu demişsin de aklıma takıldı..benimde ablamın var yeni çıktı daha yeni de evliler zaten..doktorlar kurutamıyor yenileniyor ve aşırı sancısı var..ve en son gittiği doktorda hemen hamile kalmalısın demiş yoksa iltihap tüpleri tıkayabilirmiş..
merak ettim de sendeki de mi böyle bişey?..çaresiz kaldık çok üzülüyoruz..
evet canım bendekide gecmıyor malesef eger kurtulmassa cok ama cok zor gecer belkıde gecmez allah korusun.adetlerı cok sancılı olur akıntısı cok fazla olur .hamıle kalmayı cok zorlastırıyor olursada duşük olma ıhtımalı cok yuksek kendını sıcak tutsun ayaklar cok onemlı esınınde temız olması lazım devamlı.bnım gecmıyor sureklı tekrarlıyor ne ıgne kac kutu antıbıyotık yuttuysam gecmedı
amın canım tesekkur ederım .bırsey merak ettım ablanda basenlerınde soguk ısınmama gıbı bır durum varmı acaba?
evet canım var olmaz mı hiç ısıtamiyoruz onu..evi çok sıcak oluyor yine de üşüyor hep..ayakları özellikle hep soğuktur..dün bu iltihap olayı yüzünden hastanedeyidk orda bile hep soğuk soğuk dedi ki hastaneleri bilirsin sıcaktır..
sende de varsa demekki bu hastalıkta ortak bir durum..
canım ozellıkle basenlerım buzdolabı hıc ama hıcmı ısınamaz bır ınsan ya.sureklı ıc camaşır degıstrme ,kıyafetten cok ıc camasırım var.dedıgım gıbı ayaklar .bel. basen bunlar cok onemlı o ıstemessede enıstene tembıhle gıydırsın zorlada olsa yoksa cok ceker bnm gıbı
Meraba arkadaslar ,burda cogumuzun ortak derdı (bebek) dertte denmez ama o guzel mucızeye göbişte taşımadan insan anlamıyor işte.3 yıllık evlıyım 3 yıldır bırgun olsun korunmadım sorunda yok dedıler ıntıhap enfeksıyonum dısında ,neyse gecen ay bır gebelıgım oldu mucızem dusuk yaptım,yesıl cay ıcıyordum devamlı ama duzenlıde adet goruyordum bılmıyordum hamıle oldgumu bırden dusuk oldu yıkıldım.Doktor 3 ay korun dedı rahımın saglıgı ıcın ama dayanamıyorum cok yannızım allahım ne olur bır evladım olsun sana yalvarıyorum ne olur : ...(
inş olur ALLAHIM canım hayırlı saglıklı evlat versin inş.. ne güzel dogal yollarla hamile kalmışsın yine kalırsın merak etme.. bende 2 yıldır ugraşıyorum bizdede bi sorun yok.. iltihapta yok olmayınca olmuyor.. AŞILAMA yaptırdım 13. günüm beklemedeyim şuan.. bu çevre baskısı yüzünden sıkıyoruz canımızı aslında, ALLAH sabır versin ve yardımcımız olsun canım..
ecoşum burdada buldum seni inan senin için dua ediyorum inş olmuştur dye olmasada üzelmek yok yola devam benim tanıdıhım hiç bisorun yok 3 yıl olmadı 2 aşılama yaptı olmadı şimdi hamile allah nasip ederse olur hem sorununuz yok çok şükür rabbim kalbinin güzellihini versin sana
Meraba arkadaslar ,burda cogumuzun ortak derdı (bebek) dertte denmez ama o guzel mucızeye göbişte taşımadan insan anlamıyor işte.3 yıllık evlıyım 3 yıldır bırgun olsun korunmadım sorunda yok dedıler ıntıhap enfeksıyonum dısında ,neyse gecen ay bır gebelıgım oldu mucızem dusuk yaptım,yesıl cay ıcıyordum devamlı ama duzenlıde adet goruyordum bılmıyordum hamıle oldgumu bırden dusuk oldu yıkıldım.Doktor 3 ay korun dedı rahımın saglıgı ıcın ama dayanamıyorum cok yannızım allahım ne olur bır evladım olsun sana yalvarıyorum ne olur : ...(
inş ablanınkı gecer cnm sıkıntı cekmez cunku cok zor beklemek gun gelıyor allah bılır dıyorum gun geliyor ıcım kan aglıyor oluyorum.rabbım onu bekletmesın inş dularım onunla .amın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?