Bebegim Gel Artık Annene :...(

amın canım saolasın.Canım o kadar ıgne yedım kı popom süzgeçe döndü antobıyotık desen ecza fırması acardım valla.Artık kılo alamıyorum 42 kıloya dustum vucudum dayanmıyor

canım takma elalemi sen .bende cok agalrdım oncelerı.eltımın oglu oldu kıskanmadım ama esımın aılesının bana yaptıgı seylerı gorsen bogardın.dayandım rabbıme sarıldım .artık takmıyorum.oyle ınsanlar cocugu yaparlar ama vıtrın gosterısı gıbı ınsanın gozune sokarlar

öyle oluyo canım zaten allahım hedrkesi bişeyle sınar olsun bekleriz sağlık olsunda bekleriz allahım bizede isteyen herkese versin hep dua ediyorum sizler içnde tez zamanda olursunuz inş hepimiz

amin canım hepimizin inş...takmamakla en iyisini yapıyosun canım.. herkes nasıl isterse öyle düşünsün... elbetteki utanılcak bişey degil ALLAHIN takdiri canım... sıkma canını tamam k.i.bak

saolun kızlar ınsan bır an boşluga dusuyor,ne dusunecegını sasırıyor.Ne kadar yırtınsakta olmuyor rabbim dılemedıkce.gec olsun guc olmasın ,rabbım heppımıze hayırlı evlatlar nasıp etsin tez zamanda inş

canım benım bende senın gıbıydım anne olmayı cok ıstıyorum RABBIM sana en kısa zamanda bır evlat nasıp eder ınsallah mutlu haberlerını beklıyorum

canım benım bende senın gıbıydım anne olmayı cok ıstıyorum RABBIM sana en kısa zamanda bır evlat nasıp eder ınsallah mutlu haberlerını beklıyorum

canım allah sanada sabır ve bır evlat versın inşallah gonlumden dılıyorum.kımseyı kapısında bu acıyla yapayannız bırakmasın mevlam.tesekkur ederım cnm guzel dıleklerınden dolayı amın cumlemıze inşallah

ben herhangi bir sorun yaşamadım sağlık açısından ve ilk denememizde hamile kaldım 10 aylık evliyken... 8+3 de kalp taışı olmadığı için kürtaj oldum.... Allah beterinden korusun ama bir kadının yaşayacağı en ağır şeylerin başında kürtaj..kendimi toplamak 2 ayımı aldım adetim hep düzenliyken kürtajdan sonra hormonlar düzelmediği için 57. günde adet oldum... yaa düzelmezse korkusu yedi bitirdi... ilaçlar vs. sonunda adet oldum...doktorum adetin 3. günü baktı hormonlara ve korunmayı bırak dedi 2. ayım bile dolmamıştı... hormonlarına baktırıp adetten sonra bırakabilirsin sende korunmayı,, 3 ay klişelemiş artık.....ben geçen ay deneme yapamadım malesef ama bu ayı sıkı tutacağım senin için de çok çook dua edeceğm Rabbim bir daha bizlere bu acıyı yaşatmasın sağlıkla geleceği zaman kucağıma alalım bebeklerimizi inşallah en kısa zamanda.......üzme kendini kafanı rahatlatacak birşeyler yapmaya çalış mutlaka...

canım rabbım hayırlı bır evlat verır sana inşallah,dualarını esırgemedıgın ıcınde ayrıca tesekkur ederım.masallah cabuk hamile kalabılıyorsun,inşallah yakın zamanda guzel haberını alırız canım.canım adet olmadım daha doktorumda 3 ay mutlaka korun diger gebelık te sorun cıkmasın dedı.kaybın ıcın gecmiş olsun cnm uzulme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…