- 6 Haziran 2007
- 281
- 60
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
En sonunda bebeğime kavuştum 4 gün önce doğum yaptım çok zor geçen bi doğumdu çok tatlı bir bebeğim oldu :) 1 gece hastanede kaldım ve gece boyunca sancı çektim şiddetle dikişlerim acıdı. Sabah çıkmamıza yakın drlar idrara çıktın mı dedi yoo dedim o zaman çıkmadigimi farkettim.bi idrara çık öyle yapalım dediler girdim ama yapamadim sonra dr sana sonda takip evine gönderecegiz binde bir olan bi durum başına geldi bi süre bu hissi kaybettin dedi.ben fena oldum Ağlıyorum tabi ebe var yanında üzme kendini sütün kesilir dedi. Bi ayda gecen var 5 gunde geçen var dediler ama onlarda başıma toplanıp ciddi bi açıklama yapıyomus gibi davranınca daha çok korktum nasıl olur anlamadım bebek gelirken oraya çarpmıs
neyse olaylar falan eve geldik o o sonda ile tuvalete cikiyodum gece çıktı o arada normal yapabildim sondayi çıkardilar ama hiç cisim gelmiyor anca dikişlerin agriyinca anlıyorum ki mesane dolmuş gidiyorum yapamiyorum bekliyorum sulari açıyorum öyle yapabiliyorum.bi bilgisi olan var mi napabilirimm
( çok üzülüyorum hep böyle kalacak dıye