Bebeğim geldi ama bi sorun var yardimci olurmusunuzz :(((

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
60
643
En sonunda bebeğime kavuştum 4 gün önce doğum yaptım çok zor geçen bi doğumdu çok tatlı bir bebeğim oldu :) 1 gece hastanede kaldım ve gece boyunca sancı çektim şiddetle dikişlerim acıdı. Sabah çıkmamıza yakın drlar idrara çıktın mı dedi yoo dedim o zaman çıkmadigimi farkettim.bi idrara çık öyle yapalım dediler girdim ama yapamadim sonra dr sana sonda takip evine gönderecegiz binde bir olan bi durum başına geldi bi süre bu hissi kaybettin dedi.ben fena oldum Ağlıyorum tabi ebe var yanında üzme kendini sütün kesilir dedi. Bi ayda gecen var 5 gunde geçen var dediler ama onlarda başıma toplanıp ciddi bi açıklama yapıyomus gibi davranınca daha çok korktum nasıl olur anlamadım bebek gelirken oraya çarpmıs :( neyse olaylar falan eve geldik o o sonda ile tuvalete cikiyodum gece çıktı o arada normal yapabildim sondayi çıkardilar ama hiç cisim gelmiyor anca dikişlerin agriyinca anlıyorum ki mesane dolmuş gidiyorum yapamiyorum bekliyorum sulari açıyorum öyle yapabiliyorum.bi bilgisi olan var mi napabilirimm :(( çok üzülüyorum hep böyle kalacak dıye

En sonunda bebeğime kavuştum 4 gün önce doğum yaptım çok zor geçen bi doğumdu çok tatlı bir bebeğim oldu :) 1 gece hastanede kaldım ve gece boyunca sancı çektim şiddetle dikişlerim acıdı. Sabah çıkmamıza yakın drlar idrara çıktın mı dedi yoo dedim o zaman çıkmadigimi farkettim.bi idrara çık öyle yapalım dediler girdim ama yapamadim sonra dr sana sonda takip evine gönderecegiz binde bir olan bi durum başına geldi bi süre bu hissi kaybettin dedi.ben fena oldum Ağlıyorum tabi ebe var yanında üzme kendini sütün kesilir dedi. Bi ayda gecen var 5 gunde geçen var dediler ama onlarda başıma toplanıp ciddi bi açıklama yapıyomus gibi davranınca daha çok korktum nasıl olur anlamadım bebek gelirken oraya çarpmıs :( neyse olaylar falan eve geldik o o sonda ile tuvalete cikiyodum gece çıktı o arada normal yapabildim sondayi çıkardilar ama hiç cisim gelmiyor anca dikişlerin agriyinca anlıyorum ki mesane dolmuş gidiyorum yapamiyorum bekliyorum sulari açıyorum öyle yapabiliyorum.bi bilgisi olan var mi napabilirimm :(( çok üzülüyorum hep böyle kalacak dıye

Bebeğiniz için gözünüz aydın, Allah nazardan saklasın
Şikayetiniz için bir ürologla görüşseniz, daha önce böyle bir şey duymadım hiç ama sadece gittiğiniz hastanedeki doktorlarla kalmayın. Bir üroloğa danışın, belki ilaç, egzersiz vs. başka bir şey önerirler

geçici bir durum olduğunu söylemiş doktorlar
bence de üzme kendini bebeğin gelmiş mutlu ol sütün olsun bol bol
her şey güzel olacak zor günler bunlar ama geçecek :31::emir_bebek:

Merhaba face te Hassas Anne diye bi grup var oraya yazın bu mesajı sayfasında oaylaşıyor varsa başına gelen yardımcı oluyor. Geçmiş olsun üxülmeyin hepsini unutacaksınız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, öncelikle canını sıkmaktan vazgeç stresin bebeğe yansır ve sütün gelmez ve bebeğini emziremezsen buda ayrı bir stres kaynağı olur kendimden biliyorum, bir doktora görün ürolağa git onlar seni doğru yönlendirecektir sakin olmaya çalış bence geçici bir durumdur dr git bilgi edin en kısa zamanda, Allah yardımcın olsun

Epidural aldinmi acaba. Ben epidural normal dogum yaptim sonda takildi sonrasindada idrar miktarini kontrol etyiler normalmi diye. Dogum sirasinda mesane kayabiliyormus normal yerine yarlesmisi icin zmn gerekiyormus falan. Belki oyle biseydir. Yada psikolojikte olabilir idrar yaparken aciyorsa yapmak istemiyor olabilirsin. Ama en guzeli urologa git bir muayene ol hem icin rahat eder zatwn bikac gune duzelir bence.

geçmiş olsun canım. inşallah en kısa zamanda geçer.

Miniğin hayırlı olsun canım.
Daha çok yeni dört gün neki. Bence ilerleyen zamanda düzelir.
bol bol uzan dinlen.

Cnm bende de olmustu ama benimki sonda yi fazla slkl takmislar ondan olmustu sezeryan oldum ben idrarimin geldigini hic hissetmiyodum tesadüfen aklima gelirse gidiyodum ve cok slklntll yapiyordum bir aydan fazla sürmüstü ins seninki o kadar sürmez..

bebişi düşün onun minik ısırılası ellerini yüzünü düşün bütün ağrıların diner :)
hayırlı ve geçmiş olsun.
umarım en kısada acıların diner

Allah analı babalı büyütsün canım.
Ve de çok geçmiş olsun.
Kalıcı bir durum olsa dr'lar söylerdi canım. Dr geçici dediyse geçer mutlaka.
Üzme kendini. Bebeğini de düşün.
Tekrar geçmiş olsun.

merhaba oncelıkle gozunuz aydın bebegınızı saglıklı sıhatlı buyutmrnız dılklerımle... rahatsızlıga gelıncee bende normal dogum yaptım bana ıgne fln yapmadılar bıldınız normal ve cocuk dogar dogmaz bende ne sancı ne agrı kalmadı uc dıkısım vardı oda sinek ısırıgı gıbı bı agrıı dogumdn hemen sonra tuvalet ıhtıyacım olunca gıttım karnımı da doyurdum ben bunlarda bı sıkınrı yasamadım amaa sıze neden sonda taktılar aceba ben norml dogumda takılmaz dıye bılıyorum ama bence sız bı kadın dogumcuya gorunun tekrar ayrıca bırının dedıgı bırını tutmuyoo gecms olsn

Back
X