malesef 8 haftalık gebeliğimi pazartesi günü sonlandıracaklar. kesem 33 mm oldu yolk sac da mevcut ancak bebek büyümedi ve kalp atışı yok. ayrıntılı ultrasondada sonuç çıkmadı. 2 yıl sonra ilk hamileliğimdi. Rabbimin bana yazdığını sonuna kadar kabul ediyorum ama kalbim çok kırgın eksik hissediyorum içimde bir canlı yok artık kan sulandırıcı vurulduğum için hemen alamıyorlar beklemem gerekiyor ve bu beni hepten bitiriyor. sanki hiç bir daha hamilekalamıcak gibi hissediyorum. ağlayamıyorum boğazıma düğümleniyor. hamile kadınları görmek yüreğimi yakıyor. biliyorum bugünlerde geçicek ama şuan imkansız geliyor....
Rabbim sana sabır güç versin tatlım unutma burdada bir hikmet vardır benimde 2 yılı ilki kimyasal çıktı buda meçhul rabim hayirlisini nasip etsin dilerim en yakın zamanda müjdeli haberi ni alırız sağlıkla kucağına alırsın kendini üzme olcagı varmış 100 çocuk gelir ama bir sen daha gelmez bu dünyaya kendine iyi bak
Canım Allah sabır versin. Acını tahmin edebiliyorum. Lütfen ümitsizliğe kapılma. Bak ne güzel hamile kalabiliyorsun. Sende ya da eşinde bir sıkıntı yok maşallah. Daima daha kötüsünü düşünüp teselli et kendini. Hiç hamile kalamayacak bayanlar da var. Allahım onlara yardım etsin. Bi kere hamile kaldıysan tekrar yine olur inşallah. Allah önce hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Mutlu haberlerini alacağımız günler var daha :))
seni cok iyi anliyorum bende 8 haftalik bebegimi dusurdum kendi dustu benimkide gelismemisti daha iki hafta oldu ilk gune gore daha iyiyim ama aklimdan cikmiyor.sanada cok gecmis olsun allah yardimcin olsun insallah tekrar bu guzel duyguyu yasariz
dün kürtaj yaapıldı. ama ben gayet iyiyim bebeğime kutsal ismini koyduk tabiki kulağına falan okumadık zaten patolojiye gitti bebeğim sadece sembolik olarak yaptık adının gerçekleşmemiş düşük olmasını istemedim o benim Kutsal'ım gerçekten öyle 2 sene sonra gelen mucizem hemde tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğinde. seni çok seviyorum annecim cennette görücem inşallah yüzünü =) eşimle notlar yazıp uçan balonlara bağlayıp gökyüzüne bıraktık bebeğimi özgür bıraktık yani. iyiyim ben üzgünde değilim inşallah kutsalımın kardeşleride olucak birgün, biraz yorgunum sadece biraz dinlenicez şimdi babasıyla sonra inşallah bir mucize daha verecek bize Rabb'im. elhamdülillah Rabb'imin bir bildiği vardır ben O'na dayanıyorum.
cok gecmis olsun canim cok uzuldum.ama nasipten ote yol yok malesef.bundada vardir bir hayir rabbim ne veririse hayirlisini veriyor.allahim tekrar hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
geçmiş olsun canım aynı durumu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum.
ve benimde aynı şekilde 2 sene sonra olmuştu
düşüğümün üzerinden iki yıl geçti yine ancak hamile kalabildim ama buda sorunlu.
yakında sonlanacak bi gebelik.allah bir daha yaşatmasın.
bunda ne sorun var doktorlar birsey soyluyormu insanin ikinci defa ayni seyi yasamasi cok uzucu ve yipratici.ben ilk defa dusuk yaptim beni cok yiprati sizi cok iyi anliyorum gecmis olsun sanada
valla canım hiçbir şey demiyorlar sadece sağlıksız sperm veya sağlıksız yumurtanın tesadüfen buluşması
ikisinden biri sağlıksız.normalde ama ne yumurtada sorun var nede spermde
banada aynisini soylediler sagliksizmis ve gelismiyordu benimki kendiliginden dustu.burada 3 defa olunca arastiyorlarmis doktor oyle dedi benim 3 bebegim olacakti.detayli arastirma yapacaklarmi senin icin yoksa yine aynimi kac haftalik bebegin allah sana cok sabir guc versin buda bi sinav bizim icin
banada aynisini soylediler sagliksizmis ve gelismiyordu benimki kendiliginden dustu.burada 3 defa olunca arastiyorlarmis doktor oyle dedi benim 3 bebegim olacakti.detayli arastirma yapacaklarmi senin icin yoksa yine aynimi kac haftalik bebegin allah sana cok sabir guc versin buda bi sinav bizim icin