bebegim gozune cis yapti

Komik olmuş:KK48::KK48:
bir şeycik olmaz.
Allah korusun depremde falan insanlar içiyor idrarını susuz kalmamak için.

Kardeşim yapmıştı benimde.. şuan 4 yaşında. Altını değiştirmek için bezini açmistı annem o arada cisini yaptı tam gözüne doldu resmen. Ama hiç bisey olmadı korkulacak bisey yok

aynısını benim oğlumda yaptı daha kırklıydı :)
yavrum çişi yüzüne gelince korkup ağlamıştı
hiç bişey olmaz için rahat olsun

olmaz erkek çocuklar yenidoğanlılık zamanında tavana kadar bile işeyebiliyor:KK70:
sık sık işeyip büyüklerini yaptıklarından dolayı
birgün oğlumun altını değiştiriyordum yatakta bir buçuk iki aylıktı yataktan bir çöydürdü odanın diğer ucuna erdi :KK70:

ve bu tür kazalarla yeni doğmuşken sık sık karşılaşırdık babasının üzerine mi işemedi benim üzerime mi

2 dk altını açmaya gelmiyordu:KK70:

Bir sey olmaz canim, bence de bu doktora sorulacak bir sey degil, daha 3 aylikmis, onun cisi buyuklerin cisi gibi degil su an, zaten bebekleri Rabbim ona gore yaratiyor, su an mesela kemikleri de esnek, henuz kikirdak yapida. Kendi sutunden surebilirsin gozlerine yikadiktan sonra, o iyi olur.

Benim oğlum 1 yaşına kadar hep altını açınca çiş yapardı bizde alışmıştık altını açınca bezi hemen çekmedik pişini yapınca kaldirirdik ama yüzüne yapmisligi var :) bisi olmaz bence ama dr danışın içiniz rahat etcekse

Bebeğim cisini yüzüne doğru yapti ve gözlerine gitti. Bu arada bebeğim erkek.. Boyle durum yasayan anneler varmi. Zarari olurmu. 3 aylik
Benimkide 4 aylık altını açtığmz zamanlar çok mutlu olıyo altına örtü serip açıyorum hooop yukarı doğru çiş yapıyo bikaç. Kez kendi yüzünü yıkadı heryerini , korkmayın ama idrar vücuttan çıktıktan bi saat sonraya kadar sterildir. Bişeycik olmaz . İki erkek çocuk annesi olarak tecrübelendim :KK45:

Benim de oglum yapmisti yuzune yapmaya basladi korkudan aglamaya baslamisti bu seferde agzina gelmisti ben de tam bir panik simdi aklima geldikçe gülüyorum birsey olmaz endise etmeyin

Back
X