Erkek Arkadaşım

İki ay aileyle tanışmak için çok erken ancak defol git demek, beddualar etmek de abartılı bir tepki olmuş. Neyse bittiği iyi olmuş. Saygı sınırlarını çok hızlı aşan insanlarsınız. Uzun vadede ikiniz de mutsuz olursunuz bence.
Cok israr etti sinirlendim defol git dedim olmaz dan anlamıyor

Ayni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?

Evlilik düşünmeyebilirsiniz, ama bunu küfür etmeden de dile getirmeyi deneyin bir dahaki sefere.
2 aylık bir sürede tanıştırma kimine göre kısa kimine göre uzun ama siz zaten iş yerinden tanışıyormuşsunuz, bunun için kısa da olmayabilir.

Ayni isyerinden taniyoruz birbirimizi ve cogu kisi bizi birbirimize yakıştiriyor.O suan is değişikliği yapti. Neyse o bayramda izinli ben ilk iki gun çalışıyorum.İsrarla annem seninle bayramda tanismak istiyor diyor daha 2 aylik sevgiliyiz. Bende evinize gelemem disarida bulusalim dedim inat etti durdu. En son defol git yazdim bana kufur etti engelle beni dedi bende beddua kufur karisik birseyler yazdim bir erkeğin israrla evimize gel demesi normal mi ?
Ergenmisiniz

Evine çağırmış evet ama kendi için değil sonuçta :d Annesiyle tanışmanızı istemiş. Bence de çok erken de, defol git ve beddualar için de biraz erken değil mi ahahaha ne yaşandı da ne oldu da

iyi ki de tanistirmamis baksana olanlara
iki saat önce ailemle tanistiracagim, iki saat sonra "allah belani versin"
siz de neden hakaret ediyorsunuz?daha erken deyin gecin. ev dedigi de bayram günü ailesinin evi, sanki arkadasinin bekar evine cagirmis gibi muamele etmissiniz

Back
X