bebeğim gülmüyor

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
628
2 ay, 20 günlük bir bebeğim var. bebeğim beni görünce gülmüyor, sevinmiyor, tepki göstermiyor. bazen agucuklar yapıyo ama sadece sabahları ve sadece babasına yapıyor. bana yapmıyor. sürekli konuşuyorum gelişimi için, bazen bakıyor ama bazen ben yokmuşum gibi davranıyor. doktoru gelişiminin normal olduğunu söylüyor.
şimdi bebeği olan annelere sormak istiyorum. bebeğim çok mu küçük bunları yapmak için. ne zaman bana tepki verecek, ne zaman gülecek. gerçekten çok üzülüyorum. bu durum normal mi...:çok üzgünüm:

hiç üzülme zulal:) bu çok normal ,inanırmısın benim bebegim nerdeyse 6 aylık olacak kızım daha yeni yeni gülücükler kahkahalar atmaya başldı,daha önceleri biz özelliklede ben ne yaparsam yapayım hiç gülmez ilgilenmezdi çok üzülürdüm beni tanımıyor sevmiyor diye,benimkide bitek sabah uyandıında azıcık gülerdi okadar sonra tepkisiz suratsız bir bebewk olurdu:) şimdi grsen beni görünce seviniyor heycanlanıyor o minicik gözleri beni arıyor..bende senin gibi çok üzülürdüm ama demekki bebeklerimizin yapılarından kaynaklanan bişeyler bunlar sabret annesi göreceksin farklı oldugunu ilerde hissettirecek sana...

benim de 2 ay 1 günlük bebeğim var. agular yapıp gülüyor. zaten çevreyi daha yeni tanımaya başlıyorlar. ilgi çok önemli. kendini üzme . 1-2 ay sonra gülücükler atmaya başlar.

canım üzme kendi sakın baska bebeklerlede kendi yavrunu kıyaslama
unutmaki her bebegin gelişimi farklıdır hiçbiri birbirine benzemez
sen yavrunla iyi vakit gecirmeye calış bak isteyince babasına gülüyomuş
belki babacı olabilir ama olsun:roflol::roflol::roflol:
bak cok yakın anne dediğine bile şait olucaz ALLAH IN İZNİYLE
SEVGİLERLE CANIM

canım bebegının gulmemesı onun gelısımının normal olmadıgı anlamına gelmez bence bebeklerınde yapısı karakterı var bazı bebekler cok guleryuzlu oluyor bazılarıda pek gulmuyor benım kızımda cok guluyordu dıyemem 4 aya kadar mutsuzdu hep hem gaz problemımızde coktu ama sımdı cok sukur ıyı emınım senın bebegınde senı gordugunde gulucukler atacak daha cok kucuk annesı

daha cok yolun basinda annesi unutmaki bebek diye adlandirilsalarda onlar birer insan farkli karekter yapilari olucak herbirinin hepsi birbirine benzesi tum dunya ayni tip insanlarla dolup tasar benim kizim 4,5 yaklasiyor nesele bir bebek ama inan 3,5 kadar tik yoktu hele bana yemek alt temizlemek gozuyle baktigi kesindi ama simdi gor cilve numara ne ararsan var bence bekle zaman onu cok degistirecek

benim kızım da 1 ayını doldurduktan sonra sürekli gülmeye başladı ama bana özel bi durumu yoktu herşeye herkese saçma sapan nesnelere bile sırıtıyodu ben de bana farklı davranmıyo diye üzülüyodum biraz, annelik işte ille bişeyleri takıcaz şimdi 5 aya yaklaştık artık baya tanıyor beni büyüsün seninki de seni görür görmez başlayacak sırıtmaya

canım telaşlanma benim kızda öyleydi şimdi ise çok ciddi bir yüz ifadesi var diyor herkes yani şuan bile ben ve babası hariç hiçkimsede gülmüyor gülse bile çok az çok ciddi kızın var diyolar galiba seninkide benim kızım gibi olcak

off canım sorma benim kızımda bayanlara gülümsüyor sadece ama erkeklere babasına hele çıldırıyor kahkaha atıyor babayı çook seviyor o ne derse ne yaparsa kahkaha atıyor ama bayanlar hiç pas vermiyor gülümseyip geçiyor.ama babişkosu kızımla çok ilgileniyor hep onunla konuşuyor şarkı söylüyor ondan kaynaklıyor erkeklere babasına kahkahalarla gümesi :roflol: babaya cıldırıyor resmen ama bende myleydim babamı başka seviyorum kızımda öyle olacak sanırım a.s

canim her bebek farklidir benim oglumda 21 aylik herseyi anliyor söylüyor 9 aylikken baba demeye basladi ama hala anne demiyor :) moralini bozma az daha büyüsün bak o zaman kahkahalarla nasil gülücükler yapacak sana.

benımle aynı sorunu yasayanlar varmıs benımde oglum avızeler oyle guzel guluyor onlara bı guzel aguluyorkı ama ne bana ne babasına ne de baska bırıne ne guluyor ne aguluyor sadce dıkkatle dınlıyor sonra ne sacmalıyorsun dergıbı basını cevırıyor

bizimki 20 günlükken konuşana gülmeye başladı..bende çok erken diye evham yaptım..benim bildiğim 1 aylıkken falan başlıyorlar..keyfi yerindeyse,karnı tok gazı çıkmışsa kim laf atarsa atsın başlıyor sırıtmaya..dünde ilk defa sesli gülücük attı..40 günlüğüz..
anneyiz ya herşeyi takacağız..biri der geç güldü biri der erken.:))))) ne kadar evham yapıyoruz herşeyi...
benim arkadaşımın oğluda 3 ayllıkken gülmeye başladı..onun öncesinde naparsan yap öylece bakıyordu velet.

2 ay, 20 günlük bir bebeğim var. bebeğim beni görünce gülmüyor, sevinmiyor, tepki göstermiyor. bazen agucuklar yapıyo ama sadece sabahları ve sadece babasına yapıyor. bana yapmıyor. sürekli konuşuyorum gelişimi için, bazen bakıyor ama bazen ben yokmuşum gibi davranıyor. doktoru gelişiminin normal olduğunu söylüyor.
şimdi bebeği olan annelere sormak istiyorum. bebeğim çok mu küçük bunları yapmak için. ne zaman bana tepki verecek, ne zaman gülecek. gerçekten çok üzülüyorum. bu durum normal mi...:çok üzgünüm:
Canim merhaba uzerinden cok uzun yillae gecmis eminim bebegin kocamandir.ama benimde aklima takildi 2 aylik bir bebegim var hic gulmuyor agulamiuor
Seninki ne zaman yapmisti bunlari.gecmi gulmustu.aklima birsuru sey geliyor korkuyorum

Merhaba bende çok merak ettim açıkçası bebeğinizde bir farklılık var mı büyümüştür
Benimki ilk 20 günlükken gülümseyene gülümseme ile karşılık verdi. Ama bana çok nadir gülüyordu. Şimdi 3 aylık hala bana gülmüyor. Ama anneannesi Onunla konuşunca kahkaha atıyor. Başka birilerinin konuşmasını sağla. Konuşurken yüzüne yaklaşım ve hafifçe çenesine dokun.

Back
X