• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim gündüzleri hiç uyumuyor..

Meltemmm35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
3
0
1
30
Merhaba arkadaşlar

Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri huzursuz bir bebek sürekli kucağımda ev işlerini yapamıyorum ev işlerini geçtim kendi ihtiyaclarimi bile zor gideriyorum ve gündüz uykulari 5-10 dk şeklinde bu beni çok yormaya başladı düzenli uykusu yok. Mememde uyuyor sonra yatağına koyuyorum aradan çok zaman geçmeden uyanıyor hemen. İlk zamanlarda mememi çok zor tuttuğu için hiç emzik vermedim ama bu aralar acaba emzige başlasam meme reddi yapar mı rahatça uyur mu sorulari geçip duruyor aklimdan. Tecrübeli kisilerin yorumlarına önerilerine ihtiyacım var bir kısır dongunun içine girdim çıkamıyorum

Emzik meme reddi yapmadı bizde. 3 haftalıkken artık sürekli emmek istediği için emzik denedik hemen tuttu ve onunla uyuyo çok da rahat oldu. 3 aydan sonra emziği kabul eder mi bilmiyorum ama

ben 7 gğnlükken emzik verdim, meme reddi yapmadı. ama 3.ayda bir anda emziği almamaya başladı. benim oğlum da 6 aya kadar güzdüz az uyuyordu. sürekli aynı sekilde memede uyuduktan sonra ayaklarımızda sallıyorduk. 1-1.5 saat uyuyabiliyordu o şekilde.

6.ayda bir anda uyumaya basladı sallamadan. en kısa gündüz uykusunu 1 saat uyuyor su an. en uzun da 2.5 saat 🥲 hala emerek uyuyor bu arada 😂 onu bıraktıramadık 😂

Merhaba arkadaşlar

Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri huzursuz bir bebek sürekli kucağımda ev işlerini yapamıyorum ev işlerini geçtim kendi ihtiyaclarimi bile zor gideriyorum ve gündüz uykulari 5-10 dk şeklinde bu beni çok yormaya başladı düzenli uykusu yok. Mememde uyuyor sonra yatağına koyuyorum aradan çok zaman geçmeden uyanıyor hemen. İlk zamanlarda mememi çok zor tuttuğu için hiç emzik vermedim ama bu aralar acaba emzige başlasam meme reddi yapar mı rahatça uyur mu sorulari geçip duruyor aklimdan. Tecrübeli kisilerin yorumlarına önerilerine ihtiyacım var bir kısır dongunun içine girdim çıkamıyorum
Gazini cikariyor musunuz? Gaz damlasi kullaniyor musunuz? Yediginize ictiginize dikkat edin bence.
Emzik kesinlikle kurtarici bir şey. Tutarsa ne ala. Uykusu var uyuyamadigi icin de huzursuz ve surekli emmek istiyor olabilir. 3 aylik bebek kesinlikle dayanamaz uykusuzluga.
Sorun ne sizce gaz problemi mi var yoksa eli kolu oynuyor o yuzden mi uyaniyor? Benim oglaninda uyuyamama problemi vardi ve cok gazliydi. Ne kadar gazini cikardigini sansam da malesef yediklerimden etkileniyodu. Ben hep kundak yaptim. Onun cok faydasini gordum sizde deneyebilirsiniz.

Merhaba tecrübeli değilim ama benim kızım da 3 aylık 1 haftadır uyku problemi yaşıyoruz. Sanırım atak haftaları. 2 hafta sürebiliyormuş.

Korkularımı bir kenara bırakıp emziği denemek lazım belkide dediğiniz gibi tutmayacak bile. İnşallah meme reddi yapmaz ilk zamanlar oldu çok zor sureclerdi

Korkularımı bir kenara bırakıp emziği denemek lazım belkide dediğiniz gibi tutmayacak bile. İnşallah meme reddi yapmaz ilk zamanlar oldu çok zor sureclerdi
Verirseniz günceller misiniz ben ilk haftalar meme reddi yaşadım sağdım verdim çok zordu şimdi emzik vermeyi planlıyorum ama meme reddinden korkuyorum 44 günlük

Verirseniz günceller misiniz ben ilk haftalar meme reddi yaşadım sağdım verdim çok zordu şimdi emzik vermeyi planlıyorum ama meme reddinden korkuyorum 44 günlük
Tabikide guncellerim haftasonu alacağım bakalım inşallah tutar ve uyur güzelce sakinleşir 🙏

Back
X