- 11 Eylül 2025
- 4
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meltemmm35
-
Gazini cikariyor musunuz? Gaz damlasi kullaniyor musunuz? Yediginize ictiginize dikkat edin bence.Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri huzursuz bir bebek sürekli kucağımda ev işlerini yapamıyorum ev işlerini geçtim kendi ihtiyaclarimi bile zor gideriyorum ve gündüz uykulari 5-10 dk şeklinde bu beni çok yormaya başladı düzenli uykusu yok. Mememde uyuyor sonra yatağına koyuyorum aradan çok zaman geçmeden uyanıyor hemen. İlk zamanlarda mememi çok zor tuttuğu için hiç emzik vermedim ama bu aralar acaba emzige başlasam meme reddi yapar mı rahatça uyur mu sorulari geçip duruyor aklimdan. Tecrübeli kisilerin yorumlarına önerilerine ihtiyacım var bir kısır dongunun içine girdim çıkamıyorum
Verirseniz günceller misiniz ben ilk haftalar meme reddi yaşadım sağdım verdim çok zordu şimdi emzik vermeyi planlıyorum ama meme reddinden korkuyorum 44 günlükKorkularımı bir kenara bırakıp emziği denemek lazım belkide dediğiniz gibi tutmayacak bile. İnşallah meme reddi yapmaz ilk zamanlar oldu çok zor sureclerdi
Tabikide guncellerim haftasonu alacağım bakalım inşallah tutar ve uyur güzelce sakinleşirVerirseniz günceller misiniz ben ilk haftalar meme reddi yaşadım sağdım verdim çok zordu şimdi emzik vermeyi planlıyorum ama meme reddinden korkuyorum 44 günlük
Merhabalar maalesef tutmadı emziği denedik haftasonu bayağı ama yok almadı ara ara tekrar deneyeceğim bakalım..Verirseniz günceller misiniz ben ilk haftalar meme reddi yaşadım sağdım verdim çok zordu şimdi emzik vermeyi planlıyorum ama meme reddinden korkuyorum 44 günlük
Bizimki de küçük parmağımı emerdi uykuya dalardı ama artık o da yok emiyor ama uykuya dalmıyor hep memedeyiz uyutmak için devamlı emzirmeye başladım kesin emzik tutar diyordum ama sanırım bizimki de tutmayacak gibi gelmeye başladı. Hayırlısı...Merhabalar maalesef tutmadı emziği denedik haftasonu bayağı ama yok almadı ara ara tekrar deneyeceğim bakalım..
Benimde çocuğum 3.5 aylık doğduğundan beri gündüz uyumaz hala aynı ufak sekerlemeler yapar 10 15 dk o kadar seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayiz,benim bebeğim emmiyor mama alıyor hep biberon istiyordu uyumak için birkaç kez denedim emzik tutmadı biberonda vermedigim için uyuyamiyordu hiç ,2 aylıkken sadece uyuması için emzige alistirdim ,şu an sadece gündüz uykuları için emzik veriyorum gece uyanırsa mama veriyorum ,uykuları 30 40 dkkaya çıktı gündüzMerhaba arkadaşlar
Bebeğim 3 aylık. Doğduğundan beri huzursuz bir bebek sürekli kucağımda ev işlerini yapamıyorum ev işlerini geçtim kendi ihtiyaclarimi bile zor gideriyorum ve gündüz uykulari 5-10 dk şeklinde bu beni çok yormaya başladı düzenli uykusu yok. Mememde uyuyor sonra yatağına koyuyorum aradan çok zaman geçmeden uyanıyor hemen. İlk zamanlarda mememi çok zor tuttuğu için hiç emzik vermedim ama bu aralar acaba emzige başlasam meme reddi yapar mı rahatça uyur mu sorulari geçip duruyor aklimdan. Tecrübeli kisilerin yorumlarına önerilerine ihtiyacım var bir kısır dongunun içine girdim çıkamıyorum
30 40 dk lik uykular yetiyor mu peki. Benim bebeğim de 40 dk uyuyup uyanıyo ama bu süre yetmiyo geri uykuya devam da edemiyor. Uykusunu almadığı için ağlayarak uyanıyo bi süre ağlamaya devam ediyo o kadar bıktım ki gündüz uykularındanBenimde çocuğum 3.5 aylık doğduğundan beri gündüz uyumaz hala aynı ufak sekerlemeler yapar 10 15 dk o kadar seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayiz,benim bebeğim emmiyor mama alıyor hep biberon istiyordu uyumak için birkaç kez denedim emzik tutmadı biberonda vermedigim için uyuyamiyordu hiç ,2 aylıkken sadece uyuması için emzige alistirdim ,şu an sadece gündüz uykuları için emzik veriyorum gece uyanırsa mama veriyorum ,uykuları 30 40 dkkaya çıktı gündüzbanyo yaptırdığım günler hariç 2 3 saat uyuduğunu bilmem ,ne zaman kendime kahve yapsam ağlama sesi gelir doktora sordum uykusuna yapacak hiç bişey yok dedi ev işi falan hal getire biri gelse de çocuğu veripte iş yapsam derdindeyim hep
Çok yanlış yapmışşsınız malsef benimde 3 aylık bebeğim var daha 2 haftalıkken emzik verdim ağzına çok geç kalmışsınız emziksiz çok zorlanırsınız emzik biberom değil meme reddi yapsın benim bebeğim yapmadı bence emziğe acilen başlatmalısınız bebişinizi geceleyin uykudan uyanınca uyku sersemi emziği ağzına verin o şekilde alıştırınMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?